roteal2007 یه لینک از اینی که گفتی میدی ؟
roteal2007 یه لینک از اینی که گفتی میدی ؟
n8 خیلی مردونست در ضمن من که گوشی نمیخوام یه چیزییم بگم مسکو قیمت گوشی 2 برابر ایرانه ...من ازین ipod خیلیییی خوشم میاد فقط نمیدونم می ارزه که بخرم یا نه....
دوربینش برام مهمه..
battery percantage ش توپه، حالا که گفتی من تازه رفتم فعالش کردم دیدمش
multitasking gestures ش هم که با 4 انگشته آخر خندس، ایول
اینا مگه مربوط به اسنوبریزه؟
فقط یه اشکال، به نظر من قبل از ارتقا، انیمیشنهای خود سیستم عامل نرمتر و روونتر اجرا میشد. مثل انیمیشن باز شدن فولدرها و یا swipe شدن صفحه به چپ و راست. برای شما انمیشنهاش اینطوری یه کم گیر نشده؟
update :
این یکی حل شد. تو settings قابل تغییره.ضمنا صدای unlock کردن حتی اگه صدا رو تا آخر کم کنی اصلا تغیری نمیکنه، کاملا صداش زیاده
Last edited by campro; 05-04-2011 at 16:05.
شما اگه دوربین برات خیلی مهمه اصلا سراغ آیپاد نیا !
درسته ولی اخه از هرکسمیپرسم یک چیزی میگه میخوام مطمئن شم
لینکی چیزی دارید؟
به نظر من زیادم بد نیس دوربینش در حده N95 میگیره ! ( البته تو نور مناسب و در شرایط مناسب ! )
برای چی 5مگا که علیه
مگه بده
بیشتر بگو
من با اینکه ایپاد ندارم
اما از اون چیزایی که خوندم فک کنم 0.07 مگاپیکسل باشه دوربینش
البته بزار ببینیم اونایی که دارن چی میگن![]()
5 مگاپیکسل!!؟؟ 1280*720 دقیقا می شه 0.9216 مگاپیکسل، با نویز زیاد و نور بد...
فقط فیلم برداری، اصلا دنبال عکس گرفتن باهاش نباشید...
این عکسو ببینید، حداکثر چیزیه که می تونید باهاش به دست بیارید. این عکس پانوراماست، یعنی از به هم چسبوندن چند تا عکس به دست اومده، یعنی به جای اینکه به عکس افقی بگیرم چند تا عمودی پیوسته گرفتم تا رزولوشن بالاتر بره. عکس هم در بهترین شرایط نور بوده و با فتوشاپ هم روش کار کردم و ده ها بار از اصلش بهتر شده، اما باز هم نتیجه مطلوب نیست...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من میخوام یه دونه فردا برم بگیرم....طرف فروشنده نیست...آگهی اینترنتی کرده بود که آیپاد 4 32 گیگ آک 360 تومن..
میخواستم بدونم از کجا میشه فهمید آکه؟
بعد از کجا بفهمم نسله 4 ههه؟
بعد لوازم جانبی برای آیپاد 4 کار واجب وضروری چیاست؟قیمتشون هم بگید که پول کم نبرم...
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)