سلام.
بچه ها این e-care چیه؟
سلام.
بچه ها این e-care چیه؟
بصورت خلاصه مديريت اينترنتي حساب و خدمات ارزش افزوده سيم كارت در اينترنت![]()
جناب آقا شاهین گل
عابد هستم
یک ایمیل برای شما ارسال کردم درباره سرویس سنتر
ممنون میشم اگه پاسخ بدید
Last edited by brellian; 25-07-2007 at 18:24.
بچه ها این انتخاب شماره فقط مال دائمی هستش؟
بله
......................
......................
تو میتونی با ثبت نام در e-care یا همون کنترل حساب اینترنتی هر ماه از طریق سایت ایرانسل صورتحساب خودت رو دریافت کنی تازه میتونی کارهای دیگه هم از جمله دریافت صورت ریز مکالمات و خدمات ارزش افزوده خودت را تغییر بدهی
آقا بالاخره شهرداری اصفهان جواب داد.
اینجا رو ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این چه وضعه لینکه؟
opera اصلا قبول نمیکنه IE هم بازش نمیکنه!
شد...معذرت میخوام.
حالا مشکل از شهرداریه یا ایرانسل؟
آقا یکی به داد شیراز هم برسه!!!!!!!!!!!!!!111
مرسی از همه
جواب نامه منو شهرداری اصفهان بعد از یک ماه داد واییییییییی
بابا مدرکش منو کشته
-----------------------
با عرض سلام و ادب و احترام
شهروند گرامي از توجه شما سپاسگذاريم.
به پيوست خبر مربوط به شركت ايرانسل درج در روزنامه اصفهان زيبا (روزنامه روابط عمومي شهرداري اصفهان) صفحه 7 برايتان ارسال ميگردد.
منتظر نظرات پيشنهادات و انتقادات سازنده شما شهروندان عزيز هستيم
اداره اطلاع رساني
روابط عمومي
شهرداري اصفهان
----- Original Message -----Sent: Tuesday, July 03, 2007 6:05 PMSubject: شرم اوره
نام : انساننام خانوادگی : انسانیتآدرس ایمیل : ***********عنوان نامه : شرم اوره
متن نامه
: با سلام. امیدوارم این نامه ای که در اینجا می نویسم بیخود وقتم را تلف نکرده و کسی باشد که به من جواب دهد. شهر اصفهان نه مال شهرداری اصفهان است، نه ارث پدری فرد خاصی است. این شهر مال مردم اصفهان بوده و هست و شهرداری فقط و فقط وظیفه دارد رفاه مردم را برقرار کند. در مورد سیم کارت های ایرانسل که در این شهر آنت نمی دهند، همه می دانند که تنها مقصر این امر شهرداری فاسد اصفهان است. ولی واقعاً دوست دارم بدانم که چرا اجازه نصب آنتن به شرکت ایرانسل داده نمی شود؟ آیا شرکت اسپادان برای فامیل ها و آشنایان شهردار آن شهر است؟ آیا برای نصب آنتن ها، این شرکت باید پول زور پرداخت کند؟ آیا شهرداری اصفهان سر گردنه واقع است؟ آیا شهرداری اصفهان محل تجمع عده ای دزد و راهزن است؟ آیا شهردار اصفهان فهم دارد؟ شعور دارد؟ آیا می فهمد که کسی که این سیم کارت می خرد به این امید است که روزی آنتن ها فعال شوند؟ این شهرداری حتی به آنتن های نصب شده در منازل خصوصی مردم نیز رحم نمی کند و مانع فعالیت آنهاست. منازل خصوصی مردم، فقط و فقط مال خود مردم است و هیچ احدالناسی حق دخالت در آن را ندارد. امیدوارم جوابی قانع کننده دریافت کنم. به امید روزی که دست دزدان از قدرت کوتاه شود
-----------
اینم مدرکشون
Last edited by علیرضا خارجی; 25-07-2007 at 23:02.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)