بستگی به مرکز مخابراتی تون داره
مثلا تو مرکز مخابراتی ما اگه شرکت پورت خالی داشته باشه همیشه 1 روزه رانژه رو انجام میده (اگه مال شما هم این طوری باشه شنبه خطت رانژه است)
بستگی به مرکز مخابراتی تون داره
مثلا تو مرکز مخابراتی ما اگه شرکت پورت خالی داشته باشه همیشه 1 روزه رانژه رو انجام میده (اگه مال شما هم این طوری باشه شنبه خطت رانژه است)
امروز رفتم نمایندگی برای ptp گفتم مرکز مخابراتیمون تحت پوششتون نیست پوینت تو پوینت میخوام برگشت جواب داد گفت سرویس وایرلس نداریم جایی نیست گردن کلفت تر سرویس بده به ما؟ بعد اینم گفت تجهیزات adsl نصب شده کمتر از 1 ماههه دیگه سرویس بهتون میدیم شمارمم گرفت گفت زنگ میزنم بهتون
1 ماهه زمان برای چیهه ؟
بعد من فاصلم از مرکز حدود 1 کیلومتره اگه اکو بگیرم چقد در حالت عادی بهم سرعت میده 8 مگ ؟
از شاتلند چقدر میشه؟![]()
برا من ۲روز زمان برد ولی فکر نکنم از ۳ روز تجاوز کنه
اگه لفت دادن شکایت کنید
سلام دوستان
برای استفاده از شاتل لند باید کاربری درست کنی یا نه با همون یورز و پس مای شاتل اوکی هست؟
دومم که ایا این شاتل لند با سایتهایی که بناه به هر دلیل فیلتر هستند یا ای پی ایران را مسدود کردند(مثل سایت انویدیا)مال کارت گرافیک و یا سایت ادوب مال فتوشاب بازهم میتونی لینک را ریموت کنی ؟
یکی لطفا زودتر جواب بده
فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk
دوستان بسته 50 گیگ تا پایان دوره مشترک یعنی مثلا من 4 روز دیگه مونده تا این دوره 1 ماهه جاریم تموم شه این بسته هم تا همون موقع اعتار داره؟
با یوزر پس مای شاتل
نه نمیتوی از سایت هایی که فی لتر هستند یا مستود هستند به شاتل لند ریموت کنی
درود بر شما. دوستان سرویس نامحدود 128 تا 15-10 گیگابایت چه سرعتی ارائه میده؟
شنیدم با پرداخت مابتفاوت سرویس 256 یعنی حدود 8هزارتومن میشه سرویس بالاتر رو خرید و محدودیت سرعت رو از بین برد درسته؟
معمولا تا دو برابر حجمی که شاتل برای سرویس های ارت مشخص کرده میتونید با سرعت بالا داتلود کنید یعنی برای ارت 1 120 130 کیلوبایت
بله
Last edited by k1ozil; 18-08-2016 at 20:08.
دوست عزیز دیگه art2 و art4 رو برداشتن و باید بجای 8تومن تفاوت قیمت از آرت 1 به آرت2 باید 16هزارتومن بدی از آرت1 بری آرت3 خاک بر سر شاتل تازه شهر ما آرت1 تا آرت6 سرعت دانلود شده 60 به خاطر اینکه پهنای باند کم اوردن سرویس گیم هم فعال نمیکنن برای ما مگه نه قبلا سرعت تا 200 هم میرفت
مصرف من بعد از خرید 2 بسته 100 گیگی به روزی 5-4 گیگ تغییر پیدا کرده xD
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)