تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 484 از 624 اولاول ... 384434474480481482483484485486487488494534584 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,831 به 4,840 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بعضی وقتا DVBViewer وسط پخش برنامه این ارور رو میده و بسته میشه (در ویندوز 7 و 8):

علتش چی میتونه باشه؟

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مدل جدید X.VISION 353 هم خوبه دیگه پیشرفته ترینشونه تو X.VISION که مشکلات سری های قبلی رو هم نداره قیمتش هم اینجا حدود 110

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام من گیرنده دیجیتال مدل shuttle dvbt hdt 2700m دارم.هر کاری می کنم هیچ شبکه ای پیدا می کنه!!! من شهرستان کردکوی استان گلستان هستم.میشه راهنماییم کنین؟ چطوری می تونم شبکه هارو add کنم ؟ باید آنتن قوی داشته باشم ؟ آخه یه آنتن کوچولو دارم که کمو بیش آنالوگ رو خوب می گیره.بدون آنتن سقفی.ممنون می شم کمکم کنین.مرسی
    سلام
    اونجا که نزدیک فرستنده هست نباید مشکلی باشه !! آنتن رو به سمت فرستنده درازنو بزار.
    اگه نشد رو یه سیستم دیگه تست کن یا از یه نرم افزار دیگه استفاده کن.

بعضی وقتا DVBViewer وسط پخش برنامه این ارور رو میده و بسته میشه (در ویندوز 7 و 8):

علتش چی میتونه باشه؟
    شاید از ویندوز شما پشتیبانی نمیکنه!

4. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شاید از ویندوز شما پشتیبانی نمیکنه!
    اگه پشتیبانی نمیکرد اصلا نصب نمیشد!
    این اجرا میشه و بدون مشکل کار میکنه فقط بعضی وقت ها یه دفعه وسط بخش برنامه این پیغام رو میده!

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

احتمالا زمانی که پردازشتون بالا می ره کامپیوتر هنگ می کنه یا نرم افزار ریسپاند نمی ده
    چون دی وی بی ویور با بعضی از معماری های سی پی یو هماهنگ نیست و نمی تونه به صورت کامل از سی پی یو استفاده کنه

7. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت arash1368a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان .مشکل قبلی من به لطف شما عزیزان حل شد.یاینکه هیچ شبکه ای پیدا نمی شد.رفتم یه آنتن به قیمت 12 تومن خریدم و تونستم شبکه هارو پیدا و اضافه کنم. حالا یه سوال دیگه داشتم.چطوری می تونم 1080p یا 720p تصاویر تلویزیون رو ضبط کنم؟ آخه وقتی ضبط می کنم و در کامپیوتر می بینم رزولوشن فایل 576*720 هستش.آیا این ارتباط داره به tv ما؟ چون من با یه tv قدیمی لامپی رنگی سامسونگ برنامه هارو ضبط می کنم.خلاصه به نظر شما می تونم 1080p برنامه هارو ضبط کنم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام دوستان .مشکل قبلی من به لطف شما عزیزان حل شد.یاینکه هیچ شبکه ای پیدا نمی شد.رفتم یه آنتن به قیمت 12 تومن خریدم و تونستم شبکه هارو پیدا و اضافه کنم. حالا یه سوال دیگه داشتم.چطوری می تونم 1080p یا 720p تصاویر تلویزیون رو ضبط کنم؟ آخه وقتی ضبط می کنم و در کامپیوتر می بینم رزولوشن فایل 576*720 هستش.آیا این ارتباط داره به tv ما؟ چون من با یه tv قدیمی لامپی رنگی سامسونگ برنامه هارو ضبط می کنم.خلاصه به نظر شما می تونم 1080p برنامه هارو ضبط کنم ؟
    حالا فرض بر این که شما تونستی 1080p هم ضبط کنی ، وقتی ایران حتی یه شبکه 720p واقعی هم نداره ، پس سعی شما برای ضبط 1080p شبکه ها چیه؟
    بهترین کار همون ضبط با کیفیت و اصلی خودشه که در حجم نگه داری هم صرفه جویی کردید ...
    شبکه HD که نیست که یخواید هنگام رکورد کیفیتش پایین نیاد...

10. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت arash1368a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون. ولی کیفیت واسه من مهمتر از فضای نگهداریه . حجم نگهداری به اندازه ی کافی دارم.واقعا حیف که برنامه ها شونHD نمی فرستند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه ســــالــــــه میخوان شبکه ورزش رو HD کنن اما هنوز که هنوزه هیچ خبری نیست ...

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

بررسی کن ببین کیفیت ضبط و پخشت چقدره؟
    راستی وقتی با خود دستگاه پخش می کنی کیفیتش پائین تر از اونی هست که می بینی؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •