تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 484 از 503 اولاول ... 384434474480481482483484485486487488494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,831 به 4,840 از 5030

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

قیمت جدید شورای رقابت مورد پذیرش خودروسازان نیست

2. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

هزینه ساخت پراید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان!

به ندرت مي‌توان كسي را در ايران يافت كه از وضعيت خودرو رضايت داشته باشد. انحصار طولاني مدت در توليد خودروهاي بي‌كيفيت داخلي كه بسياري از آنها تنها در ايران توليد شده و با قيمت‌هاي گزاف به فروش مي‌رسند رفاه مصرف‌كننده را به سود عده‌اي اندك نابود كرده است. بهانه اشتغالزايي ۵۰۰ هزار نفري شاغلان بخش خودرو كه آمارها نشان مي‌دهد كمتر از ۴۰هزار نفر در بخش توليد خودرو فعاليت مي‌كنند باعث شده است تا عده‌اي در مقام توجيه توليد خودرو با وضعيت كنوني برآيند.
    نيازي به توضيح نيست كه آمار ۵۰۰ هزار نفري شاغلان به خدماتی مانند تعويض روغن، پنچرگيري، تعميرات و... مربوط مي‌شود كه چه خودروي داخلي در بازار باشد و چه خودروي وارداتي باكيفي تغيير نمي‌كند.
    سيدسعيد امامي دبير انجمن مديريت كيفيت ايران گفت: خودروسازان داخلي در برابر انحصاري كه دارند خدمات ارائه نكرده و عملا جاده بين مصرف‌كننده و توليدكننده در صنعت خودرو جاده‌اي يك طرفه است. آنها در حالي از خدمات پس از فروش مي‌گويند كه اگر خودروي تحويلي به خريدار نقصي داشته باشد، به جاي تحويل خودروي جديد كه در قانون بدان تصريح شده يا حداقل رفع عيب سريع و بدون هزينه، با صرف زمان زياد و بهانه‌هاي مختلف در مقابل اخذ هزينه از مشتري رفع عيب مي‌كنند كه به ندرت رضايت مشتري را به دنبال دارد.
    او گفت: هزينه تمام شده خودرو در ايران به دليل سوءمديريت و انحصاري عمل كردن به‌شدت بالا بوده و هر بار به بهانه حمايت از صنعت هزينه‌هاي زيادي را بر مشتريان تحميل مي‌كنند بدون آنكه از خود بپرسند پس چه كسي از مصرف‌كننده حمايت مي‌كند.
    ظاهرا وظيفه وزارت صنعت تنها حمايت از توليدكننده‌هاي خودرو است. امامي گفت: برآوردهاي دقيق كارشناسي نشان مي‌دهد كه در صورت مديريت صحيح و ابتدايي كه نياز به برنامه‌ريزي حتي ميان مدت نيز ندارد در خط توليد؛ ۳ميليون در هزينه تمام شده خودروي پرايد صرفه جويي فوري اتفاق مي‌افتاد كه اگر هزينه‌هاي ناشي از ريخت و پاش يا عوارض بي‌ربط از آن كسر شود هزينه تمام شده پرايد نه حدود ۲۰ ميليون تومان كه تنها ۳ ميليون و ۷۰۰هزار تومان خواهد بود.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان خواهشا خبرای آبگوشتی رو کپی پیست نکنید. آخه کدوم عقل سلیمی اینو می‌پذیره. الان یه دست مبل خیلی خیلی معمولی از این قیمت پراید گرونتر میشه که.

4. 2 کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

قیمت جدید شورای رقابت مورد پذیرش خودروسازان نیست

اگه به اینا باشه پرایدو میکنن 50 میلیون

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان پراید 131se مدل 93 که تازه تحویل گرفته شده
    سالم و سالم
    کمتر از 1000 تا کار کرد
    بنزینی ، رنگ سفید
    بخوام بفروشم ، چقدر قیمت میخوره ؟؟؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه howhow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام بچه ها میشه کمکک کنید من بابام کلا رانندگی بلد نیست و ماشین نداشتیم..در نتیجه اصلا وارد نیستم به ماشینو اینا..حالا اگه میشه تو این چندتا سوال که برام پیش اومده برای خرید ماشین بهم کمک کنید

1.ماشین رو میخوام بهمن ماه 93 تحویلم بدن از کی باید اقدام و ثبت نام کنم؟(آقا مسخره نکنیدااا یه سوال مثلا میگن قیمت بازار اینقدره و قیمت کارخانه اینقدر،حالا منکه عجله ندارم با قیمت کارخانه چطور باید بگیرم؟گیرم میاد اصلا و اینکه باید برم سایت ایرانخودرو ثبت نام کنم؟)
    2.موندم بین سمند و 405 نمیدونم (البته ارزونترین مدل سمند یا 405) کدوم بهتره،برام شتاب و این چیزا مهم نیست فقط کم خرج و کم استهلاک تر بودن بین این دو مهمه
    3.فقط پشت پراید یکم نشستم از دید کم (موقع رانندگی)سمند میترسم آیا دید 405 بهتره؟
    4.خیلی با قیافه رانا حال میکنم ثبت نامیش هم بالای 30 تومنه دیگه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام بچه ها میشه کمکک کنید من بابام کلا رانندگی بلد نیست و ماشین نداشتیم..در نتیجه اصلا وارد نیستم به ماشینو اینا..حالا اگه میشه تو این چندتا سوال که برام پیش اومده برای خرید ماشین بهم کمک کنید

1.ماشین رو میخوام بهمن ماه 93 تحویلم بدن از کی باید اقدام و ثبت نام کنم؟(آقا مسخره نکنیدااا یه سوال مثلا میگن قیمت بازار اینقدره و قیمت کارخانه اینقدر،حالا منکه عجله ندارم با قیمت کارخانه چطور باید بگیرم؟گیرم میاد اصلا و اینکه باید برم سایت ایرانخودرو ثبت نام کنم؟)
    2.موندم بین سمند و 405 نمیدونم (البته ارزونترین مدل سمند یا 405) کدوم بهتره،برام شتاب و این چیزا مهم نیست فقط کم خرج و کم استهلاک تر بودن بین این دو مهمه
    3.فقط پشت پراید یکم نشستم از دید کم (موقع رانندگی)سمند میترسم آیا دید 405 بهتره؟

سلام ااینکه میخای بهمن ماه ماشین تحویل بگیری منتظر پیش خرید بمون یا دوماه قبل بهمن برو نمایندگی هر خودرویی ک دوس داری ثبت نام کن...رانا الان ثبت نامش بالای 30تومنه چن ماه دیگه گرونتر هم میشه...بنظر من سمند فقط شتابش خوبه دیدشم ک میگن کمه ولی من تجربه رانندگیشو نداشتم...رانا هم از سمند قشنگتره و مصرفشم کمتره موتورشم تیپ 5...405هم گزینه ی خوبیه

9. این کاربر از best66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان پراید 131se مدل 93 که تازه تحویل گرفته شده
    سالم و سالم
    کمتر از 1000 تا کار کرد
    بنزینی ، رنگ سفید
    بخوام بفروشم ، چقدر قیمت میخوره ؟؟؟

ممنون
    قیمت ججدید که شورای رقابت اعلام کرده 19600 هست بهتره یه چند روز صبر کنی تا قیمت جدید اعمال بشه بعد بفروشی
    ولی 20 م بفروشی خوبه کمترم نده

11. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما پولات رو جمع کن حالا کو تا بهمن 93 هر موقع خواستی یک ماه جلوتر فروش فوری ثبت نام میکنی بعد یک ماه بهت میدن مخصوصا سمند که تولیدش زیاده و مشکلی نداره
    اگه سمند میخوای مدل lx ef7 بگیر اگرم 405 میخوای مدل slx tu5 بگیر ولی همون سمند بهتره

این که میگن قیمت کارخونه پراید مثلا 18900 هست یعنی شما میتونی با این قیمت از کاخونه بخری ولی تحویلش مثلا 30 روز طول میکشه
    و این که میگن قیمت بازار 131 مثلا 20500 هست یعنی همون جا میری پول میدی ماشین رو سوار میشی

شما هر وقت خواستی یک ماه یا دو ماه زودتر اقدام کنید برای خرید فروش فوری یا از طریق سایت ایرانخودرو یا از طریق نمایندگی با همون قیمت کارخونه بهتون میدن

حالا چرا بهمن میخوای بخری

13. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

از من به شما نصیحت،فعلا برای دست گرمی و راه افتادن یک پراید کارکرده ترجیحا کمی رنگ دار بگیرید تا دستتون راه بیفته،بعد برین دنبال پراید صفر و سمند و 405

15. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام رفتم نمایندگی ثبت نام کنم گفتن تکمیل ظرفیت شده....بعد گفتن اول تیر دوباره شرایط فروش فوری اعلام میشه...بنظرتون راست میگن؟؟؟؟ماه ب ماه اعلام میشه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •