[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک اطلاعات خوبی داره، مطالعه بفرمائین همه چیز واضح نوشته شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک اطلاعات خوبی داره، مطالعه بفرمائین همه چیز واضح نوشته شده
دوستان من این اسکرین شات رو بعد از دور زدن سیم کشی داخل ساختمان و کشیدن سیم مستقیم به مودم تهیه کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به این مقادیر از این مودم های برودکام که پینگ رو ثابت نگه میدارن کدومشون رو پیشنهاد میکنین ؟
مودمم در حال حاضر یه دونه از این هواوی ها هست که مخابرات مجانی میده hg 532 e
سلام دوست عزیز من خودم مودم دی لینک ۲۷۹۰ یو دارم که چیپش برودکام هست که برای من عالی جواب داده اگر راهنمایی در مورد مودم خواستید در خدمتم.
Sent from my NX403A using Tapatalk
سلام دوست عزیز من خودم مودم دی لینک ۲۷۹۰ یو دارم که چیپش برودکام هست که برای من عالی جواب داده اگر راهنمایی در مورد مودم خواستید در خدمتم
Sent from my NX403A using Tapatalk
میشه بگین از کجا میفهمین چیپست مودم چه مارکیه؟
میشه بگین چیپست مودم Gnet AD1504 چیه؟
سلام دوستان
یه مودم عالی برای خطوط نویز دار چی هست؟
ترجیحا ساده باشه چون اکسس پوینت دارم
اگر هم وایرلس بود مشکلی نیست معرفی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلی مودم با چیپ برادکام نوشته شده، این چیپ قابلیت سازگاری خوبی با نویز داره
نظر بنده رو بخواین Vodafone HG556A میتونه گزینه مطلوب شما باشه، 3 USB داره، که به راحتی میتونین مودم 4G هم بهش وصل کنین و استفاده کنین
و کنترل کاملی داره
مودم های تندا و ازتک ( اگر برادکام باشن ) هم عالین
بعضی مودم های دیلینک هم خوب هستن مثل 2790 ولی یخورده مشکل آی.پی گیری دارن،یعنی با دوبار ست کردن تنظیمات مدولاسیون آی.پی میگیرن
ممنون از شما
این Vodafone رو از کجا میشه خرید؟
مودم های سیسکو چجوره؟
دی لینک بهتره یا تی پی لینک؟
از هر برندی چند نوعش عالیه، چندتاش معمولی و چندتاش ضعیف
نمیشه صرفا بخاطر یه مودم کل یه برند رو کوبید
مودم های سیسکو، ارزون هاش مناسب نیستن، ولی اون قیمت بالاهاش، در حد همین مودم ودافون هستن که معرفی کردم ( با امکانات کمتر )
دی لینک و تی پی لینک هر دو تقریبا مساوی هستن کالاهاشون / نمیشه گفت کلا کدوم برند
اگر تهران هستین مراجعه کنین اینجا: ( البته اول تماس بگیرین )
محتوای مخفی: آدرس و تلفن
Last edited by EHSANRF; 23-07-2016 at 04:01.
انتخاب اول سیسکو لینکسیس
و رنج قیمت پایینتر دی لینک2790 یا ایسوس n10 چیپست برودکام
فقط n10 حتما برودکام باشه چون مدلای مختلف با چیپستای مختلف داره
دور تی پی لینک هم خط بکشید که آشغاله دی لینک خیلی خیلی از تی پی لینک سرتره هم از نظر فریمور هم از نظر کارکرد و سخت افزار
Last edited by farshad0123; 23-07-2016 at 04:30.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)