تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 485 از 1045 اولاول ... 385435475481482483484485486487488489495535585985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,841 به 4,850 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت nazanin82's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    من با ورد 2010 مشکل پیدا کردم.وقی توی محیط داخل ورد راست کلیک میکنم منوی راست کلیک باز میشه و بلافاصله بسته میشه.
    نمیدونم که مشکل از کامپیوتر من هستش یا کلا ورد 2010 این مشکل رو داره.
    لطفا راهنمایی کنید.مرسی
    منم همین مشکل را داشتم
    اما روی ویندوز 7 نصب کردم مشکل نداشت. از برنامه های آفیس فقط وردش این مشکل را داشت اونم روی ویندوز XP
    اشکال از کامپیوترتون نیست

در آغاز فعالیت nazanin82's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یک سوال دیگه:
    چطور میشه استایل های یک فایل را در فایل دیگر وارد کرد؟ نمیخوام از اول توی داکیومنت جدید بیارم. توی همون فایلی که قبلاً تایپ کردم.

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    چطور 2010 را اکتیو کنیم

2- میرعماد را نصب کردم و فونت هایش در نوت پد و .. کار می کند اما در 2010 وقتی با فونت هایش چیزی می نویسم (با فونت های میرعماد) و یا اینکه متنی را که نوشته ام انتخاب می کنم و می خواهم با فونت های میرعماد تغییر دهم آن متن ناپدید می شود و نشان داده نمیشود

داره خودمونی میشه Asali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    من با ورد 2010 مشکل پیدا کردم.وقی توی محیط داخل ورد راست کلیک میکنم منوی راست کلیک باز میشه و بلافاصله بسته میشه.
    نمیدونم که مشکل از کامپیوتر من هستش یا کلا ورد 2010 این مشکل رو داره.
    لطفا راهنمایی کنید.مرسی
    من هم همین مشکل را داشتم و هرچه از اعضاء و مدیر این تاپیک درخواست کردم کسی جوابم را نداد تا اینکه بالاخره خودم مشکل را حل کردم به این ترتیب که:
    اگر دیکشنری Babylon روی سیستمت نصب داردی، در Word برور به Options/Add-Ins و بعد Babylon را غیر فعال کن و بعد فایل مربوطه را از قسمت پوشه بابیلون حذف کن و الا دفعه بعد که Word را باز کنی همین مشکل را خواهی داشت. علت این مسأله این است که لغت نامه بابیلون یه گزینه به منوی راست Word اضافه میکنه که با Word 2010 سازگاری نداره . اگه مشکلت حل شد اطلاع بده تا بقیه هم که همین مشکل را دارن از این راه حل استفاده کنن.

5. این کاربر از Asali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    یه مشکل خیلی حاد خواهش میکنم یکی کمک کنه.من تو کامپیوتر محل کارم یه سری فایل ورد که پایان نامه هستند دارم که از امروز یه تعدادی از اونا بی دلیل دچار مشکل شده،مشکل اینه:
    مثلا تو این فایل ها(بیشتر متن این فایل ها فارسی است) در بین متن های نوشته شده یه عدد هایی شبیه به این هست[33,8] که در واقع شماره منابع و مراجعی است که در آخر متن نوشته شده اما این عدد تبدیل شده به 2 یا 3 صفحه نوشته های انگلیسی چیزی شبیه به کد نویسی و بعد ادامه متن یعنی چیزهایی که بعد از این عدد بوده وجود داره در چند جای متن این فایل ها این اتفاق افتاده یا حتی مثلا یه جای متن کلمه refrences list بوده که اون هم تبدیل به چند صفحه کد شده و اما وقتی از این فایل ها پرینت گرفته میشه مشکلی نداره و این فایل ها درست و بدون این کدها پرینت گرفته میشه!!!وقتی این چندین خط کد رو انتخاب می کنم و کلیک راست میکنم 2 یا 3 تا گزینه در مورد feild هست که یکی از اون ها toggle feild codes هست با انتخاب این گزینه متن درست میشه در واقع تبدیل به همون عددی که نمونه اش رو بالا نوشتم میشه ولی با زدن save چیزی save نمیشه و با بستن و باز کردن دوباره فایل به همون صورت در میاد.باید بگم تو کامپیوتر های دیگه این فایل هامشکلی ندارن و درست هستند فقط رو دو تا کامپیوتری که تو اتاق من هست به این صورت هست آفیس را آنستال کردم و دوباره نصب کردم ولی درست نشد مشکل ویندوز هم ندارم.خواهش می کنم واسه این مشکل یه راهی به من بگید

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام
    چرا موقع نوشتن بین نوشته های اینقد فاصله میفته ؟

سلام

اولا به نظر مياد اين يه متن از اينترنت کپي شده در ورد هست

معمولا قالب بندي متن در صفحات اينترنتي متافوت با ورد هستن

شما براحتي پس از مراجعه به کادر Paragraph پس از کليک راست بر روي متن و زدن همون گزينه ميتونيد از باکس Alignment انواع گزينه هاي Justify رو انتخاب کنيد

در صورتيکه درست نشد فايل تون رو بذاريد تا چک کنم

8. 2 کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    من چندتا caption مثل جدول 1- شکل 1- ..... درست کرده بودم ولی الان که فایل ورد را باز می کنم تا شکل ها و جدول های دیگه را کپشن بدم تو لیست captions نیستند و دوباره باید ایجاد کنم. چکار کنم؟
    آیا روش دیگه ای برای شماره دادن اتوماتیک شکلها و جداول هست؟
    سلام

سلام دوست عزيز

مشکل عجيبي هست

نبايد اينگونه بشه

دوست داريد فايلتون رو بذاريد تا يه چک بکنم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

یک سوال دیگه:
    چطور میشه استایل های یک فایل را در فایل دیگر وارد کرد؟ نمیخوام از اول توی داکیومنت جدید بیارم. توی همون فایلی که قبلاً تایپ کردم.
    سلام

شما بهتره اين استايل رو به فايل پايه اي که کل فايلهاي ورد بر اساس اون باز ميشن به روش زير انتقال بدي

ابتدا فايلي که استايلت در اون هست رو باز کن و بعد مطابق شکل اول 1 و بعد 2 رو اجرا کن

سپس از کادر بازشده گزينه import/export رو بزن و از ستون سمت چپ استايل رو انتخاب کن و با زدن دکمه Copy اونو به ستون سمت راست کپي کن و تمام

موفق باشي

11. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    یه مشکل خیلی حاد خواهش میکنم یکی کمک کنه.من تو کامپیوتر محل کارم یه سری فایل ورد که پایان نامه هستند دارم که از امروز یه تعدادی از اونا بی دلیل دچار مشکل شده،مشکل اینه:
    مثلا تو این فایل ها(بیشتر متن این فایل ها فارسی است) در بین متن های نوشته شده یه عدد هایی شبیه به این هست[33,8] که در واقع شماره منابع و مراجعی است که در آخر متن نوشته شده اما این عدد تبدیل شده به 2 یا 3 صفحه نوشته های انگلیسی چیزی شبیه به کد نویسی و بعد ادامه متن یعنی چیزهایی که بعد از این عدد بوده وجود داره در چند جای متن این فایل ها این اتفاق افتاده یا حتی مثلا یه جای متن کلمه refrences list بوده که اون هم تبدیل به چند صفحه کد شده و اما وقتی از این فایل ها پرینت گرفته میشه مشکلی نداره و این فایل ها درست و بدون این کدها پرینت گرفته میشه!!!وقتی این چندین خط کد رو انتخاب می کنم و کلیک راست میکنم 2 یا 3 تا گزینه در مورد feild هست که یکی از اون ها toggle feild codes هست با انتخاب این گزینه متن درست میشه در واقع تبدیل به همون عددی که نمونه اش رو بالا نوشتم میشه ولی با زدن save چیزی save نمیشه و با بستن و باز کردن دوباره فایل به همون صورت در میاد.باید بگم تو کامپیوتر های دیگه این فایل هامشکلی ندارن و درست هستند فقط رو دو تا کامپیوتری که تو اتاق من هست به این صورت هست آفیس را آنستال کردم و دوباره نصب کردم ولی درست نشد مشکل ویندوز هم ندارم.خواهش می کنم واسه این مشکل یه راهی به من بگید
    سلام

نسخه آفيس تون چي هست !!؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یعنی هیچ کس نیست اینجا به من کمک کنه واقعا مشکلم جدیه کلا ورد من به یه سری علامت ها و نوشته ها و حتی شماره صفحه حساس شده و نوشته های دیگه شبیه کد نویسی جای اونا نشون میده تو پست قبلی کامل توضیح دادم اگه کسی میتونه بگه چی کار کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •