تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 484 از 602 اولاول ... 384434474480481482483484485486487488494534584 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,831 به 4,840 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان بین Sennheiser cx300-II و Yamahaeph50 کدوم رو پیشنهاد میدین، بدجوری گیر کردم. بیس برام مهمه. کدوم بیس بهتری دارن و همینجور مید گرم. ممنون.
    نظر من بیشتر روی eph50 هستش. تریبل cx300 تیزتره که این مسئله ممکنه مید رو کمی بیشتر به عقب برونه به نسبت eph50

ممنون از توجه دوستان.

واسه USB هم مثل اینکه نیازی به کارت ندارم. اینطور که توی یکی از فروم ها خوندم.
    ما کلا دو نوع 7.1 داریم. یکی مجازیه و اونیکی واقعی. مجازی ها با یک سری آمپلی فایر مخصوص که همراهشون هست شروع به شبیه سازی می کنن و نیازی به کارت صدای 7.1 ندارن.
    قدیم ها یادمه توضیحات کاملتری داده بودم به همراه برند ها مطرح. همین مدل هم خوبه

سلام . مرسی از وقتی که میگزارین.

من دنبال یه هدفون توگوشی ear phone در رنج قیمتی بین 100 تا 270 هستم. بیشتر موسیقی راک مثل پینک فلوید یا کمل و ... گوش میدم. میتونین تو این رنج به من earphone معرفی کنید?

نظرتون راجبه jbl چیه ? من از اسپیکرای پرتابلش خیلی راضیم ولی نمیدونم هدفوناش چطوریه.

ممنون میشم راهنماییم کنین
    ایران بدترین جای دنیا برای کسایی که هدفون با بیس غیر اغراق شده می خوان.
    از مدل های پاناسونیک من می تونم توصیه کنم فقط. اون هم هدفون داخل گوشی هاش. هدفون jbl رو یکی از رو گوشی هاش رو تست کرده بودم. بیس بومی و اغراق شده داشت. بدرد طرفداران بیتس می خورد صرفاً.
    سلام دوستان
    بنظرتون sennheiser px 95 بهتره یا Z1000 sony ؟؟؟
    sennheiser px 95 قیمتش 200 تومن و سونی 635 تومنه ، کیفیتشون چقدر فرق داره ؟
    در حد همون 650 تومن sennheiser چی پیشنهاد میدید ؟
    خیلی ممنون
    من z1000 رو دارم فقط. کلا این دو تا در یک کلاس نیستن. از لحاظ قیمتی که یکی 450 دلار و اونیکی 60 دلار. از لحاظ سبک صدا هم مطمئناً بسیار متفاوتن.
    z1000 صدایی داره که سلایق خاصی اون رو می پسندن فقط. سبک صداش U برعکس هستش.

دوستان تا 100 (نهایتا 120) چی پیشنهاد میدید ؟
    فقط متال گوش میدم
    بیس هم برام مهم نیست
    پیشاپیش ممنون
    همونطور که به اونیکی دوستمون گفتم، صرفاً می تونم از پاناسونیک توصیه کنم. akg هم هدفون داخل گوشی هاش ممکنه بدرد این سبک بخوره، ولی من شخصا تست نکردم و جرأت نمی کنم تست کنم. برادر t-jays یک تاپیک دارن که توش یکسری هدفون داخل گوشی های زیر 200 تومن رو تست کردن. اون تاپیک رو مطالعه کنین شاید مفید باشه.

امیدوارم یکروز یکسری برندهای ارزون و با کیفیت وارد بازار بشن که ما دیگه اینجا شرمنده دوستان نشیم که نمی تونیم با اطمینان جوابشون رو بدیم.
    Last edited by rave-87; 05-06-2014 at 22:18.

2. 9 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان اگه کمک کنید ممنون میشم.
    با iriver e-150 و xperia mini pro و PC گوش میدم.
    creative ep630 با گارانتی شاب
    فیلیپس she3590
    فرقشون اینه که فیلیپس تریبل بسیار بیشتری داره که برای بعضی ها ممکنه باعث بشه که صدا تیز به نظر بیاد. برای بعضی های دیگه ممکنه به نظر بیاد که کیفیت بیشتره و صدا بازتره.
    در کل از لحاظ کیفیت صدا فیلیپس برتره و شخصاً فیلیپس رو می پسندم ولی با این حال صدای فیلیپس برای من هم توی بعضی مواقع مقداری تیز هستش.
    Last edited by rave-87; 05-06-2014 at 23:59.

4. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    تفاوت این 3 تا چیه که با هم اختلاف قیمت دارند ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    تفاوت این 3 تا چیه که با هم اختلاف قیمت دارند ؟

کد:
    کد:
    کد:
    علت اصلی تفاوت فروشنده هاشونه. اصلیه همون 110 دلاریست

7. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان من یه هدفون earphone sony mdr ex-1000 دارم که میخوام بفروشمش... میخوام یه هدفون روگوشی بگیرم... هدفونم آکه ... فرکانس صوتی اش بین ۳ تا ۳۰۰۰۰ kh ...فرکانس ۳ h باعث میشه خروجی بیس هدفون فوق العاده ای را ارایه بده و آمپدانس ۳۲ اوهم اون باعث میشه بدون نیاز به آمپیلی فایر بهترین خروجی صدا را داشته باشه... همچنین زیر ۱۰ h با ابنکه شنیده نمیشه اما بی اثر نیست و روی امواج آلفای مغز تاثیر گذاشته و لذت شنیدن موسیقی را افزایش میده... رنج بالای فرکانسی اون باعث تفکیک عالی صداها میشه... دوتا سیم داره که به صورت پیچی قابل تعویضه... تو بازار جهانی حدود ۴۰۰ $ به بالاست که ۱۲۸۰ میشه ... اما من میخوام زود پول دستم بیاد 929000 تومان قیمت گذاشتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ایران بدترین جای دنیا برای کسایی که هدفون با بیس غیر اغراق شده می خوان.
    از مدل های پاناسونیک من می تونم توصیه کنم فقط. اون هم هدفون داخل گوشی هاش. هدفون jbl رو یکی از رو گوشی هاش رو تست کرده بودم. بیس بومی و اغراق شده داشت. بدرد طرفداران بیتس می خورد صرفاً.

همونطور که به اونیکی دوستمون گفتم، صرفاً می تونم از پاناسونیک توصیه کنم. akg هم هدفون داخل گوشی هاش ممکنه بدرد این سبک بخوره، ولی من شخصا تست نکردم و جرأت نمی کنم تست کنم. برادر t-jays یک تاپیک دارن که توش یکسری هدفون داخل گوشی های زیر 200 تومن رو تست کردن. اون تاپیک رو مطالعه کنین شاید مفید باشه.

امیدوارم یکروز یکسری برندهای ارزون و با کیفیت وارد بازار بشن که ما دیگه اینجا شرمنده دوستان نشیم که نمی تونیم با اطمینان جوابشون رو بدیم.
    مرسی از راهنماییتون. منم امیدوارم یه روزی بیاد که این اتفاق بیفته

من امکان تهیه رو از خارج از کشور هم دارم . بازم بنظرتون پاناسونیک آخرین گزینست توی ایرفونای زیر 100$ ؟ برای من کیفیت و تفکیک پذیری سازها - مید خوب - تریبل مناسب جوری که صدا بیش از اندازه تیز نباشه و به هیچ وجه کدر هم نباشه - مد نظره . بیشتر هم برای موسیقی های پراگرسیو راک و آلترناتیو راک و راک می خوام. بیسش هم معمولی باشه مشکلی ندارم. خیلی خیلی کم نباشه.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون. منم امیدوارم یه روزی بیاد که این اتفاق بیفته

من امکان تهیه رو از خارج از کشور هم دارم . بازم بنظرتون پاناسونیک آخرین گزینست توی ایرفونای زیر 100$ ؟ برای من کیفیت و تفکیک پذیری سازها - مید خوب - تریبل مناسب جوری که صدا بیش از اندازه تیز نباشه و به هیچ وجه کدر هم نباشه - مد نظره . بیشتر هم برای موسیقی های پراگرسیو راک و آلترناتیو راک و راک می خوام. بیسش هم معمولی باشه مشکلی ندارم. خیلی خیلی کم نباشه.
    خب بسیار عالی
    منطقاً شما باید توصیفی از هدفون های قبلیتون به من بدین و بگین که چه چیزهایی رو می خواین بهبود بدین تا من بتونم با درجه اطمینان بالاتری جواب بدم.
    ولی براساس همین نوشته شما، بهترین گزینه به نظر من hifiman re-400 هستش. در مقابل قیمتش بسیار عالی هستش.
    Last edited by rave-87; 06-06-2014 at 22:01.

11. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام

کسی در مورد هدفون Philips PC Headset SHM7110U اطلاعات داره؟ سایزش برای کسی که عینک داره طوری هست که گوش را اذیت کنه؟

در کل یک هدفون برای استفاده عمومی (فیلم، آهنگ و ...) می خواهم تا سقف 150 هزار تومان و اینکه حتما میکروفون داشته باشه. پیشنهاد دیگری دارید؟

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

سلام
    دوستان من دنبال خرید یک هدفون هستم و مشخصاتی هم که مد نظرم هست اینهاست:
    حتما می خواهم رو گوشی باشه
    سورس اغلب کامپیوتر
    حداکثر تا 150 یا 200 هزار تومان
    مصرف فیلم و موسیقی
    در بازه زمان یک فیلم گوش رو اذیت نکنه
    ممنون می شوم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان در صورتی که هدفون فلیپس با قیمت های زیر بازار و گارانتی شکوفا الکتریک خواستین در خدمتونم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •