تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 485 از 905 اولاول ... 385435475481482483484485486487488489495535585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,841 به 4,850 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

10

دوستان واساتید عزیز من جواب سوالمو هنوز نگرفتم فیلتر بنزین چه مارکی خوبه و ایا باطری اربیتال وان خوبه با گارانتی 1 ساله من خریدم مرسی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان واساتید عزیز من جواب سوالمو هنوز نگرفتم فیلتر بنزین چه مارکی خوبه و ایا باطری اربیتال وان خوبه با گارانتی 1 ساله من خریدم مرسی
    سلام

فیلتر بنزین زیاد فرقی نمیکنه.
    مارک های ایرانی مطمئنتره.

اربیتال وان هم باتری ایرانی هستش . ( فکر کنم برا سپاهان باتری باشه ) از نظر طول عمر و قیمت فرقی با باتری های معمولی ایرانی نداره.
    اگه دنبال باتری اتمی با عمر بالا هستین مارک های کره ای و ترکیه بخرین.
    در غیر این صورت باتری معمولی با مارک های ایرانی رایج تو بازار توصیه میشه.
    کلا باتری های اتمی ایرانی فرق خاصی با باتری معمولی ایرانی ندارن.حتی ممکنه طول عمرشون کمتر هم یاشه.

3. 3 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستمون کامل فرمودند و اینکه شما دیگه خریدید خودتونو مشغول خوب و بدیش نکنید امیدوارم مدت زیادی کار کنه وتا سری بعدی برند بهتری در بازار باشه
    برای بنزین هم به جز جنسش مواظب باشید درست نصب شه و بعد ازون هر از چند مدت چک کنید که نشتی یا بوی بنزین نیاد چون بست ها و شیلنگ ها ممکنه موقع بستن نشتی پیدا کنند

5. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام...اقا من مشکل مشابه این دوستمون دارم...منتها ماشینم دور موتورش به صفر میرسه و خاموش میشه...دقیقا بعد از موتور شویی این مشکل واسم پیش اومد
    استپر رو عوض کردم مشکل حل نشد.امروز ماشینو بردم برای تست. گفتن همه چی سالمه غیر از سنسور اکسیژن که یه چیزی نزدیک به 180 تومن هزینه شه. چیکار کنم. عوضش کنم؟؟؟/

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

استپر رو عوض کردم مشکل حل نشد.امروز ماشینو بردم برای تست. گفتن همه چی سالمه غیر از سنسور اکسیژن که یه چیزی نزدیک به 180 تومن هزینه شه. چیکار کنم. عوضش کنم؟؟؟/
    خرابی سنسور اکسیژن خیلی شایع هست و چون در معرض هوا و دوده خراب میه و یه سری مشکلاتو بوجود میاره اما به جز اینکه اصل گیر اوردن با این هزینه سخته ممکگنه با توجه به شستشو بشه راهش انداخت با تمیز کردن و سوکت
    شما احیانا دوباک بنزین س و ب ر بزنید و ببینید تغییری نمی شه؟ و اینکه انژکتور شویی و مکمل استفاده نکنید

8. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام . یه آشنا ندارین ازش قرض بگیرین امتحان کنین ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام . یه آشنا ندارین ازش قرض بگیرین امتحان کنین ؟
    نمیدونم. آیا این قطعه مثل استپر حساسه.؟ یعنی کسی پیدا میشه به آدم قرض بده.؟؟؟ گرون هم هست.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نمیدونم. آیا این قطعه مثل استپر حساسه.؟ یعنی کسی پیدا میشه به آدم قرض بده.؟؟؟ گرون هم هست.
    دوست گرامی سنسور اکسیژن (محل قرار گیری روی منیفولد) رو می شه بای پس کرد یعنی به یک تعمیرکار متخصص برق مراجعه کنید ( نه هر تعمیر کار و تنظیم موتوری)و بگید براتون چک کنه شاید مشخص شه .
    در هر شهر چند تا از این نوع متخصص ها پیدا میشه و تا قبل از اون سعی کنید هرچیگفتند رو فوری عمل نکنید. ممکنه مشکل شما از یه سیم کشی و سوکت ساده باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوست گرامی سنسور اکسیژن (محل قرار گیری روی منیفولد) رو می شه بای پس کرد یعنی به یک تعمیرکار متخصص برق مراجعه کنید ( نه هر تعمیر کار و تنظیم موتوری)و بگید براتون چک کنه شاید مشخص شه .
    در هر شهر چند تا از این نوع متخصص ها پیدا میشه و تا قبل از اون سعی کنید هرچیگفتند رو فوری عمل نکنید. ممکنه مشکل شما از یه سیم کشی و سوکت ساده باشه
    از دوستان کسی در شهر تبریز هست که یه متخصص برقکار خوب سراغ داشته باشه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

از دوستان کسی در شهر تبریز هست که یه متخصص برقکار خوب سراغ داشته باشه؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •