نه پیش نیاز هیچ درسی نیست برای همینه جا انداختمش![]()
نه پیش نیاز هیچ درسی نیست برای همینه جا انداختمش![]()
آقا بالاخره نمره های ما هم کامل شد
ولی این ترم نمره هام خیلی افتضاحه :-0
من خودم حساب کردم معدل ضایعم میشه 12 و خورده ای (این که مشروطی نیست ؟)
البته مبانی رو هم افتادم چون زیر 10 شدم :--( /(به استاد ایمیل زدم میگه نمیتونه کار کنه ، آخه از 6 نمره هیچی برام نذاشته ،یعنی واقعا" نمیتونه کاری کنه ؟)
من ترم بعد چند واحد میتونم بگیرم
بعد یکی از دوستان اینجا گفت اگه مثلا" مبانی که من نمره نیاوردم رو چون خودش پیش نیازه درسای دیگه هست میشه همزمان با درس بعدیش برداشت ، میخواستم ببینم واقعیه ؟)
راستی نمره ها هنوز نوشته تایید نشده ؛ این یعنی میشه تغییر داد هنوز دیگه ؟ چجوری میشه ؟ بخش اعتراض گکه بستس.
یه سوال علمی در مورد مشروطی
درسها رو باید بالای 10 بگیریم تا قبول بشیم ؟
معدل باید بالای 12 باشه تا مشروط نشیم ؟
درست گفتم؟
ترم جدید کی شروع میشه ؟ کی واحد و اینا رو برمیداریم ؟
ببخشید سوالام زیاد بود
نه معدل زیر 12 مشروط حساب میشه.من خودم حساب کردم معدل ضایعم میشه 12 و خورده ای (این که مشروطی نیست ؟)
برای میانترم که نمیتونه نمره رو تغییر بده.ولی اگه تشریحی داشتید میتونست کمک بکنه.البته مبانی رو هم افتادم چون زیر 10 شدم :--( /(به استاد ایمیل زدم میگه نمیتونه کار کنه ، آخه از 6 نمره هیچی برام نذاشته ،یعنی واقعا" نمیتونه کاری کنه ؟)
فکر میکنم حداکثر 15 واحد.من ترم بعد چند واحد میتونم بگیرم
نمره ها به این زودی تایید نمیشن ! تستی ها که تغییر ناپذیرند میانترم هم همینطور فقط می مونه نمرات تشریحی.راستی نمره ها هنوز نوشته تایید نشده ؛ این یعنی میشه تغییر داد هنوز دیگه ؟ چجوری میشه ؟ بخش اعتراض گکه بستس.
درسته.یه سوال علمی در مورد مشروطی
درسها رو باید بالای 10 بگیریم تا قبول بشیم ؟
معدل باید بالای 12 باشه تا مشروط نشیم ؟
درست گفتم؟
حدود یک ماه دیگه.ترم جدید کی شروع میشه ؟ کی واحد و اینا رو برمیداریم ؟
انتخاب واحد شروع شده ؟
چرا کم ؟فکر میکنم حداکثر 15 واحد.
من که کلا یدونه تشریحی داشتم :-(نمره ها به این زودی تایید نمیشن ! تستی ها که تغییر ناپذیرند میانترم هم همینطور فقط می مونه نمرات تشریحی.
بنظرتون تو کلید سوالات مبانی اشتباه نکردن من مطمئن بودم حداقل 10 نمره میگیرم فقط 4 نمره غلط دارم ولی الان شده 5نمره درست بوده 9 نمره غلط شده چرا؟
ولی بازم خدا شکر پاس کردم![]()
دوستان امتحانات پیام نور تموم شده یا هنوز ادامه داره؟
جمعه امتحان فراگیر دارم. کارتم رو هم گرفتم. آخ جون![]()
بالاخره ايام غمبار و مصيبت بار امتحانات به پايان رسيد برام
به خودم تبريك ميگم :دي
به اميد جمع كردن گندايي كه بالا آوردم با همكاري اساتيد در اين چند روزه![]()
نه هنوز فردا امتحانات هست
منم فردا تموم میشم ولی چه فایده باید درس های ترم بعد رو انتخاب کنم که خودش یه بدبختیه
اگه معدلت بالاي 12 بشه ميتوني تا 20 واحد براي ترم بعد برداري.ولي اگه زير 12 بشه فقط 12 واحد ميتوني انتخاب كني.چرا کم ؟
خوشبحالت....بالاخره ايام غمبار و مصيبت بار امتحانات به پايان رسيد برام
من فردا راحت ميشم....
اروزي يه خواب درست و حسابي توي اين يه ماه رو دلم ميونده....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)