تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 485 از 737 اولاول ... 385435475481482483484485486487488489495535585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,841 به 4,850 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenacious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من یه توضیح میدم منتها ممنون میشم دوستان کاملش کنن !!!
    ببینید از نظر مصرف سوخت هر دو خوبن ولی مگان کم مصرف تره !
    مگان در مدل 2000 قدرتی برابر 136 اسب بخار داره . شتاب صفر تا 100 ش هم 11 ثانیه ( یکم بیشتر ) هست . کلا مگان برای کورس گذاشتن و سرعت رفتن مناسب نیست ! اما چیزی که این ماشین توش زبانزد هستش ایمنیه اونه ! این ماشین تونسته 5 ستاره کامل ایمنی رو از موسسه EURONCAP بگیره که واقعا امتیاز خوبی برای این ماشین هستش ! این ماشین برعکس مزدا 3 بیشتر خانوادگیه تا اسپورت . بنابراین هم راحته و هم فضای بسیار خوبی داره !
    اما در مقابل مزدا 3 یه ماشین اسپورته و بیشتر جوان پسنده ! این ماشین با موتور 2 لیتریش میتونه 147 اسب بخار نیرو تولید کنه که واقعا عالیه ! ایمنی این ماشین هم 5 ستاره هستش ( البته امتیاز مگان بیشتر بوده )
    همونطور که گفتم مزدا 3 یک ماشین تقریبا اسپورته پس سیستم تعلیقش خشک تر از مگانه ! یکی از معایب مزدا 3 فضای کم سرنشین های عقب هستش ( که خوب طبیعیه )
    همین ها به ذهنم رسید . ممنون میشم دوستان کاملش کنن !
    ممنون از توضیحات خوبت.
    مگان بیشتر با فاکتورهای من جوره. یه مقدار هم ارزون تره درست می‌گم؟

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

یه سوال....

میدونم آدمی مثل من هرگز دستش به ماشین بنز نمیرسه ولی میخواستم بدونم با بودجه 70 میلیون چه مدل بنزی میشه خرید...؟؟

ممنونم
    يكي از اشنايان تو تابستون با 75 ميليون بنز E كلاس دسته دو خريد...مدلش هم فكر كنم ايي 200 بود! البته كاركرد نسبتا بالايي داشت و وقتي سوارش بودي قشنگ معلوم بود كه صفر نيست و صندلي هاي جلوش هم صدا ميداد! اما به هر حال بنز بود!
    فكر كنم با 70 ميليون c كلاس هاي نسل قبل هم قابل خريد باشه!!

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمت روز مگان؟
    الان صفرش تولید می‌شه؟
    راستی، از نظر آپشن، چه تفاوت هایی بین 1600 و 2000 مگان وجود داره؟
    Last edited by Tenacious; 31-12-2010 at 14:32.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من یه چیزی دیدم شاخ در آوردم!
    MG تو مایه های 30-35 تومنه؟؟؟!

یه صحبتی در موردش بکنید

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

MG550 شوالیه با قیمت 35 میلیئتی خودش از نظر امکانات یکی از تکمیلترین مدلهای موجود در این رده فیمت هستش
    موتور 1800 سی سی توربو با 160 اسب بخار توان کیفیت خوب ساخت و امکاناتی نسبتا بالاتر از رقبا
    یکی از جالبترین مواردی که داره که تو هیچ ماشینی تا بالای 80 میلیون من ندیدم وجود داشته باشه پدل شیفتر هستش یا همون تعویض دنده با پدالهای پشت فرمان و این میتونه یه مزیت برای بازار باشه

6. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

MG550
    یکی از جالبترین مواردی که داره که تو هیچ ماشینی تا بالای 80 میلیون من ندیدم وجود داشته باشه پدل شیفتر هستش یا همون تعویض دنده با پدالهای پشت فرمان و این میتونه یه مزیت برای بازار باشه
    اگه درست متوجه منظور این جمله شده باشم باید بگم این قابلیت روی نیومزدا 3 تیپ 3 هم هست...
    بقیه ی تیپ هاشو نمیدونم!

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

در مورد مزدا 3 جدید زیاد اطلاع ندارم
    ولی بازم اختلاف قیمت 7 میلیونی دارن

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

MG550 شوالیه با قیمت 35 میلیئتی خودش از نظر امکانات یکی از تکمیلترین مدلهای موجود در این رده فیمت هستش
    موتور 1800 سی سی توربو با 160 اسب بخار توان کیفیت خوب ساخت و امکاناتی نسبتا بالاتر از رقبا
    در کل تاییدش می‌کنید؟
    نقاط ضعف این ماشین چیه؟

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در کل تاییدش می‌کنید؟
    نقاط ضعف این ماشین چیه؟
    با اجازه من به این سوال جواب میدم...
    MG550 یه ماشین توو کلاس C هست و باید با ماشینای Mazda 3 سدان ، Kia Cerato جدید و Toyota Corolla مقایسه بشه!
    نکته ی دیگه اینکه(البته اینو فقط به شما نمیگم ، منظورم به دوستان دیگه ای هم هست که فک میکنن این ماشین ساخت انگلستانه)شرکت MG انگلیس ورشکست شد و شرکت SAIC Roewe چین اونو خرید ، نتیجتا این ماشین به طور کامل توو چین طراحی و ساخته شده!
    پس از همین اول اینو بدونید که با یه ماشین چینی طرف هستید!
    ====================
    این ماشین از اون سه تایی که اسم بردم یکم بزرگتر و سنگینتره و تا حدودی به کلاس D نزدیک شده!
    تفاوت دیگه ش اینه که موتور 1.8 لیتریش توربو شارژر داره و ادعا شده که میتونه تا 160 اسب بخار تولید کنه...
    المان های لوکس ماشین زیادن ، تقریبا مثل یه ماشین عضلانی کلاس D یا E هست!
    داخل ماشین هم کاملا به سبک بی ام دبلیو کپی برداری شده!
    ====================
    به هرحال و با همه ی این تفاسیر وقتی در ماشین رو باز میکنی و سوار ماشین میشی نظرت تغییر میکنه!
    چون مواد استفاده شده ی داخل تعریفی نداره!
    وقتی ماشین رو به حالت درایو میزاری با اینکه MG توو این گروه اوله ولی به خاطر وزن زیادش شتابش از همه کمتره!
    نکته ی جالب دیگه اینه که پدال شیفتر تعویض دنده هم داره که سرعت تعویض دنده از این طریق زیاد نیس و معلوم نیس برای یه ماشین با این شتاب کم اصلا پدال شیفتر به چه درد میخوره!!!
    سواریش کاملا خشکه و نرمی کرولا و مزدا 3 رو نداره!
    توو دست اندازا هم ضعف داره و کاملا سر و صدا میکنه!
    خلاصه اینکه احساس نمیکنی توو یه ماشین سفت و رفت و محکم نشستی و بعد یه مدت که توو چاله ها بیوفته کاملا سر و صداش درمیاد!
    درنظر داشته باشید که این ماشین هندلینگش خوبه و میشه روو مانورهاش حساب باز کرد البته اونم تا حد و حدودی!
    مصرفشم بد نیس!
    مصرف شهری ماشین صدی 8.4 تاس.
    مصرف جاده ایشم صدی 11 تاس!
    مصرف ترکیبیش میشه حدودا صدی 8.1 لیتر!
    ====================
    در انتها قیمت رو فراموش نکنیم که بین این ماشینایی که اسم بردیم MG از همشون ارزون تره ولی ممکنه بعد از خریدش و یه مدت استفاده از خریدت پشیمون بشی...
    ====================
    اینم توضیح در مورد MG550 یکبار و برای همیشه که ایشاالله به درد بخوره!
    ضمن اینکه منبع صحبتهام مجله ی کالایاب گروه جی اس ام بوده و هیچی رو از خودم اضافه نکردم!

---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------

با این توضیحاتی که دادم اگر مشخصات فنی این ماشین رو خواستید بگید تا اضافه کنم...
    Last edited by Mojtaba-MCI; 01-01-2011 at 09:58.

11. 2 کاربر از Mojtaba-MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اجازه من به این سوال جواب میدم...
    MG550 یه ماشین توو کلاس C هست و باید با ماشینای Mazda 3 سدان ، Kia Cerato جدید و Toyota Corolla مقایسه بشه!
    نکته ی دیگه اینکه(البته اینو فقط به شما نمیگم ، منظورم به دوستان دیگه ای هم هست که فک میکنن این ماشین ساخت انگلستانه)شرکت MG انگلیس ورشکست شد و شرکت SAIC Roewe چین اونو خرید ، نتیجتا این ماشین به طور کامل توو چین طراحی و ساخته شده!
    پس از همین اول اینو بدونید که با یه ماشین چینی طرف هستید!
    ====================
    این ماشین از اون سه تایی که اسم بردم یکم بزرگتر و سنگینتره و تا حدودی به کلاس D نزدیک شده!
    تفاوت دیگه ش اینه که موتور 1.8 لیتریش توربو شارژر داره و ادعا شده که میتونه تا 160 اسب بخار تولید کنه...
    المان های لوکس ماشین زیادن ، تقریبا مثل یه ماشین عضلانی کلاس D یا E هست!
    داخل ماشین هم کاملا به سبک بی ام دبلیو کپی برداری شده!
    ====================
    به هرحال و با همه ی این تفاسیر وقتی در ماشین رو باز میکنی و سوار ماشین میشی نظرت تغییر میکنه!
    چون مواد استفاده شده ی داخل تعریفی نداره!
    وقتی ماشین رو به حالت درایو میزاری با اینکه MG توو این گروه اوله ولی به خاطر وزن زیادش شتابش از همه کمتره!
    نکته ی جالب دیگه اینه که پدال شیفتر تعویض دنده هم داره که سرعت تعویض دنده از این طریق زیاد نیس و معلوم نیس برای یه ماشین با این شتاب کم اصلا پدال شیفتر به چه درد میخوره!!!
    سواریش کاملا خشکه و نرمی کرولا و مزدا 3 رو نداره!
    توو دست اندازا هم ضعف داره و کاملا سر و صدا میکنه!
    خلاصه اینکه احساس نمیکنی توو یه ماشین سفت و رفت و محکم نشستی و بعد یه مدت که توو چاله ها بیوفته کاملا سر و صداش درمیاد!
    درنظر داشته باشید که این ماشین هندلینگش خوبه و میشه روو مانورهاش حساب باز کرد البته اونم تا حد و حدودی!
    مصرفشم بد نیس!
    مصرف شهری ماشین صدی 8.4 تاس.
    مصرف جاده ایشم صدی 11 تاس!
    مصرف ترکیبیش میشه حدودا صدی 8.1 لیتر!
    ====================
    در انتها قیمت رو فراموش نکنیم که بین این ماشینایی که اسم بردیم MG از همشون ارزون تره ولی ممکنه بعد از خریدش و یه مدت استفاده از خریدت پشیمون بشی...
    ====================
    اینم توضیح در مورد MG550 یکبار و برای همیشه که ایشاالله به درد بخوره!
    ضمن اینکه منبع صحبتهام مجله ی کالایاب گروه جی اس ام بوده و هیچی رو از خودم اضافه نکردم!

---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------

با این توضیحاتی که دادم اگر مشخصات فنی این ماشین رو خواستید بگید تا اضافه کنم...
    واقعاً توضیحات کامل بود.
    خیلی رفته تو مخم که بگیرم ولی با این تفاسیر یه مقداری از آیندش ترسیدم.
    احتمالاً از اون ماشینایی باشه که تو طولانی مدت بخواد اذیت کنه.

در ظاهر با این توضیح‌ها، ماشین راحتی نباشه واسه سواری.
    لذت رانندگی هم که ...

دو دل شدم اساسی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •