تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 485 از 1211 اولاول ... 385435475481482483484485486487488489495535585985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,841 به 4,850 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بچه های pes فن اصلا نگران نباشین وقتی بازی ریلیز بشه پوزه ی همه ی fifa فن ها به خاک مالیده میشه.
    خداییش این شش روز هم چه قدر طول میکشه.

2. این کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگه عکسی از آدبایور یا ماچدا(منچستر) دیدیداینجا بذارید ممنون میشم.
    عکس هایی که خواسته بودید:

آدبایور
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    ماچدا
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

4. 5 کاربر از fouladiali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

به این سوال شما ADAM پاسخ داده!

Its obvious they(reviewers) never played the game for a long time before reviewing. More like had a quick go and got instant reward etc.
    Problem PES has, like I said in the podcast, is that you have to get used it.

و مسئله ی بعدی که بهش اشاره می کنه، رابطه ی EA و کونامی با منتقدینه :

The sites slating the game just haven't got enough time for it, because Konami didn't give them loads of cash for ad space unlike EA

بالاخره منتقدین هم زن و بچه و خرج و مخارج دارند! نمیشه مسئله ی پول رو بی تاثیر دونست.

دوست عزیز اصلا میدونی اینجا چی نوشته اینکه داره از منتقدین ایراد میگیره شما که داری مدرک بر علیه خودت میاری .

مهران جان میشه بگی برای چی از این پست تشکر کردی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من یک چیز رو متوجه نشدم ، این نمره ها رو به نسخه دمو دادن ؟ اگه اینطور نبوده ، وقتی نسخه نهایی منتشر میشه باز هم نمره میدن ؟
    Last edited by Locker; 15-10-2009 at 18:23.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پس اگه یه وقتی بازی ما مشابه نداشت باید نمره کاملو بهش بدیم این چه حرفیه شما میزنین .
    این حرف شماست نه من.
    بله مطمئنا ملاک های دیگه ای هم هست به جز ویژگی های رقیب و من اینو رد نمی کنم. اما ما داریم در مورد دو بازی در یک ژانر یکسان صحبت می کنیم. پس وقتی مثلا اون نقد کننده داره مثلا گرافیک PES رو نقد می کنه، قبلش FIFA رو هم نقد کرده و ذهنیتی در وی ایجاد شده که باعث مقایسه ی دو عنوان بشه.
    حالا اصلا حرف شما درست فرض میگیریم اینا امتیاز بازیها رو با توجه به رقیبشون میدن میشه بفرمایید توی این یک سال اخیر فیفا چیکار کرده که نمرش امسال بیشتره اما PES با این همه پیشرفت و بهبود در عناصر مختلف بازی نمرش باید کمتر بشه ( اصلا نمیگیم بیشتر و یا حتی مساوی چرا باید کمتر بشه ) میشه شما این گپو یک جوری پر کنی تا منم حالیم بشه .
    اینو من نباید جواب بدم که چرا نمره ی PES فلان شده یا فلان نشده. من که این بازی ها رو نقد نکردم. از نقدها هم حمایت نکردم. فقط گفتم مواظب باشید هر اتهامی که به ذهنتون رسید متوجه نقدکننده ها نکنید حتی اگه نقد پر از اشکال باشه.

در مورد آدم اولا بفرمایید این نقد قول رو از کجا آوردین و در جواب کی و چه سوالی بوده و مهم تر از اون مگه من و شما خودمون عقل نداریم که هی دم از این و اون میزنیم ماشالا شما همگی استخون خورد کرده بازیهای ویدئویی هستین از شما بعیده اینجوری جبهه گیری کنین .
    کد:
    مطالب بالا رو بخونین .
    من اصلا نمیخوام چیزیو از جایی نقل قول کنم و به اون استناد کنم چون حداقل اینکار شایسته من و شما نیست وگرنه پوزخند گیمرهای حرفه ای و صحبتهاشونو همراه با عکسهایی که به این نقدها دادن و اونا رو به سخره گرفتن توی تاپیک میزاشتم
    عجیبه. خود شما بارها مطالب آقای ADAM رو در این تایپیک زحمت کشیدید ترجمه کردید، بعد حالا میگید شایسته ی من و شما نیست که از مطالب این آقا استفاده کنیم؟ اتفاقا باید سخنان اهل فن رو نقل قول کرد. در تعجبم که دارید عکس های مسخره ی فلان کاربر رو به مطالب ADAM ترجیح میدید.
    خوبه ADAM اشاره کرده که PES بازی ای نیست که بشه با چند تا مسابقه پتانسیل بالاش رو شناخت و اشاره کرده که منتقدها اونقدر که شایسته است PES رو زیر و رو و بررسی نکرده اند. این جمله باعث رنجش شما شد؟
    بهتر نیست بحث رو زمانی ادامه بدیم که عصبانیتتون فروکش کنه؟

وست عزیز اصلا میدونی اینجا چی نوشته اینکه داره از منتقدین ایراد میگیره شما که داری مدرک بر علیه خودت میاری .

مسئله همینه! شما بدون این که اصلا پست من رو بخونید در مورد صحبتم اظهار نظر کردید. من این وسط بر خلاف دیدگاه شما طرفدار نقد منتقدین نیستم. مخالفش هم نیستم. من یک بی طرفم! نباید علیه هم جبهه بگیریم!
    Last edited by Yi Yi; 15-10-2009 at 18:31.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امتیاز سایت computerandvideogames به نسخه ی Xbox 360 بازی

کد:

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من از اخرین پست صفحه 490 تشکر کرده بودم همون دوستمون که عکسهای گیم پلی بازی انگلیس و آلمان را گذاشته بود نمیدونم چرا پست اخر صفحه 489 را زدم تصحیح شد

10. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 2 SHAHROOZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان آفتاب ایران باستان

پيش فرض

زمانی که امتیاز ها داده شده دیگه داده شده ونمیشه تغییرش داد لطفا جنجال سره این امتیاز دهی ها رو کنار بذارین.
    اومدیمو بعد از انتشار بازی eurogamer و بغیه امتیازی که به بازی دادن رو تغییر بدن که البته بعید به نظر میرسه ولی در هرصورت چه اونا نمره ی 3-4 بدن چه 10 هیچ فرقی نمیکنه مگه بازیهایی از این دست که نمرشون اصلا قابل قبول نیست کمه؟
    ولی نمره ای که من به این بازی پرطرفدار میدم 9 از 10 هست چون که بازی میتونست بیشتر از این تغییر کنه (منظورم قضییه موتور بازیه که میدونید قضیش چیه) و اینکه هیچ لیگ جدیدی و یا انبوه تیم به این بازی اضافه نشده که به پای fifa در این زمینه برسه و این امر خیلی مهمه چون اون بازی موفق تره که بتونه همراه با افزایش کیفیت کمیت رو هم افزایش بده و مورد بعدی لیسانس گیریه این بازیه که همیشه درصدی از نمرات به همین دلیل بچه گانه از بازیه به این زیبایی کم میشه. مورد بعدی که همتون میدونید بخش اسکلت بندی بازیکنا هست که معلوم نیست قراره کی عوض بشه .
    و اما ازنظر من نباید نمره ی این بازی از fif10 کمتر باشه چون واقعا نمیشه مقایسه شون کرد چون فیفا هیچوقت توی کاپها و لیگهای خودش به پای pes نمیرسه همیشه پایین تر بوده و امسال هم بجز بخش مربی گری چنگی به دل نمیزنه ، بخش آنلاینشم که قربونش برم معلوم نیست کی میشه آنلاین بازی کرد و خیلی مشکلات دیگه . آخه من موندم چه جوری این سایتها این تفاوت ها رو ندیدن؟

12. 2 کاربر از 2 SHAHROOZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

لطفا این بحث های بین فیفا و پس را تموم کنید.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من از اخرین پست صفحه 490 تشکر کرده بودم همون دوستمون که عکسهای گیم پلی بازی انگلیس و آلمان را گذاشته بود نمیدونم چرا پست اخر صفحه 489 را زدم تصحیح شد
    خیلی ممنون از تشکرتون؛ شما لطف دارین.

15. این کاربر از fouladiali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •