از کجا باید نصبش کنم ؟ اگه میشه لینکش رو بزارید.مرسیشما my traffic رو نصب کن تا مشکل کمی ترافیک درست بشه !
از کجا باید نصبش کنم ؟ اگه میشه لینکش رو بزارید.مرسیشما my traffic رو نصب کن تا مشکل کمی ترافیک درست بشه !
مرسی ، درست شد. فکر کردم باید پارکینگ بخرماون parking break چیزی نیست که بشه خرید . شما وقتی شبیه ساز بالا میاد اول f1 و بعدctrl+. رو بزن تا ترمز ها فعال بشن .
پچ کیفیت فرودگاها رو کسی نداره ؟ تو حالت عادی خیلی افتضاحه ! مخصوصاً مهرآباد![]()
منظورش ترمزهای پارکینگ هست که فعال نیست. باید Ctrl+ . رو بزنی تا فعال شه که یه وقت موقع بارگیری هواپیما راه نیفته.فکر کنم میگه پارکینگ نداری ، ولی خوب اگه درست حدس زده باشم چطوری باید پارکینگ بخرم ؟؟ اگه راهنمایی کنید ممنونتون میشم .
بعد یه درخواست دیگه از داش ابراهیم که ارادت خاصی دارم همیشه ، خیلی لطف کرده در حقم
اولای تاپیکُ که می خوندم یه پچ گذاشته بودی برای طبیعی شدن فرودگاه مهرآباد ، یکی ام برای ماشین تاکسی بجای فلش های زرد تاکسی که در حالت طبیعی رو شبیه ساز نصبه ! خواستم بگم لینک جفتشون خرابه ، یعنی سرورش پاک کرده اونا رومن نیازشون دارم اگه ممکنه جای دیگه آپ کنید . مرسی
پ.ن:چون پستم باید تایید بشه یه درخواست دیگه از دوستان : کسی هواپیمای ایرباس 300-600 با لوگوی ماهان ایر و پنل کامل (منظورم کاکپیت ها در همه ی حالات) به صورت سالم داره لینک بده دانلود کنم ، من عاشق ایران ایر و ماهانم2شرکت کاملاً حرفه ای با تمام امکانات..
امیدوارم که از این طبیعی تر بشه شبیه ساز ، واقعاً ساختماناش غیر طبیعیه ، همچنین عدم ترافیک فرودگاه با توجه با اینکه من لوِل ترافیکُ ماکزیمُم کردم، ولی افاقه نکرد!!
اون فایلها رو خودم ندارم که بخوام آپلود کنم متاسفانه. اگر کسی لینکهای سالم داره به من بده.
توی گوگل آپلود کردم.سلام.دوستان لینک دانلود فایل آموزش خراب شده،ینی سرور پرشین گیگ چند روزه مشکل داره میشه لطفا جایه دیگه آپ کنید بتونیم ازش استفاده کنیم؟
Flight School 1.6 HIGH QUALITY 10MB
Flight School 1.6 LOW QUALITY 6MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم از ebicross عزیز گرفتم! ولی تو صفحه ی اول این بود , نمی دونم کار میکنه یا نه
http://www.4shared.com/file/v-wGPbKy/MyTraffic_X_v51part1.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همین لینکا رو گفتم که خرابه ! کسی داره جای دیگه آپ کنه ؟ البته اگه زحمتی نیست .ممنون میشم
ممنون ولی تو پست اول آدرس لینک کمکی برای 10m رو اشتباه قرار دادید،هردو برای 6m هستش.بازم ممنون.نوشته شده توسط ebicross;5912651
توی گوگل آپلود کردم.
Flight School 1.6 HIGH QUALITY 10MB
[code![]()
لینک تورنت مای ترافیکُ کسی داره?
راستی کسی میدونه ایرباس 380 چه طوری گردش به راستُ چپ می کنه ؟!
Last edited by DonFidelio2; 06-03-2011 at 19:47.
بهتر نیست بگین که شما تو کدوم شهر هستین تا یکی بهتون کمک کنه !![]()
سلام
متاسفانه لینک جایگزین پیدا نکردن چون منم اوایل که خریدم ازشون خواستم که کا لینکا رو چک کنن و خراباشو درست کننمنم همین لینکا رو گفتم که خرابه ! کسی داره جای دیگه آپ کنه ؟ البته اگه زحمتی نیست .ممنون میشم
توی صفحه اول که هستلینک تورنت مای ترافیکُ کسی داره?
راستی کسی میدونه ایرباس 380 چه طوری گردش به راستُ چپ می کنه ؟!
ایرباس a380 با هواپیما های دیگه زیاد فرق نداره و همونطور که مثلا 747 رو گردش میدید به سمت چپ و راست این هواپیما رو هم بچرخونید
-------------------------------------------------------------------
درضمن
اگه میشه آموزش خلبانی با جنگنده و هلیکوپتر رو هم بزارین
ممنون
درستش کردم. اصلا حواسم نبود.ون ولی تو پست اول آدرس لینک کمکی برای 10m رو اشتباه قرار دادید،هردو برای 6m هستش.بازم ممنون.![]()
فکر میکنم Dihav (که زحمت ترجمه ی بیشتر آموزشهای Flight School رو کشیده) توی هلیکوپتر تخصص داشت اگر اشتباه نکنم.درضمن
اگه میشه آموزش خلبانی با جنگنده و هلیکوپتر رو هم بزارین
ممنون
ایشون میتونند بهتون کمک کنند.
جنگنده هم بهتره گیم های شبیه ساز رو انجام بدین تا مهارتهاش رو یاد بگیرید. خیلی کمک میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)