دوست عزیز این عکس رو از سایت عکاسی گذاشتی اینجا که واسه ما نشون داده نمیشه . دوستان برای اینکه این عکس رو ببینید باید تو صفحه ای جدا گانه به لینک عکس مراجعه کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز این عکس رو از سایت عکاسی گذاشتی اینجا که واسه ما نشون داده نمیشه . دوستان برای اینکه این عکس رو ببینید باید تو صفحه ای جدا گانه به لینک عکس مراجعه کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کانون 400D
مکان : تهران - برج میلاد
تهران اتوبان حکیم
کیفیت بهتر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sinaxex; 28-05-2011 at 09:45.
دوست عزیز لطفا سریع تر عکس های خودتو کوچیک کن و دوباره بزار تا بتونیم ببینیم
فروم داره می ترکه !![]()
دوست من کلا سه تا عکس زیر 2 مگ بود ولی خوب به هر حال عذر میخوام حواس ام نبود که اگر سرعت دوستی بالا نباشه خیلی براش دردسر داره باز حجم عکس رو پایین اوردم (نصف قبل کردم) امیدوارم بتونید مشاهده کنید عکس ها رو(الان سه تا 500 کیلوبایت هست)
باتشکر
دوستان کجایید تاپیک خابیده
![]()
سلام عرض میکنم دوستان .
nikon d5000
![]()
و باز هم :
دوستان نظر یادتون نره .
Last edited by farzad parsa; 29-05-2011 at 13:47.
مسلما خیلیا سرعتشون پایینه .
بهتره حداکثر اندازه طول . عرض عکس 800 پیکسل باشه .وقتی هم به صورت JPEG ذخیره می کنی کیفیت عکس رو روی 70 یا نهایتش 80 بزار.تغییر کیفیت به چشم نمیاد ولی حجمش خیلی من تر میشه.اینجوری حجم کل صفحه می تونه کم تر از یک مگابایت بمونه !
خوبه یه نگاهی به حجم عکس های بقیه دوستان بندازید
عکس اولتون فکر می کنم فوکوسش درست نیست .کلا مجوه و باید شارپ بشه! رنگ ها رو هم بهتره تیره تر بشن یه همچین چیزی :
با Adobe Lightroom خیلی راحت می تونید با عکساتون کار کنید .توصیه می کنم نگاهی بهش بندازید
درباره کادر هم نظر نمیدم چون فکر کنم دلیلی برای کج بودنش دارید
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)