این از برنامه:
در مورد آی پی دومی هم مطمئنم اشتباهه.چون تو رنج آی پی های شبکه داخلی هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این از برنامه:
در مورد آی پی دومی هم مطمئنم اشتباهه.چون تو رنج آی پی های شبکه داخلی هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه تست بگیرم بیام
اینارو پیشنهاد کرد:
Primary DNS: 217.218.155.104
Secondary DNS: 217.218.29.3
Last edited by kamran987456; 07-08-2010 at 22:38.
این ارور به خاطر ip مخابراتهست و با یک چیز پی ان ساده مشکل حل می شه . منظورم ارور dns نیست ها اون یکی ارور است . تا به حاب ارور dns سرور برام پیش نیومده .
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
این مودم رو ماکس نمیده . یه کاری بکن . از دوستات یه دونه tplink 8811 بگیر و کانفیگ کن و امتحان کن این چیزا تو اون مودم هم اتفاق می افته ؟ بعد بهش پس بده .![]()
چیز پی انتون رایگانه یا خریدین؟دی ان اس شما اتوماتیک هست یا دستی تعریف کردین؟(همش شد سوال)
فکر کنم چاره ای جز امتحان کردن با یه مودم دیگه ندارم.آخه خودش هم دی لینک میده و هیچ فرقی با اینی که من دارم نداره.تنها فرقش داشتن یو اس بی هست.
اگه تونستم مودم پیدا کنم یه امتحانی میکنم.
تشکر![]()
سلام من میخوام یه ADSL واسه خونمون بگیرم میخواستم بدونم به نظر شما کدوم شرکت بهتره ؟
در مورد قیمت و سرعتشم اگه میشه اطلاعات بدید![]()
شما باید دنبال این باشین که تو مرکز مخابراتی شما کدوم شرکت ها بهتر جواب میدن.
شما مرکز مخابراتیتو بگو تا دوستان راهنمایی کنن.برای مثال ماکس نت اصلا برای مرکز مخابراتی ولیعصر خوب نیست.
رایگان به هیچ دردی نمی خوره . معلومه خریدم . اگه ایمیلت رو بدی واست می فرستم . ( ایمیلت رو با پیغام خصوصی بفرست ) . رایگان هم می تونم معرفی کنم .
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
حرف Ab این کاملا درسته . البته اینجا مرکزتو بگو ولی بهتره بری از کافی نت محلتون یا همسایه هاتون بپرسی . دیدی که من دارم با ماکس حال می کنم ولی ab خیلی ازش ناراضی هست . مرکز ها خیلی متفاوتند .![]()
اره دیدی ماکس نت گرفتی یهو مینیمم نت شد![]()
خدا نکنه کسی مثل من بشه.از چاله افتادم تو چاه.![]()
شما هم تو مرکز ولیعصر هستی؟ من که گفتم همارا خوبه.
جلوی ضرر رو هر جا بگیری منفعته. اگر مشکلت این ماه هم حل نشد برگرد همارا.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)