چه جوری میشه با ضربه سر گل زد؟ آخه ضربه سرو مها جمان نمی زنند؟
چه جوری میشه با ضربه سر گل زد؟ آخه ضربه سرو مها جمان نمی زنند؟
منظورتون چی هست که میگید مهاجمان سر نمی زنند؟ وقتی توپ سانت شد کافیه شما دکمه ی شوت را بزنید!
گذاشتن face و hair بازیکنان در pes 2009 چطور هست؟
من دقیقا همون کاری را که برای گذاشتن فیس بازیکن در pes 2008 انجام میدادم را انجام دادم اما فیس بازیکن وارد بازی نشد!
قبلا کرسپو شماره فیس و مو بازیکنان را گذاشته بود و من هم از اون استفاده کردم اما فیس مسی وارد بازی نشد!
این کاری بود که در pes 2008 انجام دادم و این اموزش را هم از تاپیک pes 2008 برداشتم:
هنگامی که یک فیس رو دانلود میکنید (برای مثال فیس bojan krkic) در پوشه kit server می رویم و یک فایل متنی به نام playerlist رو باز میکنیم و داخل آن نام Bojan krkic و عدد مربوط به آن رو پیدا می کنیم که این عدد 36765 هستش، سپس به Kitserver\GBD\Faces میرویم و یک فایل متنی به نام map.txt باز میکنیم و در اون مینویسیم ("bojan krkic-face.bin" , عددمربوطه ) -البته شما داخل پرانتز ننویسید- سپس آن فایل دانلود شده را به همین آدرس یعنی Kitserver\GBD\Faces می آورید و نام آن را به Bojan krkic-face تغییر میدهید.
دوستان شما میدونید چرا وقتی با یک بازیکن کنار خط طولی به طرف نقطه کرنر میریم و اونجا اقدام به سانتر میکنیم
همیشه به تیر اول سانتر رو میکشه (اون هم با ارتفاع زیاد و عمق کم) ، در صورتی که بازیکن مهاجم تقریبا روی نقطه پنالتی جایگیری کرده
در این صورت توپ به مهاجم نمیرسه یا اگر هم برسه شرایط خوبی برای گل زدن نداره ، در ورژن 2008 همیشه سانتر رو خیلی کشیده تر (ارتفاع کم) و دقیقتر میفرستاد روی سر مهاجم
ولی توی این ورژن نمیدونم چرا من نمیتونم مثل 2008 سانتر کنم
حتی ترفند 2 بار زدن دکمه سانتر رو تست کردم ولی باز هم به تیر 1 میفرسته
آیا شما راه حلی یا ترفندی میشناسید ، اصلا به این مورد دقت کرده بودید ؟
دقیقا!! این نسخه از اون سانترهای بلندی که همیشه توی نسخه های قبلی بود خبری نیست!! الان سانترها مثل حالتی میمونه که توی نسخه های قبلی 2 بار سانتر رو بزنی!
آقا یکی جواب ما رو هم بده واسه pes2009 پچ لیگ ایران هست ؟و اینکه این بازیا مثل قدیما توش تقلب و رمز نداره ؟
من مشکلی با سانت ندارم! ازش هم راضی هستم.
من معمولا وقتی میرم به گوشه تا سانت کنم در زمانی که دکمه سانت را فشار میدم دکمه ی عقب(down) را هم می زنم.
من اون شماره ها رو گذاشتم که بدونین هر فیس و یا هیری شمارش چنده، نه اینکه ازشون توی کیت سرور استفاده
کنید. نسخه فعلی کیت سرور جز مدول afs2fs و kitserver چیزه دیگه ای نداره!!!!! اونوقت شما چجوری می خوای
باهاش فیس و هیر ایمپورت کنی؟؟؟!!!!!!!!!!!! شما برای اینکار اگه می خوای حتماً از کیت سرور استفاده کنی،
فعلاً فقط میتونی فایلهارو بریزی توی پوشه img و بعد هم پوشه مخصوصش. که این همون مدول afs2fs هستش!
سلام دوستان کسی میدونه چطور مشه بازیکن های قدیمی رو توی بازی بیاریم مثلا زیدان و ........
√♥√
دوستان سلام ......
از این به بعد Old Trafford در بازی وجود داره ....
اینم یه طراحی حرفهای و زیبا از ورزشگاه Old Trafford برای PES2009 ™ .....
لینک دانلود :
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by google_boy07; 13-12-2008 at 00:24.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)