سلام من یه سوال داشتم در مورد خاموش کردن هارد my book
برای خاموش کردن باید از دکمه پشتی استفاده کرد؟ یا safe remove با برنامه خودش کافیه؟
چون نمیخوام کابل usb و برق رو ازش جدا کنم و فقط می خوام خاموش بمونه حتی در ری استارت های بعدی کامپیوتر!
ممنون
سلام من یه سوال داشتم در مورد خاموش کردن هارد my book
برای خاموش کردن باید از دکمه پشتی استفاده کرد؟ یا safe remove با برنامه خودش کافیه؟
چون نمیخوام کابل usb و برق رو ازش جدا کنم و فقط می خوام خاموش بمونه حتی در ری استارت های بعدی کامپیوتر!
ممنون
سلام .
برای خاموش کردن هارد هم میتوان safe remove کرد و هم میتوان از دکمه پشتی استفاده کرد و فرق زیادی هم نداره .برای خاموش کردن باید از دکمه پشتی استفاده کرد؟ یا safe remove با برنامه خودش کافیه؟
میتونید کابل usb را جدا نکنید وبرای روشن کردن هارد (در زمانیکه سیستم روشن هست) از دکمه پشتی استفاده کنید ولی در موقع ری استارت سیستم با توجه به متصل بودن کابل usb و برق ممکنه هارد روشن بشه و در نتیجه اگر نمیخواهید آداپتور برق را جدا کنید میتونید از سه راهی های کلید دار استفاده کنید . دقت بفرمایید در صورتی که از این سه راهی ها استفاده میکنید از کیفیت خوب کلید مطمئن بشید ، بیشتر این کلیدها پس از مدتی استفاده خراب میشوند .چون نمیخوام کابل usb و برق رو ازش جدا کنم و فقط می خوام خاموش بمونه حتی در ری استارت های بعدی کامپیوتر!
یعنی با استفاده از سه راهی دیگه همه کابل ها چه پشت هارد و چه کامپیوتر وصل باشه ولی برای روشن کردن هارد ، فقط کلید برق سه راهی رو برنم تا برق به هارد برسه و اینطوری روشن شه دیگه؟ درسته؟ اینطوری مشکلی برای هارد پیش نمیاد؟
سلام
آیا با توجه به قیمت هایی که از هارد های آداپتوری در صفحه قبل گفتند، بصرفه ترینش 2t هست (بصرفه از لحاظ حجم و قیمت)
والا در user manual این هارد نوشته که اول به برق وصل بشه و سپس کابل usb3 به سیستم متصل بشه . روشی که شما انجام میدید شاید مشکلی هم نداشته باشه
به چه دلیلی میخواهید همه کابلها متصل بمونه ؟
برای برق میتونید که از سه راهی کلید دار استفاده کنید . برای دسترسی راحتتر به پورتهای پشت کیس میتونید یه کابل usb3 رابط بخرید و پس از متصل کردن دیگه جدا نکنید ، همچنین کابل usb3 را از پشت هارد هم جدا نکنید (این روش مانع از فرسودگی پورتهای usb پشت کیس و هارد به خاطر باز و بسته کردن زیاد از حد میشه) . پس از روشن کردن سه راهی این دو کابل را به هم متصل کنید .
بله به صرفه تر هست . قیمت دو هارد یک ترابایت بیشتر از فیمت یک هارد دوترابایت هست . البته موارد دیگری هم باید در نظر گرفت مثلاً اگر هارد دوترابایت خراب بشه تمام اطلاعات ذخیره شده را از دست میدهید ولی در هارد یکترابایت فقط نصف اطلاعات را از دست میدهید . یک هارد دو ترابایت نسبت به دو هارد یکترابایت فضای کمتری اشغال میکنه و همچنین فقط به یک پورت usb نیاز هست و ....
دلیلش پیدا کردن راهی ساده و البته مطمئنه
تنبلیه دیگه کاریش نمیشه کرد
بسیار ممنون از توضیجات خوب و کاملتون
پس کابل رابط usb میگیرم و اتصال رو از این طریق کنترل می کنم (به برق دیگه کاری ندارم پس. اونو میزارم همیشه باشه)
Last edited by hellbrain666; 27-12-2012 at 17:37.
قطع کردن برق از طریق کلید سه راهی خیلی سخت هم نیست![]()
آقا عطا ممکنه از لحاظ ظاهری my book را با backup plus قیاس کنی؟
یه جا یادمه گقته بودید روی یکیش جای انگشت میمونه
اگه خودت یه دو ترا آداپتوری میخواستی کدوم را میخریدی؟
من usb3 ندارم فکر میکنید بهتره segate را بگیرم که گفتید دور بالاتری داره تا دور بالا بودنش یکم جبران سرعت پایین usb2 را بکنه یا اینکه این کار فایده ای نداره و سرعت usb2 اینقدر محدود کننده هست که دور بالا بودن هارد هیچ تاثیری در اون نداره و فقط باعث داغ شدن هارد و کم شدن عمر اون میشه
Last edited by Arash1003; 27-12-2012 at 15:51.
بدنه هر دو هارد پلاستیکی و براق هستند که اثر انگشت و خط و خش معلوم میشه ولی کاور نایلونی که روی بدنه backup plus چسبانیده شده کیفیت بهتری نسبت my book داره که میتونید کاورها را هم جدا نکنید . قبلاً میخواستم skin برای هاردهای خودم بخرم که دیگه دنبالش نرفتم البته skin باید کیفیت خوبی داشته باشه که بدنه را خراب نکنه .
دو نمونه skin برای هاردهای پرتابل و آداپتوری
![]()
از اونجایی که هاردهای قبلی من وسترن هستند برای هماهنگی بیشتر باز هم وسترن میخریدم .اگه خودت یه دو ترا آداپتوری میخواستی کدوم را میخریدی؟
با توجه به usb2 بودن سیستم هر دو هارد براحتی تمام پهنای باند usb2 را پر میکنند و تفاوت سرعت بین ایندو هارد خیلی خیلی ناچیز خواهد بود . هر دو هارد گرم میکنند (ولی در backup plus به خاطر rpm بالاتر گرمای بیشتری تولید میکنه) و خیلی خوبه که از فن برای خنک شدن استفاده بشه ، دمای هارد را هم میتونید با نرم افزار کنترل کنید .من usb3 ندارم فکر میکنید بهتره segate را بگیرم که گفتید دور بالاتری داره تا دور بالا بودنش یکم جبران سرعت پایین usb2 را بکنه یا اینکه این کار فایده ای نداره و سرعت usb2 اینقدر محدود کننده هست که دور بالا بودن هارد هیچ تاثیری در اون نداره و فقط باعث داغ شدن هارد و کم شدن عمر اون میشه
سلام
من میخوام ی هارد 1 ترا بگیرم چه مدلی پیشنهاد میکنین؟
چند تا سوال:
1) هارد نباید زیاد در حال استفاده باشه؟ اگه اره چند ساعت کار کردن باهاش خوبه؟
2) هر سیستمی usb 2 و 3 رو ساپورت میکنه ؟ چون سیستمم از نظر سخت افزاری جدید نیست میخواستم بدونم ی هاردی که نوع اتصال usb 3 داره برام قابل استفادست؟
به چه چیزای دیگه ای موقع خرید باید توجه کنم چون زیاد اطلاعات ندارم.؟
Last edited by sara1992; 28-12-2012 at 02:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)