هارد میاد بالاش نوشته حجمش 0 مگابایت ولی توی هارد نمیشه رفت و نوشته not accses driver
هارد میاد بالاش نوشته حجمش 0 مگابایت ولی توی هارد نمیشه رفت و نوشته not accses driver
ببیین از تو ویندوز میتونی با نرم افزار paragaon partion پارتیشن هارد رو ببینی
اگه نشد از تو ویندوز هاردتو low level format بکن
درست نشد فریم ویر هاردتون رو آپدیت کنید
low level format چجوری بکنم ؟ هاردم سوخته !؟
هاردتون الان دیتکت شده نه نسوخته
شما یک عکس دیگه از disk managment وقتی هارد وصله بزارید
اونکارهایی که گفتم انجام بدین ببینید نتیجه میگیرین یا نه
با نرم افزار hdd low level format tools اینکارو انجام بدین
وقتی هارد رو وصل میکنم یه صدایی میده بعد از 10 ثانیه چراغش روشن میشه وشروع میکنه هارد به چرخیدن و خیلی خوب هم کار میکنه . اما ارور WD BAD PCB رو هنوز نفهمیدم چیه ؟ به نظرم یکی از پین های قسمت ورودی کابل شکسته آیا مبدلی هست که مثل مبدل یو اس بی 3 ؟ ممکنه برق سیستمم ضعیف باشه و هارد نیاز به آداپتور داشته باشه ؟ زمانی هم که کابل رو از هارد جدا میکنم یه صدایی میده . چند وقت پیش هم چند روز با هارد کار میکرده بهد چند روز کار نمیکرد . اما الان دیگه اصلا کار نمیکنه . ! کلان رندوم کار میکرد . فکر کنم یکی از مدار های هاردم سوخته ! راهی هست که وقتی هارد کار نکنه ریکاوری گرفت ؟
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .با نرم افزاز EASEUS Partition Master 9.1.1 Professional Edition تونستم بدون ریکاوری هارد رو نجات بدم ولی فولدر های توی هارد اینجوری اند حتی اگر جدید ایجاد کنم.دلیلش چیمیتونه باشه؟
![]()
کسی نیست به ما کمک کنه؟ .مشکلمو در پست 4834 نوشتم.
دوستان یکی از پین های IDE هاردم شکسته ، قابل تعمیر هست و مثل اولش میشه ؟
اینطوری بدون این یدونه پین که وصل میکنم با افت سرعت بالا اومدن و لود شدن ویندوز مواجه میشه .....
لطفا راهنمایی کنید برای تعمیرش کجا برم ؟ چقدر هزینه میشه ؟ تعمیر شدنی هست اصلا ؟
بله قابل تعمیر است باید یک دونشو گیر بیارید عوض کنید منتها این کار با هویه smd باید اینجا بشه باید اون پین رو با هویه از برد جدا کنی و بکشیش بیرون و پین نو رو جاش بزاری
باید ببری تعمیرگاه های هارد
آقا میشه یکی جواب منو بده؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)