تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 485 از 500 اولاول ... 385435475481482483484485486487488489495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,841 به 4,850 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    الان 2 مدل مک بوک اومده 1 کی همون قبلی ها هست با مشخصات جدید و دیگری مک جدید
    که این مک جدید اصلا به کار من نمیاد جون dvd rom نداره.
    پس من به دنبال مک بوک پرو قدیمی با مشخصات جدید هستم (ram 8 gig) که 15 اینچ بیشتر از 13 اینچ مد نظرم هست
    میخواستم بدونم آیا انتخابم درست بوده ؟! نظر شما چی هست ؟
    الان این مک بوک (8gig) پانزده اینچ تو بازار ایران موجود هست ؟! با چه قیمتی بفروش میره؟!
    13 اینچ چطور؟! با چه قیمتی؟!
    دوستان لطفا نظراتشون رو برای کمک به من ارسال کنند
    پیشاپیش از نظر های خوب شما ممنون هستم.

داره خودمونی میشه love mac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام بخدا توش مونیدم این همه صبر کردیم از دی ماه پارسال، الانم با وضعیت دلار فقدان درایو نوری میدونید ینی چی ینی باید 200 تومن بزاری روش تا یه سی دی رم بهت بدم از طرفی با وضعیت دلار دوماه دیگه فروشگاهها میارن سه ماه باید صبر کنی قیمتا از فضایی بودنش بیاد پایین بعدشم وای وای وای اگه میخای یه کانفیگی از اپل با md322 بخری کمتر از 5 میلیون نیست اینو شکی ندارم من هر تصمیمی بگیرم تا آخر خرداد ماه چون دیگه دوره md سر میاد مجبوری بری همون مدل جدیدا رو بخری پس هرکسی حجله داره زودی فکر کنه تا آخر خرداد بخره چون اینو هم از دست میده دیگه خودانید بقول یکی از بزرگان اگه این دست و اون دست کنید و منتظر محصول جدید باشین توی انتخاب و خریدن همیشه از همه عقبید
    دوستان عزیز و love mac شما نظرتون چیه؟
    سلام اره به خدا خیلی ستمه اینا هم با این مسخره بازی هاشون اخه چه فکری بیش خودشون کردند با این قیمت مسخره که اعلام کردند فکر کنم با این قیمت خودشون هم مک نخرن ولی من دو روز بیش رفتم بایتخت میگفتند تا یه هفته دیگه میاد ولی اگه نشست مسکو مثبت باشه دلار با کله سقوط میکنه به هر حال من ریسک نکردم یه md318 خریدم الانم با اون اومدم تو وب حرف نداره

3. این کاربر از love mac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    الان 2 مدل مک بوک اومده 1 کی همون قبلی ها هست با مشخصات جدید و دیگری مک جدید
    که این مک جدید اصلا به کار من نمیاد جون dvd rom نداره.
    پس من به دنبال مک بوک پرو قدیمی با مشخصات جدید هستم (ram 8 gig) که 15 اینچ بیشتر از 13 اینچ مد نظرم هست
    میخواستم بدونم آیا انتخابم درست بوده ؟! نظر شما چی هست ؟
    الان این مک بوک (8gig) پانزده اینچ تو بازار ایران موجود هست ؟! با چه قیمتی بفروش میره؟!
    13 اینچ چطور؟! با چه قیمتی؟!
    دوستان لطفا نظراتشون رو برای کمک به من ارسال کنند
    پیشاپیش از نظر های خوب شما ممنون هستم.
    سلام خوش اومدی به نظر من هم مک جدید برای گرافیست ها ی حرفه ای هست اگه منظورت از سری جدید md هست که موجوده اگه هم از این جدید تره که باز هم مشکلی نیست یه هفته دیگه میاد من خودم md318رو که ۱۵ اینچ هست رو ۳۲۵۰ خریدم بدون ضمانت ۱۳ اینج مدل md313 هم ۲۱۵۰ بدون ضمانت بود حالا من نمی دونم برای چه کاری میخوای که بهت یه مدل مشخص رو معرفی کنم ولی به شخصه با ۱۳ زیاد حال نمیکنم ولی ۱ میلیون هم کم بولی نیست اگه سری جدید بیاد که میادمسکو هم مثبت نباشه اونوقت باید با مک خدافظی بکنی دوستان دیگه چی کار میکنن یه خبر بدین تابیک داره میخوابه ها

5. این کاربر از love mac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام خوش اومدی به نظر من هم مک جدید برای گرافیست ها ی حرفه ای هست اگه منظورت از سری جدید md هست که موجوده اگه هم از این جدید تره که باز هم مشکلی نیست یه هفته دیگه میاد من خودم md318رو که ۱۵ اینچ هست رو ۳۲۵۰ خریدم بدون ضمانت ۱۳ اینج مدل md313 هم ۲۱۵۰ بدون ضمانت بود حالا من نمی دونم برای چه کاری میخوای که بهت یه مدل مشخص رو معرفی کنم ولی به شخصه با ۱۳ زیاد حال نمیکنم ولی ۱ میلیون هم کم بولی نیست اگه سری جدید بیاد که میادمسکو هم مثبت نباشه اونوقت باید با مک خدافظی بکنی دوستان دیگه چی کار میکنن یه خبر بدین تابیک داره میخوابه ها
    سلام دوست عزیز منم مثل شما md318 خریدم البته فردا به دستم میرسه
    شما راضی هستی ؟ گرافیکش خوب هست ؟!
    فقط توی مدل های جدید 1 چیزی اضافه شده که همون cpu جدید هست که خیلی من رو ترسونده امیدوارم تو خریدم اشتباه نکرده باشم

