تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 485 از 674 اولاول ... 385435475481482483484485486487488489495535585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,841 به 4,850 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه good_messi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبريز اولينر شهري

پيش فرض

با سلام
    این قسمت انتخاب دریبل ها که میگین کجاست من که پیدا نکردم
    در ضمن یکی میگفت تو ترینینگ آموزش دریبل داره ولی ماله نداشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

Names above CPU players can also now be switched off as they mimic player settings.
    خدا رو شکر بلاخره میشه این اسمای بالای سر بازیکنا رو برداشتدیگه داشتم از حل این مسئله ناامید می شدم...ولی ظاهرا فقط میشه این حالت رو خاموش کرد، یعنی امکان این که مثله گذشته اسامی به گوشه صفحه منتقل بشه نیست

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام بچه ها
    DLC فکر کنم 2 تا اومده درسته ؟
    اولی را من از خود گیم براحتی دانلود کردم
    دومی دانلود میشه ولی ارور میده و نصب نمیشه
    لینک dlc دومی یا آخری را بهم بدین ممنون میشم

بعد یه سوال در مورد پنالتی اخر بازی
    چطور میشه موقع پنالتی گرفتن دروازبان کمتر شیزه بزنه ؟
    مثلا وقتی حریف توپ را میزنه به بالا وسط من میپرم سریع میپره و از بغلش میره تو گل
    باید یواش بپرم تا بگیره
    راهش چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.
    من داشتم بازی رو از توی خودش آپدیت میکردم که سر 100 درصد ارور داد. بعدشم هرچی می زنم میگه فایل خرابه. چی کارش کنم؟ راهی داره تا از بیرون بازی دانلودش کنم؟ توی سایتی که توی خود بازی نوشته بود چیزی برای دانلود نبود. فقط خبرش بود.
    در ضمن راجع به bal editor . من نسخه ی اینگلیسی رو دانلود کردم. طبق نوشته ی راهنما بازی رو اجرا کردم و رفتم تو bal . بعدش با alt+tab اومدم بیرون دکمه ی لود رو زدم. اولش خودش کلی مهارت رو تیک زده بود، سرعت پاس بلن رو هم 99 گزاشته بود، بقیه رو هم 43. من تغییرات دادم و سیو کردم، ولی تغییری ایجاد نشد. حتی وقتی از بازی اومدم بیرون و دوباره رفتم تو. اینو باید چیکار کنم. ممنون میشم راهنمایی کیند.

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

سلام.
    من داشتم بازی رو از توی خودش آپدیت میکردم که سر 100 درصد ارور داد. بعدشم هرچی می زنم میگه فایل خرابه. چی کارش کنم؟ راهی داره تا از بیرون بازی دانلودش کنم؟ توی سایتی که توی خود بازی نوشته بود چیزی برای دانلود نبود. فقط خبرش بود.
    در ضمن راجع به bal editor . من نسخه ی اینگلیسی رو دانلود کردم. طبق نوشته ی راهنما بازی رو اجرا کردم و رفتم تو bal . بعدش با alt+tab اومدم بیرون دکمه ی لود رو زدم. اولش خودش کلی مهارت رو تیک زده بود، سرعت پاس بلن رو هم 99 گزاشته بود، بقیه رو هم 43. من تغییرات دادم و سیو کردم، ولی تغییری ایجاد نشد. حتی وقتی از بازی اومدم بیرون و دوباره رفتم تو. اینو باید چیکار کنم. ممنون میشم راهنمایی کیند.
    DLC 15 October

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از ورژنهای دیگه استفاده کنین ببینین جواب میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

DLC 15 October

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از ورژنهای دیگه استفاده کنین ببینین جواب میده
    سلام. نخسته برادر من. این لینک تو پست اول هم هست ولی دانلود نمیشه ظاهرا. من از وقتی پستو زدم تا حالا منتظرم صفحش بالا بیاد.
    چند دقیقه بعد...
    صفحه بالا اومده میگه باید اکانت پرمیوم رپیدباز داشته باشی. اگه میشه یه جای دیگه آپلود کنید.
    Last edited by babak_tour; 20-11-2010 at 15:07.

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام.
    این سوال اولت رو قبلا تو همین تاپیک جواب دادن. فکر کنم باید فایل edit رو از پوشه کونامی حذف کنی و بعد اقدام به آپدیت از خود بازی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام
    خودم یه dlc یافتم
    و کپی کردم کار کرد
    به تاریخ 2011.10.15
    فکر کنم همین باشه اخرش
    چون اگر این نبود تو گیم پیغام میداد اپدیت جدید هست
    از اینجا میتونید دانلود کنید :
    لینک دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام. نخسته برادر من. این لینک تو پست اول هم هست ولی دانلود نمیشه ظاهرا. من از وقتی پستو زدم تا حالا منتظرم صفحش بالا بیاد.
    چند دقیقه بعد...
    صفحه بالا اومده میگه باید اکانت پرمیوم رپیدباز داشته باشی. اگه میشه یه جای دیگه آپلود کنید.
    لینک صفحه اول اصلاح شد... لینکش مال هات فایله امسال نمی دونم چرا لینک های اصلی این دانلود ها از توی پورتال کونامی بیرون درز نکرد

10. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این سوال اولت رو قبلا تو همین تاپیک جواب دادن. فکر کنم باید فایل edit رو از پوشه کونامی حذف کنی و بعد اقدام به آپدیت از خود بازی
    اصلا پوشه ی ادیتی در کار نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •