تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 485 از 524 اولاول ... 385435475481482483484485486487488489495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,841 به 4,850 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من میخواهم یک فرم دفتر روزنامه برای خودم طراحی کنم و مسئله این است که در ستون اول که هزینه‌ها را در آن وارد میکنم میخواهم در ستون دوم هر سلولش برابر باشه با جمع سلول کناری با سلولهای بالای آن! (یعنی یک ستون داریم هزینه و یک ستون هم داریم جمع هزینه‌ها تا آن هزینه!) چطور میشه این فرمول را در اکسل درست کرد؟

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

من میخواهم یک فرم دفتر روزنامه برای خودم طراحی کنم و مسئله این است که در ستون اول که هزینه‌ها را در آن وارد میکنم میخواهم در ستون دوم هر سلولش برابر باشه با جمع سلول کناری با سلولهای بالای آن! (یعنی یک ستون داریم هزینه و یک ستون هم داریم جمع هزینه‌ها تا آن هزینه!) چطور میشه این فرمول را در اکسل درست کرد؟
    سلام
    شما هر سلولی رو میخوای جمع کنی در اکسل میشه البته تمام اعمال ریاضی رو فقط باید یه کم با فرمول نویسی آشنا بشی راحت ترین راه اینه :
    اول توی سلولی که میخوای فرمول بنویسی یک = میزنی با با موس اون سلولهایی رو که میخوای انتخاب میکنی و بین هر کدوم + میزنی
    مثال : توی سلول b5 علامت = رو میزنی بعد با موس a1 انتخاب میکنی + میزنی a2 رو انتخاب میکنی + میزنی b3 انتخاب + میزنی و الا آخر تا هر چی سلول هست دوست داری انتخاب بشه
    اگر سلولها پشت سر هم باشه میتونی از فرمول sum استفاده کنی :
    =SUM(A1:F1)

3. این کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    شما هر سلولی رو میخوای جمع کنی در اکسل میشه البته تمام اعمال ریاضی رو فقط باید یه کم با فرمول نویسی آشنا بشی راحت ترین راه اینه :
    اول توی سلولی که میخوای فرمول بنویسی یک = میزنی با با موس اون سلولهایی رو که میخوای انتخاب میکنی و بین هر کدوم + میزنی
    مثال : توی سلول b5 علامت = رو میزنی بعد با موس a1 انتخاب میکنی + میزنی a2 رو انتخاب میکنی + میزنی b3 انتخاب + میزنی و الا آخر تا هر چی سلول هست دوست داری انتخاب بشه
    اگر سلولها پشت سر هم باشه میتونی از فرمول sum استفاده کنی :
    سلام شاید سئوال را درست مطرح نکردم
    بگذار یک مثال بزنم

ستون اول
    10
    45
    25
    35
    105

ستون دوم
    10
    55
    80
    115
    220

من میخواهم ستون دو را اکسل خودش حساب کند و مجبور نباشم اگر 200 تا سلول در ستون دوم دارم برای هر سلول یکبار این فرمول را بنویسم (هر عدد در سلول دو, جمع کل ستون یک تا آن سلول است)

وقتی در چند سلول اول این فرمول را میزنم و در سلولهای بعدی فرمول را درگ میکنم اکسل قاطی میکند و فرمول را اشتباه حساب میکند
    Last edited by ehsan_iace; 01-07-2015 at 09:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام شاید سئوال را درست مطرح نکردم
    بگذار یک مثال بزنم

ستون اول
    10
    45
    25
    35
    105

ستون دوم
    10
    55
    80
    115
    220

من میخواهم ستون دو را اکسل خودش حساب کند و مجبور نباشم اگر 200 تا سلول در ستون دوم دارم برای هر سلول یکبار این فرمول را بنویسم (هر عدد در سلول دو, جمع کل ستون یک تا آن سلول است)

وقتی در چند سلول اول این فرمول را میزنم و در سلولهای بعدی فرمول را درگ میکنم اکسل قاطی میکند و فرمول را اشتباه حساب میکند
    شما باید از مفاهیم مطلق و نسبی بودن آدرس دهی سلول ها برای حل مسالتون استفاده کنید . مثالی که خودتون زدید اگه فرض کنید اعداد شما از a1 شروع شده و تا آخر در سلول B1 فرمول زیر را بنویسید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وبعد فرمول را درگ کنید تا جایی مورد نیاز هست
    سوالی بود در خدمتم

6. 2 کاربر از bache shi_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام میخوام بدونم میشه که تو یک ستون که مثلا اینجوری هست tarikh-هزینه به دو سلول تقسیم شه ؟؟ داده ها زیاد هستن میخوام بدون کپی به دو ستون تقسیم بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

میشه یه کم بیشتر توضیح بدی ؟ (ستون اینجوری هست -tarikh هزینه به دو سلول تقسیم بشه )

9. این کاربر از bache shi_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اگر درست متوجه شده باشه شما تو سل های مورد نظرتون تاریخ - هزینه دارید که دوجزیی هستند و می خواید که اینها ار تفکیک کنید برای ابتدا روی یکی از سل های مربوطه ( یا کل ستون ) رفته بعد به سربرگ Data رفته و از بخش Data Tools ، گزینه text to column را انتخاب کنید از صفحه باز شده next را زده و در مرحله دوم other را انتخاب کرده و علامت - را داخل باکس مشخص شده گذاشته و به استپ 3 رفته و در این مرحله در قسمت distination مشخص کنید که کجا باید تفکیک ها قرار بگیرند بعد finish

11. این کاربر از bache shi_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام دوستان
    من 2 تا ستون دارم تو اکسل که توی ستون اول مثلا یه سری عدده و همه ی سلولاش پر هستند.میخوام زمانی که توی ردیف هایی از ستون دوم که داده وارد میکنم، بره تو ستون اول و اون مقادیر ستون اول ،فقط همین ردیف هارو با هم جمع کنه!
    مثلا به این شکل :

1 12

2

3 54

4 43

5

6 56

7

یعنی میخوام اعداد متناظر با سلول هایی از ستون دوم که توی ستون اول هستند جمع بشن:
    1+3+4+56

ایا امگان پذیره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من 2 تا ستون دارم تو اکسل که توی ستون اول مثلا یه سری عدده و همه ی سلولاش پر هستند.میخوام زمانی که توی ردیف هایی از ستون دوم که داده وارد میکنم، بره تو ستون اول و اون مقادیر ستون اول ،فقط همین ردیف هارو با هم جمع کنه!
    مثلا به این شکل :

1 12

2

3 54

4 43

5

6 56

7

یعنی میخوام اعداد متناظر با سلول هایی از ستون دوم که توی ستون اول هستند جمع بشن:
    1+3+4+56

ایا امگان پذیره؟
    چیزی که فعلا به ذهنم میرسه استفاده از یه ستون کمکی هست با فرضیاتی که شما گفتید تو اولین خونه ستون c فرمول زیر را بنویسید و به پایین درگ کنید
    کد:
    بعد تویه سلول دیگه مثلا E1 حاصل جمع ستون c را می تونید بدست بیارید که همون جواب شماست ( به صورت زیر )
    کد:
    اگه راه حل بهتری به ذهن رسیدم حتما قرار میدم

14. این کاربر از bache shi_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

راه بعدی بدون استفاده از ستون کمکی اینه . تو سلولی که قرار مجموع اعداد را بدست بیاری فرمول زیر را تایپ کنید
    کد:

16. 2 کاربر از bache shi_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •