تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 485 از 1138 اولاول ... 385435475481482483484485486487488489495535585985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,841 به 4,850 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

داستان داره از اینجا به بعد برای من خیلی جالب میشه.چون خودمم یه نیم نگاهی برای تعمیر موتور نوا دارم.اگر قرار باشه نوا رو داشته باشم قطعا یه فکری برای حال دادن به موتورش باید بکنم.

علی آقا شما موقع تعمیرات بالاسر موتور هستید و بر کار تعمیر موتور نظارت میکنین؟؟؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اينجا تعميرگاه يكي از دوستان قديميه و من هميشه ماشينهايي كه دارم رو براي تعمير اينجا ميارم و خودمم لباس كار ميپوشم و مشغولم. تمامي تعميرات توسط خودم انجام ميشه مگر اينكه اطلاع كافي نداشته باشم.گاهي اون يه نظارتي ميكنه و مشكلاتي رو كه هست برطرف ميكنه و يا راهنمايي ميكنه.. گاهي هم با هم انجام ميديم..چون در آن واحد چندتا ماشين دستشه و من نميخوام وقتش رو صرف كاري بكنه كه براش درآمد چنداني نداره( هرچند كه آخر سر من بابت كمكهاش و استفاده از وسائل و فضاي كارگاه بهش مبلقي رو ميدم و سعي ميكنم جوري نباشه كه كارهاي من اونجا تحميلي بر كار اون و برنامه هاي ديگه اون بشه)..
    قول ميدم از هر بخش از تعميرات عكس بگيرم و با شرح كامل اينجا بگذارم.

3. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

قول ميدم از هر بخش از تعميرات عكس بگيرم و با شرح كامل اينجا بگذارم.
    خوشم میاد باهوشید و منظورمو گرفتید.
    دست شما درد نکنه
    من از این جهت همچین درخواستی دارم که احتمالش هست در صورت تهیه مکان مناسب و کارگاه خوب،موتور نوا رو خودمون با کمک یکی از دوستان تعمیر کنیم.که به طرو حتم عکسها و تصاویر و توضیحات شما بسیار به کار من خواهد آمد.
    بازم تشکر و سپاسگذار از حسن نظر شما.

5. این کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه زادمهر...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

علی آقا منم قراره برم کمک محسن
    عکسها و نکات آموزشی که مطرح میکنید عالی هست و به لطف وجود شما رو ماشین خودمون پیاده میکنیم
    من یکی بازم ازتون تشکر ویژه دارم
    پست هاتون عالیه
    امیدواریم تو مرحله سرویس موتور که از همه قسمت ها حساس تره بتونیم ازتون کلی چیز یاد بگیریم
    ولی خداییش حیفه این پست های مفید تو یه تاپیک مجزا نباشه

7. 3 کاربر از زادمهر... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    حق با آقای زادمهره در مورد تاپیک
    مثلآ من چند روز پیش میخواستم مطلبی که راجب تعویض لنت نوشتید رو یه بار دیگه بخونم که هر چی صفحات رو عقب جلو میکردم پیدا نمیکردم آخر دیگه داشتم خسته میشدم شانسی پیداش کردم
    اگر تو تاپیک مجزا میزاشتید خیلی عالی میشد و پیدا کردن پستها راحتتر میشد
    ولی تصمیم گیرنده خود شمایی به هر حال حتمآ یه چیزی میدونید که این کار رو نمیکنید.

9. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنونم دوستان. همگي به من لطف داريد.
    گذاشتن تاپيك جداگانه اين خوبي رو داره كه مطالب مشخصه و ميشه يك جا پيداشون كرد اما اين بدي رو هم داره كه اگر يه زماني به هر دليلي كار متوقف بشه ممكنه اون تاپيك هم مسدود بشه. از طرفي كسايي هم كه ميان اينجا و به صورت مهمان يا عضو اين مطالب رو ميبينن ممكنه شانس كمتري براي ديدن اين مطالب رو داشته باشن چون اكثرا توي سرچ دنبال كلمه خودروي آمريكايي يا كلوپ آمريكاي هستند. توصيه ميكنم عكسها و مطالب رو سيو كنين و براي خودتون نگه داريد چون اينجوري هميشه در دسترس شما باقي ميمونه و حتي اگر به دلايلي اين انجمن و مطالبش قابل دسترسي نباشه ديگه شما مشكلي نداري.
    اگر زماني عكسي رو پيدا نكرديد يا مطلبي رو خواستيد و پيدا نشد بفرمائيد تا براتون دوباره بگذارم چون خودم همه عكسها رو دارم.

11. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بعضا پیچ هواگیری سیلندر عقب و جلو امریکایی به دلیل شتاب زدگی و کم حوصلگی در باز کردنشون برای هواگیری سرشون خرده میشه و با چند بار استفاده از انبر قفلی سر پیچ گرد میشه
    میخوام بدونم پیچ سیلندر ماشین دیگه بهش میخوره؟
    انگاری یکی میگفت پیچ دوویی بهش میخوره

13. این کاربر از زادمهر... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از نظر سوار شدن و هماهنگي گام رزوه ها و طول اون ممكنه با هم يكي باشن( مال خيلي از ماشينها به همديگه ميخوره) اما اينكه واقعا آب بندي بكنه معلوم نيست.
    يه بار پيچ هواگيري چرخ جلو كامارو خراب شد. بجاش از مال پيكان استفاده كردم و دقيقا سوار شد و طول اونهم يكي بود و هيچ مشكلي نداشت، اما به هيچ عنوان نميتونست آب بندي كامل بكنه و وقتي كه پيچ رو سفت ميكردم با هربار ترمز بازهم روغن خارج ميشد.
    وقتي به قسمت انتهاي هردو پيچ نگاه كردم و اونها رو با هم مقايسه كردم ديدم كه يكي داراي نوك تيز و اون يكي داراي نوكي پخ و تقريبا گِرد هست. معلوم بود كه انتهاي محل سوار شدن بايد با فرم انتهاي پيچ هماهنگ باشه تا كاملا در اون محل آب بندي لازم رو ايجاد بكنه. بهر حال بايد آزمايش كنين و بخصوص فرم و شكل انتهاي هر پيچ رو با نمونه اصلي خودش مقايسه كنين و البته حتما آزمايش كنين كه با فشار ترمز نشت روغن نداشته باشه.

15. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بله دقیقا انتهاش یه حالتی داره که میره داخل سیلندر و کاملا آب بندیش میکنه
    -----------
    علی آقا اگه مثلا سیلندر عقب یکی از چرخ ها نشتی داشته باشه پس از عوض کردن لوازمش نیازه چرخ روبه روش هم هواگیری شه؟
    ----------
    اون سوپاپ یا تقسیم که لول های پمپ بالا بهش میخوره ممکنه نیاز به هواگیری پیدا کنه؟(شنیدم بعضی از دوستان میگن نیازه)
    ---------
    آیا واقعا اون سوپاپ بصورت یک طرفه عمل میکنه؟آخه اگه یادتون باشه گفته بودم تجربه استفاده از یه سرنگ برای هواگیری رو دارم
    طبق روشی که من استفاده میکردم اگر اون سوپاپ یک طرفه بود دیگه نمیشد هواگیری کرد

17. 3 کاربر از زادمهر... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگر پمپ يك چرخ رو باز كنين نيازي به هواگيري كامل نيست چون فقط همون چرخ باز شده. هواگيري كامل براي زماني هست كه كل پمپها و يا پمپ اصلي باز شده باشه.
    من تاحالا هرزمان پمپ بالا رو باز ميكردم يك هواگيري كامل انجام ميدادم و نيازي به باز كردن اون تقسيم ترمز و دست زدن به اون نبوده. كلا وقتي هواگيري بكنين همه مدار خود بخود هواگيري ميشه و نيازي به باز كردن جداگانه قطعات نيست. البته اين تجربه من بوده و مشكلي هم تاحالا پيدا نكردم.

19. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •