تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 485 از 551 اولاول ... 385435475481482483484485486487488489495535 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,841 به 4,850 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

داره خودمونی میشه sobery's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام
    دوستان کی از مخابرات کوثر مشهد ای دی اس ال داره؟ وضعیت تو این چند روزه گذشته چه طور بوده؟ زمان قطعی شما چقدر بوده؟

من چند روز هست که نتونستم کانکت بشم و الان هم دارم از ناچاری از دیال اپ استفاده میکنم .

لطفا هر کس اطلاعی تو این مورد داره اعلام کنه تا همه بدونیم چرا این اینطوری هست. با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhang_760's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    آنجا که مرا منتظرند!

پيش فرض مرکز مخابرات آزادگان زیر نظر کوثر

سلام
    دوستان کی از مخابرات کوثر مشهد ای دی اس ال داره؟ وضعیت تو این چند روزه گذشته چه طور بوده؟ زمان قطعی شما چقدر بوده؟

من چند روز هست که نتونستم کانکت بشم و الان هم دارم از ناچاری از دیال اپ استفاده میکنم .

لطفا هر کس اطلاعی تو این مورد داره اعلام کنه تا همه بدونیم چرا این اینطوری هست. با تشکر
    سلام دوست خوبم من از مرکز آزادگان مشهد هستم اما از کوثر اینترنت گرفتم (دیگه خدایی دلیلش رو نمیدونم اما این سرویس رو به من مخابرات کوثر داد) یادمه یکسال پیش که رفتم اینترنت بگیرم تا 512 رو بدون محدودیت میدادن یکم بودجم جور نشد و مجبور شدم تن به 256 نامحدود بدم اون موقع توی کوثر این سرویس های حجمی نبود.... اگر هم بود چیزی بهم نگفت...
    خلاصه توی این یکسال من که از مرکز مخابرات آزادگان بودم قطعی های اینترنت دیوانه ام کرده بود هر 5 مین یک بار قطعی، خدایی 30 کیلو در ثانیه چیه که باز قطع هم بشه!!!!
    اما بهتون بگم مشکل من از مرکز آزادگان بود فکر کنم... این منطقه اینترنتش مفت نمی ارزه!!!! فکر کنم مجبور بشم برم از این طرح های حجمی بگیرم.... واسه 512 هم رفتم جدیدا یکی از دفاتر مخابراتی گفت کی همین 256 رو بهت داده اینا رو باید با کارت و این حرفا بگیری بگذریم حالا ما کارتشم داریم.... اما از لحاظ کیفیت که متاسفانه اوایل قطی داشت که یک بنده خدایی از بس که گیر دادم گفت آقا این تجهیزاتی که پیمانکار گرفته همه چینی و مزخرفه یوزر ها که دارن افزایش پیدا میکنن اصلا جواب نمیدن.... واسه همین من هم مجبور شدم صبر کنم...تا این که تا این اواخر اینترنت بدک نبود اما متاسفانه مدتی هست که دیگه اسمشو نمیشه گذاشت اینرتنت
    قطعی ها رو داره اما دلیلش فکر کنم چیزهای دیگه است که همه میدونن!!!!
    سرعت هم به مراتب کم هست مگر اینکه بذاری روی دانلود اونم از یک سرور خوب دانلود کنه تا بتونی پهنای باندی که حق خودت هست رو پس بگیری
    واقعا برای خودمون متاسفم!!!!
    این ماه دیگه دارم شارژم تموم میشه جالبه که شارژ اینترنتی ، اینترنتم رو سه ماهه دیگه شارژ نمیکنه شارژش شده 6 ماهه!!!!
    نمیدونم واسه خودشون چی فکر کردند!!!!
    فکر کنم برم طرح بعثت بگیرم
    کسی اینجا طرح بعثت داره بگه چجوریاست
    من فکر کنم کمی اذیت باشه!!!!! 15 گیگ کم نیست؟ !!!
    امیدوارم روزی باشه که دیگه ما نگران این چیزا نباشیم
    اینترنت ملی در راه است!!!!!!
    فکر کنم سرعتش 2 گیگ باشه!!!!!
    برو حالشو ببر!!!!

ببخشید
    روز همگی بخیر

3. این کاربر از farhang_760 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام به همه. من همین الان عضو شدم اینجا !
    من حدود یک سال از شرکت goldnet اینترنت داشتم. به این دلیل که دانلودم خیلی زیاد بود تصمیم گرفتم شرکتم رو عوض کنم. رفتم صبانت سرعت 512 نامحدود ثبت نام کردم. خانوم منشی تا بهش گفتم 512 برای خونه می خوام چشماش زد بیرون و کلی نصیحت کرد که شما بیاید اول 128 یا نهایتا 256 بگیرید. سرعتها خیلی بالاست و 512 اصلا لازمتون نمیشه. خلاصه قبول نکردم و کار خودم رو انجام دادم. 3 روز پیش وصل شدم اما !!!!!!!!!!!!!!! خودتون نتایج رو ببینید:
    ping : 400 ( yahoo.com -t)
    downlod: 25-40 KB/S (with idm and dap)
    چکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان من چند ماه پیش ای دی اس ال 512 نامحدود گرفتم (البته با کارت دانشجویی و کلی دوندگی و تو نوبت بودن که خودتون میدونید)، حالا یکی از دوستانم میگه چند روز پیش که به امور مشترکین مراجعه کرده گفتن که که دیگه نامحدود تا 128 بیشتر نمیدن! حالا من میخوام بدونم که تکلیف بنده چیه؟ آیا می تونم همین سرویس 512 رو داشته باشم و شارژ مجدد کنم یا نه؟ فعلا که وصله و به صفحه تمدید شارژ اینترنتی هم متصل میشه (تمدید از طریق بانک ملت)، لطفا هر کدوم از دوستان که در این زمینه اطلاعات به روز داره پاسخ من رو بده
    ممنون

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من چند ماه پیش ای دی اس ال 512 نامحدود گرفتم (البته با کارت دانشجویی و کلی دوندگی و تو نوبت بودن که خودتون میدونید)، حالا یکی از دوستانم میگه چند روز پیش که به امور مشترکین مراجعه کرده گفتن که که دیگه نامحدود تا 128 بیشتر نمیدن! حالا من میخوام بدونم که تکلیف بنده چیه؟ آیا می تونم همین سرویس 512 رو داشته باشم و شارژ مجدد کنم یا نه؟ فعلا که وصله و به صفحه تمدید شارژ اینترنتی هم متصل میشه (تمدید از طریق بانک ملت)، لطفا هر کدوم از دوستان که در این زمینه اطلاعات به روز داره پاسخ من رو بده
    ممنون
    راه ترین راهش اینکه شما بری سایت مخابرات قسمت تمدید شارژ اینترنتی,شارژ رو تمدید کنی.راه سختش اینکه بری دنبال یک دفاتر پستی که برات تمدید کنن.حتما ذکر کن که میخوای تمدید کنی شاید برات تمدید کردند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سرعت دانلود شبانه بعثت چنده؟؟؟؟
    مال سحر که تا 50 بیشتر نمیره

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

راه ترین راهش اینکه شما بری سایت مخابرات قسمت تمدید شارژ اینترنتی,شارژ رو تمدید کنی.راه سختش اینکه بری دنبال یک دفاتر پستی که برات تمدید کنن.حتما ذکر کن که میخوای تمدید کنی شاید برات تمدید کردند.
    الان که تمدید میشه میترسم تا چند روز دیگه کلا قطعش کنن بگن بیا دوباره از این سرویس های جدید بگیر!

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

همين امروز رفتم ميگن ديگه نامحدود تمديد نميکنيم.اگر کسي جديدا تمديد کرده بگه کجا رفته.يا اگر از سايت ميشه لينکشو بدين.

۵١٢ مخابرات واقعا عالي بود.حيفه واقعا اگر نشه تمديدش کرد.کسايي که دارن قدرشو بدونن.

-------ا
    الان وضع شبا نهشاتل و پارس چطوره?اگر مخابرات تمديد نکرد کدومو بگيرم?

10. این کاربر از Amin Asterix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من پارس انلاین شیروان استفاده میکنم اینروزا سرعت خیلی پایینع !!!

{سند ازایفون 4 ورژن 5}

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

همين امروز رفتم ميگن ديگه نامحدود تمديد نميکنيم.اگر کسي جديدا تمديد کرده بگه کجا رفته.يا اگر از سايت ميشه لينکشو بدين.

۵١٢ مخابرات واقعا عالي بود.حيفه واقعا اگر نشه تمديدش کرد.کسايي که دارن قدرشو بدونن.

-------ا
    الان وضع شبا نهشاتل و پارس چطوره?اگر مخابرات تمديد نکرد کدومو بگيرم?

این کارشون واقعا نامردیه! باید ما رو که قبلا 512 داشتیم رو حداقل میذاشتن که تمدید کنیم! الان از طریق سایت هم که میری به پرداخت بانک ملت وصل نمیشه!
    شما هنوز از اعتبارت باقیمانده بود که خواستی تمدید کنی یا بینش فاصله افتاده بود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •