readybost برای افزایش میزان رم در ویندوز ویستا هست.
یعنی سیستم عامل فلش رو به عنوان قسمتی از رم سیستم در نظر میگیره واز اون استفاده میکنه.
که این قابلیت رو فقط برخی از فلش ها دارن.![]()
readybost برای افزایش میزان رم در ویندوز ویستا هست.
یعنی سیستم عامل فلش رو به عنوان قسمتی از رم سیستم در نظر میگیره واز اون استفاده میکنه.
که این قابلیت رو فقط برخی از فلش ها دارن.![]()
سلام موقع نصب کردن ویستا کامپیوتر درایوهای منو پیدا نمیکنه_قبلا" یه بار ویستا روش نصب کردم_برای حل این مشکل باید چکار کنم؟
سلام
من ویستا ultimate رو نصب کردم و زمانش تموم شده حالا باید چیکار کنم
وقتی هم می خوام آپگریدش کنم تا یک ساعت بهم وقت می ده و بعد لاگ آف می شه
کرک هم نمیشه
کمک
درود
مشکل خودتون رو کاملتر توضیح بدین.
ویستا درایوهای Fat و Fat32 رو کاری باهاشون نداره، شاید از فرمت درایو هارده.
شاید از تنظیم جامپر هارد باشه.
ببین تو اکس پی میشناسه؟
درود
بهترین کرکی که من برای ویندوز ویستا سراغ داشتم این بود که روی SP1 هم جواب میداد.
پسورد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو فایل آرشیو 2تا فولدر هست به نام Vista و Vistaloader.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از دومی استفاده میکردم که نیاز بود از تو cmd دستور میدادی. راهنماش تو فولدرش هست.
اولی هم کرک خوبیه و 1 کلیک هست.
[quote=aqronis;4242708]درود
مشکل خودتون رو کاملتر توضیح بدین.
ویستا درایوهای Fat و Fat32 رو کاری باهاشون نداره، شاید از فرمت درایو هارده.
شاید از تنظیم جامپر هارد باشه.
ببین تو اکس پی میشناسه؟
فرمت درایو ها ntfs هست و توی اکس پی هارد رو شناسایی میکنه ولی موقع نصب ویستا نه .من 2 سال پیش یه بار ویستا روش نصب کردم اون موقع درایوها رو میشناخت.
سلام
من به مشکل بسیار بدی برخوردم تو ویستا
آنتی ویروسم symantec endpoint protection بود که حذفش کردم و avast 4 pro نصببدم !
ولی از اون به بعد adsl م پینگ نداره و نمیتونم از اینترنت استفاده کنم ! در حالی که با همون مودم و ای پی روی
یه سیستم دیگه در حال استفاده ام !
حالا موندم چه کار کنم ،
درود
دی وی دی ویستا رو عوض کن.
اگه بازم مشکل داشت یه بار درایو C رو Low Level Format کن و بعدتست کن.
اگه بازم حل نشد احتمالا از نو پارتیشن بندی بشه حله.
درود
آیپی 192.168.1.1 رو پینگ کن اگه نمیشه احتمالا تنظیمات کارت شبکه شما تغییر کرده. بر روی ایکون کارت شبکه در Network Connections کلیک راست کن و در تب General روی گزینه Internet Protocol کلیک کن و بعد روی Properties و در پنجره باز شده این آی پی ها رو بده:
Ip Address: 192.168.1.2
Subnet Mask: فقط داخلش کلیک کن و خودش آی پی میده
OK کن و ببند.
بعد آی پی 192.168.1.1 رو پینگ کن.
Last edited by aqronis; 24-09-2009 at 00:48.
سلام
ممنون ؛ ولی از آدرس getway ایراد میگیره ؛ ip های من تو دفترچه راهنمای مودم نوشتن ، چک کردم و درست
بودن ؛
سلام دوستان اگه سرویس پک2 رو از سایت مایکروسافت دان کنم کرکم میپره یا مشکلی نیست
من mrt دارم
سلام دوستان من ویندوز رو پاک کردم و دوباره نصب کردم حالا اونجایی که باید ویندوز رو انتخاب کنم 2 تا گزینه هست (مستقیم نمیره توی ویندوز)که یکیش الکی هست چجوری میتونم اون که الکی هست رو پاکش کنم؟؟؟(قبلا بلد بودما حالا یادم رفته ممنون میشم کمک کنید.)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)