های وب خیلی اوضاعش خرابه. پهنای باندش کلا ته کشیده!
نه عزیز کلا الان مشکل وجود داره ، پارس آنلاین هم صفحه بزور باز میکنه یه مشکل مقطعی هست به نظرم
مقطعی؟! داداشه گلم من ۲۴ ساعته زندگیم با پی سی و نت می گذره! به راحتی می گم توی این سال های اخیر به این شدت وضع نت رو خراب ندیده بودم. بله می دونم اکثر isp ها همینه وضعش. مخابرات هم الان بدتر از اینه. جون می کنه تا یه سایت سبک رو باز کنه حتی. فعلا به نظرم بهترین سرویس رو داره شاتل می ده! که البته اونم پینگش همیشه بالائه
توی گرگان یکی از اقوام داشت.یه مدت خیلی اذیت می کرد رفتم اونجا دیدم سایت خودشونو هم به سختی باز می کنه.زنگ زدم پشتیبانی گفت MTU رو تغییر بده.یادم نیست گفت چند بزارم ولی مشکلش حل شد و سرعتش عالی شد
سلام. این چیه؟
پینگ که نه ولی سرعت منو بهتر کرد!!
دوستان برید اینجا شکایت کنید هر چند سگ زرد برادر شغاله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
اکانت سرور ایران هست.
سلام هنوزم شبانه محدود میکنن ؟ من الان 256 نامحدود دارم فردا مهلتش تموم میشه میخوام محدود بگیرم . حالا موندم 256 3 گیگ بردارم بعد 20 گیگ حجم بخرم !! یا 1 مگ 8 گیگ بگیرم 10 گیگ حجم بخرم .
کلا اگه 1 مگ هنوز محدود میکنن که 256 بگیرم خیلی بهتره اینطور نیست ؟
دوست عزیز الان روزها هم محدود شده پینگ بالا تازه من دینامیت دارم شبا افتضاحه. تمدید نکن بازم میل خودته
اخه مشکل اینجاست اینجا فقط های وب یا پارس انلاین . مخابراتش که کلا تعطیله . پارس هم دست کمی نداره از این یکی .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)