7. این کاربر از alireza_2lop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارکه امیدوارم برای همیشه عضو خانواده ابل باشید من زیاد کار سنگین نکردم که در مورد گرافیکش نظر بدم ولی کلا خیلی ازش خوشم اومده البته یک کمی برای من گیج کننده هست خواهرم هم یه وایو گرفته که در مقابل مک من اسباب بازیهشما چند خریدید سفارش کجاست

9. این کاربر از love mac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قیمت دلار سقوط کنه اونم با کله؟ کی تو ایران فیمت چیزی پایین رفته که الان منتظر دومیش باشیم؟
    تازه با ابنکه قیمت دلاری که بانک می ده با قیمت بازار حدود 500 تومان فرق داره و اینا هم قطعا از بانک می گیرن، اما به قیمت بازار حساب می کنن
    همه جای دنیا با بالا رفتن تقاضا قیمت میاد پایین اینجا بر عکسه !
    اکیدا توصیه می کنم اگه دستتون واسه مبالغ بالا باز نیست هرچه سریع تر اقدام به خریدن کنین
    سی پی یوهای فعلی چیزی کم ندارن که دنبال بهتر باشین
    4 گیگ رم کم نیست که نیاز به 4 گیگ دیگه هم باشه
    سوپر درایو نداره اما هارد اس اس دی خیلی خوبه که می شه با 300 تومان خرید و حتی عوض کردن رم هم بیشتر از 100 تومان نمی شه که واسه سوپر درایو اکسترنال باید همین حدود هزینه کرد
    الان با 400 تومان می شه یه چیزی تو مایه های سری جدید داشت که تنها تفاوت می مونه ال سی دی که فکر نمی کنم ارزش حداقل 600 تومان تفاوت قیمت رو داشته باشه
    در نظر داشته باشین سری جدید حداقل 1 میلیون گرون تر خواهد بود و حتی بعضی پیش بینی کردن که بالای 5 میلیون قیمت داشته باشه

11. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستی اضافه کنم که مدل جدید پورت شبکه نداره و اگه مودم شما کابل یو اس بی نداره باید یه مودم بی سیم هم تهیه کنین !

13. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من خودم یه مقدار تو کار دلار هستم دلار از زمانی که خیلی رفت بالا چند بار هم بایین اومده مهمترین دفعه اش موقعی بود که بهمنی گفت ارز تک نرخی میشه از ۱۸۵۶ تومن به ۱۵۴۰ رسید که البته وقتی مشخص شد الکیه دوباره رفت بالا (کل این قضایا تو دو روز نصفی بود) یا قبل نشست بغداد ۶۰ تومن ریخت که با بی نتیجه بودنش....... یا مگه همین سکه نبود که ۱میلیون بود الان ۶۸۰ شده یعنی ۳۲۰ تومن اومده بایین دلار هم قبلا ۲۰۰۰ بود اگه نشست مثبت باشه احتمال اینکه دوباره زیر ۱۶۰۰ بیاد خیلی زیاده ولی در کل من زیاد خوشبین نبودم وخریدم هر چی شد شد

15. این کاربر از love mac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پارسال که ما می خواستیم بخریم دلار بازار 1200 بود، الان چنده؟
    سکه 6 ماه پیش قبل از اون جریانات چند بود؟ الان برگشته به همون قیمت؟ نه !
    تازه پارسال با دلار 1200، وقتی لپ تاپ سری 2011 وارد شد، لپ تاپ 2200 دلاری تا یک ماه قیمتش 4 میلیون بود. ماه دوم و سوم قیمتش 3 میلیون بود
    حالا با دلار 1800 حساب کنین 3 ماه اول چه وضعی از نظر قیمت در پیش خواهد بود !

17. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حرفی تو این نیست که در کل رفته بالا درسته به اون قیمت بر نگشته ولی بایین اومده منم چون گفتین بایین نمیاد گفتم بعضی موقع ها کاهش قیمت هست مثلا همین مدل خودم رو چند وقت بیش۳۸۰۰ میگفتن حالا اگه من اونطوری فکر میکردم با خریدم الان ۴۰۰ تومن ضرر میکردم (درست هست که اولش ۲۶۰۰ میدادن و من باز در کل گرون خریدم ) ولی حرف من در مورد ۳یا۴ روز دیگه بود که اگه نشست مثبت بود میشد به راحتی ۳۰۰ کمتر بول داد ولی همونطور که گفتم به نشست خوشبین نبودم و خریدم حالا تا الان که اخبار منفی بوده اگه قصد خرید دارین وفردا رفتین مغازه ودیدین نسبت به ۲ روز بیش گرونتر شده بخرید چون تازه اول سربالایی هست

19. این کاربر از love mac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •