تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 484 از 752 اولاول ... 384434474480481482483484485486487488494534584 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,831 به 4,840 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه ehsan_4454's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    lvl@$hh@cl

پيش فرض

باشه بهترین مدل سیمی تو همین قیمت بگید تا من برم دنبالش - مورد استفاده را هم که قبلا گفتم دو باره هم می نویسم - فیلم - موزیک (پیشتر ترنس)
    یکی از دوستام این مدل کریتیو داشت creative aurvana live خیلی تعریفشو میکرد.قیمت 80 -90 تو این فروم هم
    خیلی از دوستان ازش تعریف کرده بودن.حالا شما ترنس گوش میدی فکر کنم باید دنبال مدلای AKG باشی.حالا کدوم مدل تو این رنج قیمت بهتره دوستانی که تست کردن نظر بدن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون دادا.نه دیگه دادام گفته 350 من وا میستم 350 به دستم برسه!!450 هم که هنوز نیومده.راستی دادا تهران راحت گیر میاد این مدلش؟نمایندگی پاناسونیک مشهد فقط یه جا داره.خیلی سخت گیر میاد هدفون.
    راستی این مدل کیف نداره نه؟بعد یه چی دیگه ..چرا واسه اکثر هدفونا ولوم نمیذارن؟؟کاش حداقل ولوم رو داشت.آخه با گوشیو ... گوش میدم ناجوره واسه هر آهنگ از گوشی صدارو کمو زیاد کنم.
    امروز قراره خبر بگیرم اگه گفت فعلا شرکت جنس نمیده به یکی از آشناهام میگم واسم از تهران بفرسته.تو اینترنتم پیدا نکردم که بخرم.1 سوال دیگه این مدل تقلبی هم داره؟چون امروز جاهای دیگه بجز نمایندگیا میخوام برم ببینم پیدا میشه...زمینش خیلیییی کمه.قیمت هم 35 گفته
    نه تو تهران هم 2- 3تا نمایندگی خاص دارند، تقلبی که سونی پاناسونیک زیاده ولی این مدل خیلی بعیده! 32قیمت زده بود که من 30 تومن خریدم. نه تو جعبش فقط هدفون و چندتا سریه که برحسب اندازه ی گوشت باید یکیشو انتخاب کنی ولی سیمش سیم جالبیه طوری طراحی شده که میتونی پشت گردنت بندازی قسمتیشو به اندازه کافی هم بلنده،جالبه مدل HJE300 که 25تومنه تو جعبش کیف هم داره(البته یه محفظه ی پارچه ای با کیفیت) + یه سیم افزایش طول(ولی سیم اصلیش از HJE350 کوتاه تره و تازه پشت گردنی هم نمیشه) اما HJE350 جفتشو نداره! اتفاقا تو هدفونای این رنج قیمتی کنترل ولوم چیز خوبی نیست من یه SHE4500 فیلیپس دارم که 6ماهه خریدم(اونم 30تومن) و رو سیمش ولوم داره ،هدفون بدی نیست ولی وقتی باش ولوم رو کم و زیاد می کنی یه صدای خرخر کمی ازش میاد که در دراز مدت حتما دائمی هم میشه و اصلا جالب نیست!

3. این کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان امروز رفتم یه چرخی تو مرکز کامپیوتری ایران نرسیده به میدون ولیعصر زدم انگاری EP830 Creative نایاب شده.
    یکی یه هدفن EP830A داشت می گفت از روی پلیر ورداشته و می فروشه.
    دوستان در این مورد نظری دارند؟ یعنی این مدل مثل اصلیش هست؟
    از کجا میشه اصلیشو خرید؟
    سپاسگذارم
    اتفاقا پریروز هم یه سر بازار رضا رفتم EP830 ندیدم! EP630،EP650 داشت فقط تازه با پک جدید! گارانتی کریتیو " شاب" زنگ بزرن شرکت شاب از قسمت فروشش آمارشو بگیر + فروشگاهی که ممکنه داشته باشه

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام
    کارت صوتی حرفه ای که بدون امپ بشه از hd800 استفاده کرد چیه؟

فرق hd800 با hd800 balanced دقیقا چیه؟
    Last edited by peaceful1; 29-11-2011 at 14:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alislow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    الله اعلم

پيش فرض

چرا تو سایت آواسان که انگار گارانتی محصولات AKG هست هیچ اثری از k77 و k99 نیست؟
    این دو مدل بره بازی هم خوبن؟
    نمایندگی های آواسان کجای تهران هستن؟

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

تا جایی که من میدونم نمایندگی رسمی ایران نداره ولی به اعتبار این شرکت میشه به اصل بودن هدفونهاش بیشتر از بقیه اعتماد کرد.

این هدفون هایی که بین کاربرها بحثش میشه مال سایت :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که چند سالی میشه موجودیش همین هست این سایت تجهیزات حرفه ایی و استدیو این برند هست البته معلوم نیست چند تای این ها هنوز تولید میشند.
    ولی محصولاتی که آواسان وارد میکنه از سایت
    کد:
    هست که جدیدترین محصولات رو شامل میشه که البته تو این سایت به روز مدل K99/K77/K44 که مدل 514 هست که تا همین آواخر تو سایت AKG موجود بود که الان دیدم انگار دیگه موجود نیست.
    کد:
    AKG به سرعت داره طیف محصولاتش رو گسترش میده تا به عنوان یکی از قدیمیترین و مهمترین برندهای موجود بازار رو به رشد هدفون جایگاه اش رو حفظ کنه و حتی ارتقا بده. ( بر خلاف بازار پلیرهای قابل حمل که شدیدا رو به نزول هست.)
    به نظرم میاد این مدل جانشین 514 کلاسیک و قدیمی شده.
    کد:
    این مدل های K99/K77/K44 خیلی قدیمی هستند و بعید میدونم AKG دیگه تولیدی داشته باشه.
    Last edited by peaceful1; 29-11-2011 at 16:35.

8. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت MAFISCO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بله تو اون جا این دو مدل رو نیاورده.شما میتونی از وبسایتای فروش دیگه استفاده کنی.فقط فراموش نشه که گارانتی محصول رو اواسان داده باشه.یه وب سایت بود که البته اسم اونو فراموش کردم،بعد خرید یک هفته رایگان واسه تست قرار داده بود!!(گمونم لینکش تو سایت موجوده)که اتفاقا این محصول هم جزو لیست فروش محصولاتش بود.شما یه امار بگیر ببین چه طوره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alislow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    الله اعلم

پيش فرض

یعنی بچه ها دارن سر مدلای از رده خارج بحث می کنن؟
    والا ما بعد 10 سال خواستیم یه هدفون پدرمادر دار 50 تومنی!بخریم و هنوزم نمی دونیم چه مدلی باید بخریم.
    این هدفون های AKG بره بازی هم خوبن؟
    میگم بهتر نیست یه تاپیک جدا بره هدفون های بالای 100 یا 150 ایجاد بشه و این تاپیک بره هدفون های زیر این قیمت باشه؟
    مطمئنا خیلی از کسایی که میان اینجا این بحثای تخصصی در مورد هدفون 1 تومنی و ... به دردشون نمی خوره.

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

یعنی بچه ها دارن سر مدلای از رده خارج بحث می کنن؟
    والا ما بعد 10 سال خواستیم یه هدفون پدرمادر دار 50 تومنی!بخریم و هنوزم نمی دونیم چه مدلی باید بخریم.
    این هدفون های AKG بره بازی هم خوبن؟
    میگم بهتر نیست یه تاپیک جدا بره هدفون های بالای 100 یا 150 ایجاد بشه و این تاپیک بره هدفون های زیر این قیمت باشه؟
    مطمئنا خیلی از کسایی که میان اینجا این بحثای تخصصی در مورد هدفون 1 تومنی و ... به دردشون نمی خوره.
    نه تقسیم بندی بر اساس قیمت کار منطقی نیست. تقسیم بندی بر اساس نوع استفاده بهتره ولی چون خلیی تاپیک پویایی نیست باز این کار هم خیلی فایده ایی نداره.
    لیست آواسان رو دیدم 514 و 512 رو موجود داشت البته این ها هیچ کدوم 50 تومن نیست قیمتشون نزدیک 100 تومن هست.
    این مدل ها رو من به شما پیشنهاد میدم:
    AKG K404
    AKG K402
    V-jays
    sennheiser PX100II
    Sennheiser PX90
    sennheiser PX200II
    Last edited by peaceful1; 29-11-2011 at 17:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

14 Nokia WH-500 Headphone

سلام دوستان
    بچه ها نظرتون راجع به هدست Nokia WH-500 چیه ؟ ( در حد خودش و هدفونای هم قیمت مشابه )
    قیمتش چقدره ؟
    به نظرتون ارزش خرید داره ؟
    ( من همه جور آهنگی گوش میکنم، صدای صاف و شفاف و بیس خوب بدون اینکه آهنگو خرب کنه میخوام )
    هدفون رو برای گوشی 5530 میخوام
    مــــــــــــــــــــــــ رسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •