تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 485 از 1298 اولاول ... 385435475481482483484485486487488489495535585985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,841 به 4,850 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

کسی حضوری نرفته هنوز ببینه که چجوریه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

350 کیلوبایت؟؟؟ مطمئنی اشتباه نمیکنی؟؟؟؟ منم همین برنا رو دارم ولی ندیدم از 250 بیشتر بره. ملاک محاسباتم هم قویترین سرورها بود. اصلآ مخابرات طرح برنا و مهارت رو رو پورت 2 مگ بسته. میشه یه تست بگیرید از speedtest.net و عکسش رو بفرستید. احتمالآ مال شما هم لحظه ای رو این سرعت رفته. در ثانی سرعت دانلود هیچ وقت ملاک نیست. حتی اگر سرعت دانلودمون رو 500 کیلوبایت بر ثانیه هم بکنن باز نمیشه به این اینترنت گفت 3 مگ. باید به میزان خاصی سرعت اپلود رو هم زیاد کنن. در مورد ساعت هم خوب شد گفتی. تو تا ساعت 7 دانلود کردی؟؟؟؟من که نه. فقط اینو میدونم که باید ساعت رو به وقت ایران در نظر بگیریم نه پنل. من خودم امتحان کردم و در حالی که پنل ساعت 2 رو نشون میداد و نیم ساعت هم جلو بود دانلود کردم و کلی ازم ترافیک کم کرد. ولی اینکه اتمام زمان شبانه که ساعت 7 باشه رو نمیدونم به ساعت رسمی ایران حساب میکنن یا ساعت پنل.
    سلام

اولا این از تصوایر تست ها :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ثانی وقتی میگن فلان نت سرعتش اینقدر منظور همون سرعت دانلود هست دوست عزیز که با یک عملیات محاسباتی در سطح ابتدایی میشه سرع دانلود را هم بدست آورد. آپلود بحثش فرق میکنه.
    Last edited by shab_2008; 07-03-2013 at 07:26.

3. 2 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام

در ثانی وقتی میگن فلان نت سرعتش اینقدر منظور همون سرعت دانلود هست دوست عزیز که با یک عملیات محاسباتی در سطح ابتدایی میشه سرع دانلود را هم بدست آورد. آپلود بحثش فرق میکنه.
    دوست عزیز تو صفحه اول مودمتون downstream رو چند بسته شده واستون ¿

6. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام

ظاهرآ سرعت دانلود شما حدودآ 100 کیلوبایت بیشتر منه دلیلشم نمیدونم شاید به منطقه شما این سرعت دانلودو میدن. ولی باز تاکید میکنم حتی اگر سرعت دانلودتون 100 مگابایت بر ثانیه هم باشه. باز نمیشه به این اینترنت گفت 3 مگ. باید به میزان خاصی سرعت اپلود رو هم ببرن بالا. شما اینترنت رو فقط در سرعت دانلود میبینید؟؟؟؟؟اصلآ میدونید سرعت اپلود چه قدر مهمه؟؟؟؟

8. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

ظاهرآ سرعت دانلود شما حدودآ 100 کیلوبایت بیشتر منه دلیلشم نمیدونم شاید به منطقه شما این سرعت دانلودو میدن. ولی باز تاکید میکنم حتی اگر سرعت دانلودتون 100 مگابایت بر ثانیه هم باشه. باز نمیشه به این اینترنت گفت 3 مگ. باید به میزان خاصی سرعت اپلود رو هم ببرن بالا. شما اینترنت رو فقط در سرعت دانلود میبینید؟؟؟؟؟اصلآ میدونید سرعت اپلود چه قدر مهمه؟؟؟؟
    دوست عزیز صحبت شما تا حدودی صحیحه اما مثلا شرکت بزرگی مثل ورایزون یه سرویس میده که 7mbps دانلود و 1mbps آپلود میده خوب واسه یه وب گردی ساده این سرعت اوکی هست.ما یه دوستی داریم تازه رفته بلاد کفر ازش پرسیدم دوستات سرعتشون چقدر هستش گفتش اصلا اینجا به این چیزا اهمیت نمیدن چون اونقدر کیفیت سرویس بالاست و همچنین پینگ پایینه که تو ثانیه ای سایتا باز میشن همچنین این مورد در باره استریم آنلاین یوتیوب هم صدق میکنه......من میگم پینگ واسه یه کابر خونگی خیلی مهمتره تا مثلا بیان سرعت دانلود و آپلود بالاتری بدن.

10. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوست عزیز صحبت شما تا حدودی صحیحه اما مثلا شرکت بزرگی مثل ورایزون یه سرویس میده که 7mbps دانلود و 1mbps آپلود میده خوب واسه یه وب گردی ساده این سرعت اوکی هست.ما یه دوستی داریم تازه رفته بلاد کفر ازش پرسیدم دوستات سرعتشون چقدر هستش گفتش اصلا اینجا به این چیزا اهمیت نمیدن چون اونقدر کیفیت سرویس بالاست و همچنین پینگ پایینه که تو ثانیه ای سایتا باز میشن همچنین این مورد در باره استریم آنلاین یوتیوب هم صدق میکنه......من میگم پینگ واسه یه کابر خونگی خیلی مهمتره تا مثلا بیان سرعت دانلود و آپلود بالاتری بدن.
    حق با شماست تو بلاد کفر اینترنتشون این قدر سرعت داره از همه لحاظ که دیگه نگران هیچی نباشن و مثل ایران هم نت یه مگ نمیدن به اسم 128. ولی خوب اینو بگم که پینگ که صد البته مهمه مخصوصآ برای کسانی مثل من که بازی انلاین میکنند. ولی اپلود هم خیلی مهمه مخصوصآ برای کسانی که سایت اداره میکنند و باید مدام فایل اپلود کنن و مخصوصآ و مخصوصآ برای کسانی که بازی انلاین انجام میدهند سرعت اپلود خیلی به دردشون میخوره. حالا جدا از این حرفا نمیدونم چرا اون بابا سرعت دانلودش بیشتر من و توئه. حتمآ اینم برمیگرده به اون خر تو خری اینترنت مخابرات که بهش قبلآ اشاره کردم.

12. 2 کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

حق با شماست تو بلاد کفر اینترنتشون این قدر سرعت داره از همه لحاظ که دیگه نگران هیچی نباشن و مثل ایران هم نت یه مگ نمیدن به اسم 128. ولی خوب اینو بگم که پینگ که صد البته مهمه مخصوصآ برای کسانی مثل من که بازی انلاین میکنند. ولی اپلود هم خیلی مهمه مخصوصآ برای کسانی که سایت اداره میکنند و باید مدام فایل اپلود کنن و مخصوصآ و مخصوصآ برای کسانی که بازی انلاین انجام میدهند سرعت اپلود خیلی به دردشون میخوره. حالا جدا از این حرفا نمیدونم چرا اون بابا سرعت دانلودش بیشتر من و توئه. حتمآ اینم برمیگرده به اون خر تو خری اینترنت مخابرات که بهش قبلآ اشاره کردم.
    من زیاد تجربه ای در بازی آنلاین ندارم اما بخش کنسول رو که دنبال میکردم بیشتر پینگ پایین مد نظر بوده.
    بله حرف شما کاملا صحیحه اما اینروزا کسایی که سایت دارن متاسفانه باید هزینه های هنگفتی رو برای اجاره ی یک ماهه یه VPS بدن تا بتونن به صورت کارمد به سایتشون رسیدگی کنن...

14. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

خبر خوب اینکه پورتهای وی*پی ان بسته شد . چهار وی*پی ان متفاوت داشتم که همگی از کار افتادند . به امید خدا با همین فرمون و سرعت پیش بریم ، بزودی آرزوی کرهء شمالی اسلامی به حقیقت مبدل میشه .

16. این کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

خبر خوب اینکه پورتهای وی*پی ان بسته شد . چهار وی*پی ان متفاوت داشتم که همگی از کار افتادند . به امید خدا با همین فرمون و سرعت پیش بریم ، بزودی آرزوی کرهء شمالی اسلامی به حقیقت مبدل میشه .
    اره وی پی ان منم از دیشب تا حالا قطع شده عصابم داغونه. به پشتیبانیش پیام دادم میگه پورت pptp رو بستن و باید از پورت l2tp استفاده کنی. که اونم از صبح تاحلا هر چه قدر داریم بهش ور میریم تنونستیم راهش بندازیم. ولی چیز شکن فری گیت کار میکنه.

18. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •