خب دوستان . اگر خدا بخواد ، این آخرین پستی هستش که امروز میزنم.(سعی میکنم.)
دیگه میرم تا فردا.
فردا چون که زبان هم شرکت کردم ، اگر برم ،احتمالا 6 و 7 میام نت.
بای بای
خب دوستان . اگر خدا بخواد ، این آخرین پستی هستش که امروز میزنم.(سعی میکنم.)
دیگه میرم تا فردا.
فردا چون که زبان هم شرکت کردم ، اگر برم ،احتمالا 6 و 7 میام نت.
بای بای
بچه ها اصلا هيچكس نميخواد به ازاد توجه كنه؟اين هفترو ميخوايد فقط حال كنيد؟ايول پس منم اين كارو ميكنم
نه دوست عزيز حرف من امروز و ديروز نيست . من هم پارسال و هم سال قبلش در جلسه كنكور بودم . اون هم در جايي كه دماي هواش بالاي 35 درجه بود و بدون هيچگونه كولر و . . . آلودگي هوا هم داشت بيداد ميكرد ( متوجه هستيد كه) و ناظراش با دمپايي پلاستيكي سراسر سالن داشتن رو اعصابم راه ميفرتن و . . . من بدون اينكه درس عربي رو بزنم رتبه عالي آوردم و الان هوافضا دانشگاه شريف تحصيل ميكنم .
من قشنگ ميدونم جلسه چه شرايطي داره و . . .
من حرفم اينه : اگر برگردم به يك سال پيش و در همون جلسه قرار باشه سوالات رو انتخاب كنم سعي ميكنم سوالاي امسال رو انتخاب كنم .
آزاد را اصلا دست کم نگیر مخصوصا ریاضیش.
راستی یه چیز دیگه
سنجش امسال تو زبان همیشه 2تا ریدینگ میداد،اونایی که سنجش میرفتن آب بندی شده بودند
به همه ی برو بچه های کنکوری خسته نباشید میگم ...
این یکی دو ماه رو برین حال کنین !
ها!آره راس میگه
تو چرا با یوزر خودت نیومدی؟
من درخواست کرده بودم انجمن آموزشو واسم ببندن چون استرس داشتم !
با این اومدم : دی
چرا جواابا رو نمیزارن ؟!
میخوام چک کنم
مخصوصا این معارفو با اون سوالاش...!!!!!!!!
تو همونی بودی که گفتی من عربی رو 0 زدم؟ و ریاضی فیزیک و شیمی رو بالای 90 زدی؟
کی کو*ش میشه بره آزاد امتحان بده ... فردا هم که باید بریم زبان !!!بچه ها اصلا هيچكس نميخواد به ازاد توجه كنه؟اين هفترو ميخوايد فقط حال كنيد؟ايول پس منم اين كارو ميكنم
بچه ها یواش یواش حس و حال تاپیک را از امروز و سوالاش در بیارید بریم طرف شادی و استراحت !
احساس کردم بعضی از سوالا اصلا استاندارد نبود .. وقت زیادی می خواست .. مخصوصا عمومی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)