نظر من بیشتر روی eph50 هستش. تریبل cx300 تیزتره که این مسئله ممکنه مید رو کمی بیشتر به عقب برونه به نسبت eph50
ما کلا دو نوع 7.1 داریم. یکی مجازیه و اونیکی واقعی. مجازی ها با یک سری آمپلی فایر مخصوص که همراهشون هست شروع به شبیه سازی می کنن و نیازی به کارت صدای 7.1 ندارن.
قدیم ها یادمه توضیحات کاملتری داده بودم به همراه برند ها مطرح. همین مدل هم خوبه
ایران بدترین جای دنیا برای کسایی که هدفون با بیس غیر اغراق شده می خوان.
از مدل های پاناسونیک من می تونم توصیه کنم فقط. اون هم هدفون داخل گوشی هاش. هدفون jbl رو یکی از رو گوشی هاش رو تست کرده بودم. بیس بومی و اغراق شده داشت. بدرد طرفداران بیتس می خورد صرفاً.
من z1000 رو دارم فقط. کلا این دو تا در یک کلاس نیستن. از لحاظ قیمتی که یکی 450 دلار و اونیکی 60 دلار. از لحاظ سبک صدا هم مطمئناً بسیار متفاوتن.
z1000 صدایی داره که سلایق خاصی اون رو می پسندن فقط. سبک صداش U برعکس هستش.
همونطور که به اونیکی دوستمون گفتم، صرفاً می تونم از پاناسونیک توصیه کنم. akg هم هدفون داخل گوشی هاش ممکنه بدرد این سبک بخوره، ولی من شخصا تست نکردم و جرأت نمی کنم تست کنم. برادر t-jays یک تاپیک دارن که توش یکسری هدفون داخل گوشی های زیر 200 تومن رو تست کردن. اون تاپیک رو مطالعه کنین شاید مفید باشه.
امیدوارم یکروز یکسری برندهای ارزون و با کیفیت وارد بازار بشن که ما دیگه اینجا شرمنده دوستان نشیم که نمی تونیم با اطمینان جوابشون رو بدیم.