چند نوع LED با توجه به نور پشتی صفحه در بازار وجود دارد ؟ و بهترین نوع صفحه LEd باتوجه به همین موضوع کدام است ؟ روش تشخیص چگونه است ؟
چند نوع LED با توجه به نور پشتی صفحه در بازار وجود دارد ؟ و بهترین نوع صفحه LEd باتوجه به همین موضوع کدام است ؟ روش تشخیص چگونه است ؟
اساتید نیستن جواب بدن اما اینجا توضیحاتی هست 3 مدل هستچند نوع LED با توجه به نور پشتی صفحه در بازار وجود دارد ؟ و بهترین نوع صفحه LEd باتوجه به همین موضوع کدام است ؟ روش تشخیص چگونه است ؟
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=342758
تو خوده مشخصات پنل نوشته که edge هست یا full led یا هرچه دیگه
Last edited by dr.a.m; 22-04-2011 at 17:27.
اینم خدمت جناب دکتر amکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این لینک تقریبا توضیحات کامل هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-اين به نيازهاي شما بستگي داره همينطور سليقتونمرسی بابت پاسختون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان میدونم v20 بهترین گزینه هست ولی بودجه من نهایتا تا یک میلیون هفتصد هست شما اگه بودین پلاسما u20 رو بر میداشتین یا lcd sony 46ex500؟کیفیت تصوی کدامیک برتر هست؟
اگر گيمر هستين و وضوح حركتي بيشتري نياز دارين سراغ پلاسماها برين
اگر يك يوزر معمولي هستين از نظر من ex500 گزينه بهتري هست
سلام
دوستان من تو سایت یه سئوا کردم در مورد بهتر بودن تلویزیونهای شارپ یا فیلیپس.اما هیچکس جواب بهم نداد.خواهش میکنم راهنماییم کنید.
کدوم یک از این برندها(تو بهرتین مدلشون)کیفیت تصویر بهتری دارن؟(با توجه به چهار رنگ بودن شارپ)
-اين ليست hdtv هاي برتر 2010 هست كه cnet منتشر كرده :
-تنها le920 هست در ليست كه توي ايران اين مدل وجود ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم ليست 5 hdtv برتر از لحاظ كيفيت تصوير :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من دنبال lcd سونی ex500 و هم lcd سامسونگ c650 می گردم اگه میشه بفرمائید از کجای مشهد میشه تهیه کرد
در ضمن c650 رو چند خریدید
با درود
ایا بین این دو مدل سامسونگ فرقی است؟
40-c530
40-c531
ممنون
-يك نمايندگي توي 4 راه سناباد بود كه داشت وديروز تهيه كرديم
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
-نه عزيز تفاوتي ندارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)