مشکل رایتل هر چی بود انگار حل شد از دیروز تاحالا سرعت عالی شده و برگشته به روال قبل
Sent from my iPhone 6s+
مشکل رایتل هر چی بود انگار حل شد از دیروز تاحالا سرعت عالی شده و برگشته به روال قبل
Sent from my iPhone 6s+
سلام
من منطقه بهارستان با اینکه آنتن 4G رو پیدا میکنه و وصل میشه ولی دیتا رد و بدل نمیشه
سیم دیتا دارم
رایتل عالی شده !
اصفهان . قبلا تستم نمیشد درست بگیری
![]()
اقا اگه بخوام از 3 g یا 4 g استفاده کنم به نظرتون از مودم استفاده یا از موبایل که وصل بشه به سیستم؟
از کدوم اپراتور استفاده کنم هم ارزون تر هم سرعت بالا تر باشه؟
سرعت با کدوم بیشتره؟
ممنون اگر یکی که تجربه داره بگه ممنون
Sent from my LT26w using Tapatalk
بستگی به خودت داره، اگر فقط برای نت میخوای،دانگل و مودم راحت تره .
اول ببین منطقه محل سکونتت کدوم اپراتور آنتن بهتری داره، بعد در خصوص اپراتور تصمیم بگیر.
بعضی دوستان بیشتر گرفتن.چرا بقل آنتن نمیزنه rightel
بیشتر گرفتم؟ چیو بیشتر گرفتم؟ از وقتی سیمکارت عوض کردم دیگه نمیزنه ظاهرا مشکل سیمکارتهای جدید رایتل هست.
Sent from my iPhone 6s+
واقعا متاسفم واسه رایتل هم واسه کیفیت افتضاحش که همیشه سرعت روی 30 کیلوبایت هست اونم در چند نقطه تهران یعنی پایتخت ایران همچین وضعی هم این که وقتی شبا قطع میشه زنگ میزنم و با نهایت بی ادبی جواب میدن آقا هیچ مشکلی نداره من که از روز اولشون مشتریشون بودم همچین رفتاری باهام کردن به خدا همراه اول می ارزه به اینا
سرعت رایتل بالا نیست اما همیشه ثبات داره،من توی نقاط مختلف تهران استفاده کردم و بسته پایه معمولا بین یک تا چهار مگابیت سرعت داره.
Last edited by bardia-vr; 22-02-2016 at 19:43.
ثبات داره؟ آره کیفیت آشغالش ثابت هست پس این به نظر شما خیلی خوبه ... کی گفته چهار مگابایت سرعت داره؟ میخوای بغل چهار تا دکل تست بگیرم ببینی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)