منم همین مشکل را داشتم
اما روی ویندوز 7 نصب کردم مشکل نداشت. از برنامه های آفیس فقط وردش این مشکل را داشت اونم روی ویندوز XP
اشکال از کامپیوترتون نیست
منم همین مشکل را داشتم
اما روی ویندوز 7 نصب کردم مشکل نداشت. از برنامه های آفیس فقط وردش این مشکل را داشت اونم روی ویندوز XP
اشکال از کامپیوترتون نیست
یک سوال دیگه:
چطور میشه استایل های یک فایل را در فایل دیگر وارد کرد؟ نمیخوام از اول توی داکیومنت جدید بیارم. توی همون فایلی که قبلاً تایپ کردم.
سلام
چطور 2010 را اکتیو کنیم
2- میرعماد را نصب کردم و فونت هایش در نوت پد و .. کار می کند اما در 2010 وقتی با فونت هایش چیزی می نویسم (با فونت های میرعماد) و یا اینکه متنی را که نوشته ام انتخاب می کنم و می خواهم با فونت های میرعماد تغییر دهم آن متن ناپدید می شود و نشان داده نمیشود
من هم همین مشکل را داشتم و هرچه از اعضاء و مدیر این تاپیک درخواست کردم کسی جوابم را نداد تا اینکه بالاخره خودم مشکل را حل کردم به این ترتیب که:
اگر دیکشنری Babylon روی سیستمت نصب داردی، در Word برور به Options/Add-Ins و بعد Babylon را غیر فعال کن و بعد فایل مربوطه را از قسمت پوشه بابیلون حذف کن و الا دفعه بعد که Word را باز کنی همین مشکل را خواهی داشت. علت این مسأله این است که لغت نامه بابیلون یه گزینه به منوی راست Word اضافه میکنه که با Word 2010 سازگاری نداره . اگه مشکلت حل شد اطلاع بده تا بقیه هم که همین مشکل را دارن از این راه حل استفاده کنن.
سلام
یه مشکل خیلی حاد خواهش میکنم یکی کمک کنه.من تو کامپیوتر محل کارم یه سری فایل ورد که پایان نامه هستند دارم که از امروز یه تعدادی از اونا بی دلیل دچار مشکل شده،مشکل اینه:
مثلا تو این فایل ها(بیشتر متن این فایل ها فارسی است) در بین متن های نوشته شده یه عدد هایی شبیه به این هست[33,8] که در واقع شماره منابع و مراجعی است که در آخر متن نوشته شده اما این عدد تبدیل شده به 2 یا 3 صفحه نوشته های انگلیسی چیزی شبیه به کد نویسی و بعد ادامه متن یعنی چیزهایی که بعد از این عدد بوده وجود داره در چند جای متن این فایل ها این اتفاق افتاده یا حتی مثلا یه جای متن کلمه refrences list بوده که اون هم تبدیل به چند صفحه کد شده و اما وقتی از این فایل ها پرینت گرفته میشه مشکلی نداره و این فایل ها درست و بدون این کدها پرینت گرفته میشه!!!وقتی این چندین خط کد رو انتخاب می کنم و کلیک راست میکنم 2 یا 3 تا گزینه در مورد feild هست که یکی از اون ها toggle feild codes هست با انتخاب این گزینه متن درست میشه در واقع تبدیل به همون عددی که نمونه اش رو بالا نوشتم میشه ولی با زدن save چیزی save نمیشه و با بستن و باز کردن دوباره فایل به همون صورت در میاد.باید بگم تو کامپیوتر های دیگه این فایل هامشکلی ندارن و درست هستند فقط رو دو تا کامپیوتری که تو اتاق من هست به این صورت هست آفیس را آنستال کردم و دوباره نصب کردم ولی درست نشد مشکل ویندوز هم ندارم.خواهش می کنم واسه این مشکل یه راهی به من بگید
سلام
اولا به نظر مياد اين يه متن از اينترنت کپي شده در ورد هست
معمولا قالب بندي متن در صفحات اينترنتي متافوت با ورد هستن
شما براحتي پس از مراجعه به کادر Paragraph پس از کليک راست بر روي متن و زدن همون گزينه ميتونيد از باکس Alignment انواع گزينه هاي Justify رو انتخاب کنيد
در صورتيکه درست نشد فايل تون رو بذاريد تا چک کنم
سلام
سلام دوست عزيز
مشکل عجيبي هست
نبايد اينگونه بشه
دوست داريد فايلتون رو بذاريد تا يه چک بکنم
سلام
شما بهتره اين استايل رو به فايل پايه اي که کل فايلهاي ورد بر اساس اون باز ميشن به روش زير انتقال بدي
ابتدا فايلي که استايلت در اون هست رو باز کن و بعد مطابق شکل اول 1 و بعد 2 رو اجرا کن
سپس از کادر بازشده گزينه import/export رو بزن و از ستون سمت چپ استايل رو انتخاب کن و با زدن دکمه Copy اونو به ستون سمت راست کپي کن و تمام
موفق باشي
سلام
نسخه آفيس تون چي هست !!؟؟
یعنی هیچ کس نیست اینجا به من کمک کنه واقعا مشکلم جدیه کلا ورد من به یه سری علامت ها و نوشته ها و حتی شماره صفحه حساس شده و نوشته های دیگه شبیه کد نویسی جای اونا نشون میده تو پست قبلی کامل توضیح دادم اگه کسی میتونه بگه چی کار کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)