والا تاچ x1 كه خوبه
من نياز خاصينميبينم
ايول اين بدرد بخور هست
حتما يه سر ميزنم
والا تاچ x1 كه خوبه
من نياز خاصينميبينم
ايول اين بدرد بخور هست
حتما يه سر ميزنم
آره.. به نظرم بدون ایراد و باگ هستش.. و اونی که من دارم خوب کرک شده و ایرادی توش ندیدم......... پیشنهاد میکنم اگه کسی از 1.32 استفاده میکنه این جدیده رو نصب نکنه چون فرقی به حالش نمیکنه ولی اگه 1.35 رو دارید چون اون ورژن باگ داره بهتره پاک بشه و 1.36 نصب بشه![]()
لینک دانلود :
از 2 سرور (دومی مستقیم هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع : پرشین پی پی سیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
برنامه فوق از پیشنهادات سایت اکسپریا است و امکان دانلود ان از سایت سونی میباشد.
با این برنامه کارکرده اید؟
نظر دوستان چیست.
برای آشنائی سایت زیر را که سونی معرفی کرده است قرار میدهم.
بنظر من برنامه جالبی است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرخوش
پنل Pixel City Day Panel x2 اومده
حتما نصبش كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون امينمن اينو نصب كردم
خيلي روون كار ميكنه
اولين مزيتي كه ديدم اينه كهوقتي رو صفحه يه بار كليك ميكني فول ميشه و يه بار هم ميزني از فول در مياد
البته اين مزيت را قبليها هم داشتند
تفاوتش در اين هست كه در قبليها م استپميشد و بايستي پلي ميكردي
جلو و عقب كشيدن هم رونتر شده
چاكريم.. ما جنس بد به مشتري نميدم![]()
X-man جون تست کردی این دو تا رو ؟؟؟ من افزایش قدرت تاچ رو تست کردم ... با همون روش اولش که نرم افزار داده ... به نظرم یه نموره بهتر شد .... ولی افزایش سرعت گوشی رو تست نکردم ... اگه تست کردی حتماً خبر بده ... باید باحال باشه ...![]()
سلام
دوستان من یه مشکلی با چت تو x1 پیدا کدوم
چندتا برنامه رو امتحان کردم ولی جواب نداده مثلا YMTiny و yahoo messenger رو نصب کردم که اولی فقط به بار on شد yahoo هم اصلا نتونستم باهاش بیام بالا
مشکلم از کجاست (سیم کارتمم ایرانسل هستش )
چه برنامه ای رو شما پیشنهاد میکنید که خودتونم امتحان کردین ؟
اگه لازمه که از سرور دیگه ای برای چت استفاده کنم چی بهتره و طریقه ثبت نامش چه جوریه ؟
اگه امکانش هست طوری توضیح بدین یا برنامهای پیشنهاد بدین که هم من که x1 دارم بتونم استفاده کنم هم دوستم که z610 داره
اگه این مشکلم روحل کنین تا عمر دارم دعاتون میکنم . آخه برشکست شدم انقد پول شارز دادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)