تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 485 از 1783 اولاول ... 3854354754814824834844854864874884894955355859851485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,841 به 4,850 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه alishahvali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    پشت کوه

پيش فرض

اخر ما مونديم نامحدود صبا را بگيريم يا نه
    توي سه ماه گذشته من حدود 120 هزار ريختم توي جيبشون حالا هم كمتر از 1 گيگ دارم

دنبال يه شركت خوب توي اصفهان ميگردم كه نامحدود بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اخر ما مونديم نامحدود صبا را بگيريم يا نه
    توي سه ماه گذشته من حدود 120 هزار ريختم توي جيبشون حالا هم كمتر از 1 گيگ دارم

دنبال يه شركت خوب توي اصفهان ميگردم كه نامحدود بده
    اقا اين همه ميگن نامحدود صبا نگير باور نميكني خوب خودت برو بگير تا ببيني چقدر مزخرفه به نظرم بهترين كار اينه يه چيزي حدود 9-10 تومن بابت سند مثلا نامحدود مخابرات هزينه كني واسه دانلود اگه به ماهواره دسترسي داري با ماهي حول وحوش 20تومن ميشه سرعت نسبتا خوب تورنج 70-80-90داشت يني ميكنه ماهي حدود 30 تومن با قابليت دانلود روزي7-6 گيگ چون اگه بخاي با اي دي اس ال همچين دانلوديداشته باشي قيمت ماهي بالاي 60 70 در مياد

3. 2 کاربر از rahshab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اگه به ماهواره دسترسي داري با ماهي حول وحوش 20تومن ميشه سرعت نسبتا خوب تورنج 70-80-90داشت يني ميكنه ماهي حدود 30 تومن با قابليت دانلود روزي7-6 گيگ چون اگه بخاي با اي دي اس ال همچين دانلوديداشته باشي قيمت ماهي بالاي 60 70 در مياد
    کدوم جهت؟ اکانت از کجا میشه خرید؟

داره خودمونی میشه omidsadeghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مخابرات که نامحدود نداره ؟

تماس گرفتم دفتر تهران صبانت گفت نگیری سرعتش اونقدر کمه که ماهی 1 گیگ هم دانلود نمیکنی و دفتر اهواز گفت سرعت 10 تا 20 شاید برسه .

---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------

دوستا ن 512 مخابرات بهتر هست یا ایرانسل ؟

اولا که مخابرات فقط نامحدود داره. دوما با سرعت 128 میشه روزی یه گیگ دانلود کرد تقریبا. تا 256 هم میشه راحت از مخابرات گرفت و قیمتش هم ارزونه. اما 512 طبق قانون نمیدن و باید آشنا داشته باشی.

ایرانسل که اصلا adsl نداره فقط وایمکس داره و اینترنت روی سیم کارت که خوب بحث ما اصلا اونا نیست. میتونی تو فروم های دیگه دربارشون بخونی

داره خودمونی میشه omidsadeghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

1

اقا اين همه ميگن نامحدود صبا نگير باور نميكني خوب خودت برو بگير تا ببيني چقدر مزخرفه به نظرم بهترين كار اينه يه چيزي حدود 9-10 تومن بابت سند مثلا نامحدود مخابرات هزينه كني واسه دانلود اگه به ماهواره دسترسي داري با ماهي حول وحوش 20تومن ميشه سرعت نسبتا خوب تورنج 70-80-90داشت يني ميكنه ماهي حدود 30 تومن با قابليت دانلود روزي7-6 گيگ چون اگه بخاي با اي دي اس ال همچين دانلوديداشته باشي قيمت ماهي بالاي 60 70 در مياد
    آقا چند تا سؤال مهم. من اصلا تو فکر اینترنت ماهواره نبودم.

1- برا چی باید بابت سند پول بدیم و اصلا سند یعنی چی؟
    2- با این سرعتی هم که گفتی و حجم دانلود یعنی سرویس نامحدونه. درسته؟
    3- اصلا اکانتش از کجا بخریم و مودمش چنده و از کجا بخریم و اینکه با همین ماهواره ای که شبکه تلویزیونی میبینیم کار میکنه یا فرق داره؟
    4- اگه فروم یا سایت و منبع خوب میشناسی لطفا بگو تا این گزینه را بررسی کنیم. تا حالا اصلا به اینترنت ماهواره ای فکر نکرده بودم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alishahvali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    پشت کوه

پيش فرض

اگه میشه یه توضیحی در این مورد بدین
    ممنون

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

14

اگه به ماهواره دسترسي داري با ماهي حول وحوش 20تومن ميشه سرعت نسبتا خوب تورنج 70-80-90داشت
    نامحدود؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شبانه آشغال دیشب کلا قطع بود. دوستان مال شما چطور بود؟ تهران

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

2

ای بابا، این شبانه چرا اینجوری شده؟

چند شبه حدوداً هر 1-2-3 دقیقه یه بار برای چند ثانیه سرعت میشه 0 و بعد دوباره میره بالا...

حدودای 4:30 و 5:00 :

6:30 به بعد:

(در تصاویر بالا، هر خط عمودی، یک دقیقه و تصویر شامل حدود 29 دقیقه از عملکرد اتصال اینترنت هست)

واسه شما هم همینطوره؟

حتی روزانه هم برخی ساعات اینطوری، و سرعت و کیفیت داغون میشه...

چنین چیزی (قطعی های پراکنده در جریان دانلود) رو قبلاً من چیزای درباره ـش شنیده بودم که برخی مکان ها برای جلوگیری از فعالیت و دانلود از شبکه های Torrent به کار میگیرن؛ چون این قطعی های ارتباطی، جلوی سرعت گرفتن و اتصال کلاینت تورنت به سیدرهای مختلف و ثبات سرعت رو میگیره...

p.s.: بنده به کیفیت و عدم نویز و اختلال داشتن خط خود واقفم و به تنظیمات مودم و روترم اشراف دارم و مشکل از اینجا نیست؛ هیچ وقت مشکلی نداشتم که سراسری نباشه و در چند ماه گذشته اصولاً مشکلی نداشتم (که وقتی 5 سال یوزر صبانت باشی یه مدت مدیدی مشکلی نباشه باید تعجب کنی )...!

- تهران

11. 2 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم دیشب یهو بیدار شدم دیدم مودم روشنه ولی idm کاکپیوتر خاموش کرده گفتم بیخیال خوابیدم.
    کرج

---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------

الان تو روز هم گاهی افت سرعت داره تو باز کردن صفحات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •