تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 485 از 1635 اولاول ... 3854354754814824834844854864874884894955355859851485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,841 به 4,850 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

ظاهراً میشه عوض کرد، حداق توی سایت های خرید آنلاین معتبر مثل ebay براش لنز تله فوتو ارائه شده... (S200EXR رو منظورتونه دیگه؟)
    منم اینها رو دیده بودم، ولی تو سایت خود فوجی چیزی مبنی بر لنز خور بودن یا نبودنش ننوشته!
    از یه مغازه هم پرسیدم،گفت لنز نمیخوره! تکلیف چیه؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

منم اینها رو دیده بودم، ولی تو سایت خود فوجی چیزی مبنی بر لنز خور بودن یا نبودنش ننوشته!
    از یه مغازه هم پرسیدم،گفت لنز نمیخوره! تکلیف چیه؟
    لنزش قابل تعویض نیست. ولی با استفاده از کانورتور میشه مثلا مقدار تله ی لنز رو افزایش داد. سایزش هم اگه اشتباه نکنم 67 میلیمتری بود.

3. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اين اولين پست من تواين فروم هست .ميدونم شايد تکراري باشه ولي مهمه من ميخوام براي عيديه دوربين بگيرم وچون هيچ اطلاعاتي راجع به دوربين ندارم خواستم که ازشما مشاوره بگيرم.
    من يه دوربين تورنج 150تومن ميخوام حالا يه کمي بالا پايين اشکالي نداره.توسايت دي جيکالا يه چندتايي پيداکردم خوستم ببينم شماکدومو پيشنهاد ميکنيد.
    A1100 canon 12.1pix 150
    a 480 canon 10 pix 120
    12.4PIX 170 NIKON S570
    w180 sony 10.3 pix 170
    s980 sony 12 pix 180
    j30 fuji 12.1 pix 150
    s930 sony 10 pix 150
    L20 nikon 8 pix 147
    شایدم شما چیز دیگه مدنظرتون باشه .تمام مشخصات این دوربینها تقریبادرحد هم هست بعضی ها زوم 3xهستن بعضی هاشون 4xبعض باتری معمولی دارن بعضی هاشون لیتیومی قابل شارژ.راستی یااین باتریهای آلکالینی چندتا میشه عکس گرفت بعداپشیمون نشم ازخریداین دوربینها.برای من بیشترکیفیت مهمه اصلامعیارسنجش یه دوربین خوب چیه چون مثل اینکه تنه چیزی که مهم نیست تعدادپیکسلهای دوربین هست که بیشترجنبه تبلیغاتی دارن مثل وات اسپیکرها من واسه پیداکردن یهدوربین مناسب چیروبایدمدنظربگیرم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

لنزش قابل تعویض نیست. ولی با استفاده از کانورتور میشه مثلا مقدار تله ی لنز رو افزایش داد. سایزش هم اگه اشتباه نکنم 67 میلیمتری بود.
    خیلی ممنون، برای زومش کاری نمیشه کرد؟
    میشه یه سر نخی (عبارت انگلیسی یا سایت خاصی یا ...) معرفی کنید که من انواع کانورتر ها رو ببینم؟

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    دو عدد سوال:

1-Cyber Shot ها هم فیلمبرداری و هم عکسبرداری رو همزمان با هم انجام میدن؟
    2-بهترین دوربین تا 300 تومن معرفی کنین
    (از این کوچیکا . با کیفیت عالی برای عکاسی و فیلمبرداری . پیکسل دوربین هم مهمه)

مرسی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میشه یه سر نخی (عبارت انگلیسی یا سایت خاصی یا ...) معرفی کنید که من انواع کانورتر ها رو ببینم؟
    با سلام به دوستان عزیز

دوست خوبم تو این سایت فارسی می تونید انواع کانورتورهای برند های مختلف رو همراه با قیمت ببینید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پیروز و سربلند باشید

V

8. این کاربر از ali_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام اين اولين پست من تواين فروم هست .ميدونم شايد تکراري باشه ولي مهمه من ميخوام براي عيديه دوربين بگيرم وچون هيچ اطلاعاتي راجع به دوربين ندارم خواستم که ازشما مشاوره بگيرم.
    من يه دوربين تورنج 150تومن ميخوام حالا يه کمي بالا پايين اشکالي نداره.توسايت دي جيکالا يه چندتايي پيداکردم خوستم ببينم شماکدومو پيشنهاد ميکنيد.
    A1100 canon 12.1pix 150
    a 480 canon 10 pix 120
    12.4PIX 170 NIKON S570
    w180 sony 10.3 pix 170
    s980 sony 12 pix 180
    j30 fuji 12.1 pix 150
    s930 sony 10 pix 150
    L20 nikon 8 pix 147
    شایدم شما چیز دیگه مدنظرتون باشه .تمام مشخصات این دوربینها تقریبادرحد هم هست بعضی ها زوم 3xهستن بعضی هاشون 4xبعض باتری معمولی دارن بعضی هاشون لیتیومی قابل شارژ.راستی یااین باتریهای آلکالینی چندتا میشه عکس گرفت بعداپشیمون نشم ازخریداین دوربینها.برای من بیشترکیفیت مهمه اصلامعیارسنجش یه دوربین خوب چیه چون مثل اینکه تنه چیزی که مهم نیست تعدادپیکسلهای دوربین هست که بیشترجنبه تبلیغاتی دارن مثل وات اسپیکرها من واسه پیداکردن یهدوربین مناسب چیروبایدمدنظربگیرم ؟
    بین این مدل هایی که گفتید A1100 بهترین گزینه هست. مدل های نیکون که به طور کلی کیفیت عکس چندان خوبی ندارند. فوجی هم فکر نمیکنم قابل مقایسه با اون مدل کنان باشه. A480 لرزشگیر نداره (که یه نقص محسوب میشه). همچنین j30 و s980 و s570 هم لرزشگیر ندارند.
    یه فاکتور خیلی مهم مخصوصا تو این رنج قیمت اینه که کدوم دوربین لنزش وایدتره. معمولا همه موقع خرید به این دقت میکنند که کدوم زوم بیشتری داره (مثلا 3X یا 4X) در صورتی که واید خیلی بیشتر از تله به کار میاد و اهمیت بیشتری داره. البته A1100 چندان واید نیست ولی با توجه به مشخصات دیگه ش دوربین خیلی خوبیه. البته رزولوشن LCDش هم چندان بالا نیست. البته اگه امکان افزایش بودجه داشته باشید (تا نزدیک 200 تومن) A3000 هم در دسترس هست که کیفیت صفحه ش بالاست و باتری لیتیومی میخوره.
    سری LZ پاناسونیک هم یکی از بهترین گزینه ها تو این محدوده قیمت هست که اگه تو بازار باشه خیلی عالیه.
    همون طور که گفتید مگاپیکسل اکثرا جنبه ی تبلیغاتی داره (خصوصا برای دوربین های ارزان قیمت). اکثر دوربین های این قیمتی باتری قلمی میخورند. ولی از نظر دوام باتری های قلمی چیزی کم ندارند. البته منظور باتری های NiMH هست و نه Alkaline
    البته سونی هم مدل های خوبی تو این رنج داره: مثل W170 و W120
    اگه من خودم میخواستم تو این محدوده قیمت یه دوربین انتخاب کنم گزینه هام پاناسونیک LZ8 و سونی W170 و کنان A1100 بودند.
    با استفاده از یه آداپتور که روی لنز نصب میشه میتونید لنزهای مختلف که اندازه ی 67 میلیمتری هستند رو استفاده کنید. مثلا اینجا رو نگاه کنید:
    کد:
    البته معمولا استفاده از چنین لنزهایی باعث افت محسوس کیفیت میشه و من خودم اینا رو توصیه نمی کنم.
    سلام
    دو عدد سوال:

1-Cyber Shot ها هم فیلمبرداری و هم عکسبرداری رو همزمان با هم انجام میدن؟
    2-بهترین دوربین تا 300 تومن معرفی کنین
    (از این کوچیکا . با کیفیت عالی برای عکاسی و فیلمبرداری . پیکسل دوربین هم مهمه)

مرسی
    1. اگه منظورتون این هست که هم قابلیت عکاسی و هم قابلیت فیلمبرداری دارند پاسخش مثبته. اکثر مدل ها این قابلیت رو دارند.
    2. تا 300 تومن مدل هایی مثل پاناسونیک ZS1, کنان IXUS 110, و فوجی F100fd گزینه های خوبی هستند.
    Last edited by prowler88; 26-02-2010 at 13:57.

10. 3 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

با استفاده از یه آداپتور که روی لنز نصب میشه میتونید لنزهای مختلف که اندازه ی 67 میلیمتری هستند رو استفاده کنید.
    یعنی یه کانورتور (آداپتور) نصب میشه روی لنز بعد میتونیم هر لنز 67 میل دلخواه رو روش نصب کنیم؟ یا اینکه کانورتر مستقلاً عمل میکنه؟
    (ببخشید اگه سوال های ضایع میکنم ها، اطلاعاتم کمه!)

12. این کاربر از P A R S A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

یعنی یه کانورتور (آداپتور) نصب میشه روی لنز بعد میتونیم هر لنز 67 میل دلخواه رو روش نصب کنیم؟ یا اینکه کانورتر مستقلاً عمل میکنه؟
    (ببخشید اگه سوال های ضایع میکنم ها، اطلاعاتم کمه!)
    خواهش میکنم. اختیار دارید...
    آداپتور روی لنز نصب میشه و بعد اون لنزهایی که اندازه ی 67 میلیمتری هستند روی آداپتور گذاشته میشه.
    البته همون طور که گفتم احتمال این که کیفیت عکس افت کنه و یا این که مشکلات فوکوس به وجود بیاد در صورت استفاده از این لنزها هست.

14. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

آداپتور روی لنز نصب میشه و بعد اون لنزهایی که اندازه ی 67 میلیمتری هستند روی آداپتور گذاشته میشه.
    باز هم چند تا سوال ضایع (!):
    1. این آداپتور به تنهایی هیچ تاثیری نداره، درسته؟
    2. یعنی در واقع فقط تبدیل (رابط اتصال دهنده!) لنز اصلی (مثل تصویر بالا!) به لنز دوربین هست؟
    3. علت اینکه این سوال ها رو میپرسم این هست که هرچی بیشتر تو این سایت ها و فروم ها میچرخم بیشتر گیج میشم!
    ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ
    این الان چیه؟ ننوشته آداپتور یا کانورتر فقط نوشته لنز!

کد:
    Last edited by P A R S A; 26-02-2010 at 18:33.

16. این کاربر از P A R S A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •