من امروز برای شرکتی که کار میکنم، 2مگ نامحدود گرفتم. سرویس خودم 2 مگ با حجم 20 گیگ هست، سرعت دانلود نامحدود با محدود فرقی باهم نداشتن
این سرعت دانلود نامحدود
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من امروز برای شرکتی که کار میکنم، 2مگ نامحدود گرفتم. سرویس خودم 2 مگ با حجم 20 گیگ هست، سرعت دانلود نامحدود با محدود فرقی باهم نداشتن
این سرعت دانلود نامحدود
![]()
دوستان اسیا تک تو بخش تعرفه ها همچین چیزی نوشته(مصرف سرویسهای دارای ترافیک نامحدود تحت قانون fair use policy آسیاتک است.) منظورشون از این قانون چیه ؟قراره چکار کنن؟
اهواز چرا این سرویس های نامحدود رو ارائه نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگن هنوز به ما اعلام نکردن !!!!!!!!
کسی میدونه علتش چیه ؟
کجا نوشته؟لینک بده.
2 مگ نا محدود 45400![]()
آسیاتک توی سایت asiatech.ir تعرفه 2 مگ و 1 مگ CRA رو اشتباه زده . خوشحال نشید
توی سایت crm درستش رو نوشته .
asiatech.ir بخش تعرفه اینترنت پرسرعت نوشته های زیر تعرفه ها همچین چیزی امده منم اتفاقی دیدم برام جالبه که این یعنی چی؟
جالبه که قیمت های 2 مگ نامحدود اسیا تک نصف بقیه شرکتاس شاید اشتباه کردن بعید می دونم اسیاتک شعور اینو داشته باشه که برای جذب مشتری نصف قیمت بقیه شرکتا سرویس بده
تو پنل کاربری هم که هنوز این سرویسا اضافه نشده ببنیم چطوره
CRA چيه قضيش ؟ سرعت سرويساش چطوريه ؟ كسي چيزي ميدوني ؟
کجا نوشته؟لینک بده.
2 مگ نا محدود 45400![]()
فکر کنم اون قانون قرار بود تصویب بشه قیمت نامحدود اروزن بشه اینه پار آنلاین هم نامحدوداشو همینطوری ارزون زده
باید یکی بگیره ببینیم سرعت چطور![]()
آن طور که من فهمیدم ضریب اشتراکش 10 یعنی اگر سرعت دانلود شما 64 باشه ممکن تا 6.4 بیاد پائین اگر هر 10 نفر با هم دانلود کنن
شما اگر تو صفحه ی آسیاتک نگاه کنی 128 نا محدود معمولی نزدیک 30 هزار تومان قیمتش در می آید ولی CRA زده 9 هزار تومان خب دیگه داره سر درونش رو نشون می ده![]()
Last edited by SAHANDE3; 23-09-2011 at 23:33.
سرویس 2 مگ 5گیگ در ماه.
اسیاتک :
ضریب اشتراک 1 به 10 هم یعنی سرعت ها واقعی میشن.
یعنی اگر 512 نامحدود بگیرید ثانیه ای 52 تا حدودا بهتون میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)