سلام شما کاربردت رو بگی بهتره .
راستی اکثر لپ تاپ ها خوبن و نمیشه گفت این بده و دیگری خوب . واین اختلاف رو باید در مقایسه پرسید .
سلام شما کاربردت رو بگی بهتره .
راستی اکثر لپ تاپ ها خوبن و نمیشه گفت این بده و دیگری خوب . واین اختلاف رو باید در مقایسه پرسید .
Last edited by ravani_13; 14-11-2008 at 16:37.
اساتید سلام عرض شدومن میخواسم بدونم بالاخره برای یه کاره خیلی معمولی میشه رو لپ تاپی مثه اسوس حساب کرد درکل شما چی پیشنهاد میدین ممنون.
سلام سه تا سوال دارم
يه ميني لب تاپ مناسب به من معرفي كنيد كه هم سبك باشه هم طول عمر باطريش زياد باشه و م قيمت ارزوني داشته باشه؟
سوال دوم
اين دو مدل لب تاپ در حال حاظر در بتزار چند هستند؟
HP-Compaq PC Tablet-2150
Sony VAIO SZ-640-NB
سوم
اين لب تاپ (Fujitsu-Siemens ESPRIMO Mobile V-5535-B) كه آلماني هست و 600 هزار تومن هست و با يه كيف و پرينتر رنگي رايگان داده ميشه آيا كيفيت داره و ارزش داره بخرم ؟نسبت به اين دو مدل چطور وضعيتي داره
Sony VAIO SZ-640-NB
HP-Compaq PC Tablet-2150
لطفا به ترتيب و كامل توضيح بديد تا لازم نباشه مجدد وقت دوستان رو بگيرم.من مشهد زندگي ميكنم
با تشكر
سلام سه تا سوال دارم
يه ميني لب تاپ مناسب به من معرفي كنيد كه هم سبك باشه هم طول عمر باطريش زياد باشه و م قيمت ارزوني داشته باشه؟
سوال دوم
اين دو مدل لب تاپ در حال حاظر در بتزار چند هستند؟
HP-Compaq PC Tablet-2150
Sony VAIO SZ-640-NB
سوم
اين لب تاپ (Fujitsu-Siemens ESPRIMO Mobile V-5535-B) كه آلماني هست و 600 هزار تومن هست و با يه كيف و پرينتر رنگي رايگان داده ميشه آيا كيفيت داره و ارزش داره بخرم ؟نسبت به اين دو مدل چطور وضعيتي داره
Sony VAIO SZ-640-NB
HP-Compaq PC Tablet-2150
لطفا به ترتيب و كامل توضيح بديد تا لازم نباشه مجدد وقت دوستان رو بگيرم.من مشهد زندگي ميكنم
با تشكر
سلام بهترین گارانتی های دل :
زیگورات و
امرتات و
دلیران و ...
Last edited by ravani_13; 14-11-2008 at 00:44.
سلام اجمعین!
بعضی وبلاگها و... نوشته بودند که سرعت اجرای ویستا روی مک بوک پرو از بقیه لپ تاپ ها بیشتره.
واقعا همین طوره ؟ چون من ویندوز میخوام ، نه مکینتاش، اگه اینطوره تا برای لپ تاپ بعدیم ، مک بخرم !
سوال دیگه هم راجع به هارد های solid state هستش . سرعت اجرای برنامه ها روی اونها "بطور محسوسی" بالاتر هست ؟
حالا اگر جواب هر دو سوال بالا رو "بله" میدهید، بالاخره کدومش ؟ ویستایی که روی مک اجرا میشه یا مثلا Lenovo یی با هارد سالید ؟
در مورد لپتاپ فوجیتسو زیمنس خدمتتان عرض کنم که من حدود 4 ماه است که از لپتاپ 5535 استفاده می کنم
و کاملا راضی هستم. دو نوع لپتاپ 5535 در بازار است. یکی با رم 1 گیگ و هارد 120 و به قیمت 515 هزار تومان و دیگری با رم 512 و هارد 80 . من مورد اخیر یعنی با رم 512 و هارد 80 را به قیمت 470 هزار تومان خریدم. نماینده فوجیتسوزیمنس در ایران شرکت بهین تکنولوژی است که لپتاپهایش را با گارانتی می فروشد.
این لپتاپ لپتاپ خیلی خوبی است فقط عیب آن این است که عمر باتری آن 1.5 ساعت بیشتر نیست.
به نظر من لپتاپ فوجیتسو زیمنس 5505 v بخر که مزیت آن نسبت به 5535 این است که عمر باتری اش 2.5 ساعت است و webcam هم دارد. قیمت این لپتاپ در سایت شرکت بهین تکنولوژی 535 هزار تومان است.
من ديروز پاييتخت بودم همه بلا استثنا DV5 1135 رو 1350000 ميدادن! البته منظورم از همه همون 4 يا 5 جاييه كه موجود داشتن
دوست عزيز
فكر كنم بدون گارانتي 1250000 ميدن
13 اینچی نمیخوام.برای برادرم که مهندسه میخوام.اگر میشه هم از HP بگید و هم Dell یا توشیبا.در مورد وزن هم متوسط باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)