کدام کانفیگشو داری؟ همین که تو امظای منه؟ اگه اره اصلا طبیعی نیست برو نمایندگی . اگرم نه بهت پیشنهاد میکنم حتمتا نشون بده به نمایندگی.![]()
کدام کانفیگشو داری؟ همین که تو امظای منه؟ اگه اره اصلا طبیعی نیست برو نمایندگی . اگرم نه بهت پیشنهاد میکنم حتمتا نشون بده به نمایندگی.![]()
اول اینکه چه ویندوزی نصب کردی؟آره ویندوز 64 بیتی روش نصب کردم.البته بعدش نرفتم تو کنترل پانل که چک کنم ویندوزه واقعن چه ورژنیه. فقط یادمه وقتی داشتم نصب می کردم گفت تو داری x64 نصب میکنی.
والا سی دی درایورو که توش گذاشتم خیلی نگاه نکردم که چی به چیه.خودش رو گزینه ی select all بود و من همونطور که select all بود start رو زدم.یعنی چیزی رو انتخاب نکردم.وکلن دقت نکردم.نمی دونم چه کار کردم خلاصه
الان هم که سی-دی درایور رو می ذارم هیچ عکس العملی نشون نمی ده و فقط صدای کار کردنش میاد همین.
پدر محترم هم همش تلفونی سرکوفت می زنه که خرابش کردی دیگه دست نزن تا من بیام درستش کنم
دوم اینکه توی بخش Device Manager تمام درایورها آماده به کار هستن؟؟
یعنی چییزی ؟ ( علامت سوال) هست؟
ویندوز قبلی چی بود؟؟؟
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
اگه فقط توی بخش دانلود این مورد رو داره خوب ربطی به سیستم نداره.سلام دوستان
مشکل که من با لپ تاپ سونی مدل : VPCCW2HG/B دارم اینه که هر جند ثانیه ای فریز میشه.(مثلا واسه دانلود هر3 ثانیه ی مکث میکنه و دوباره شروع به دانلود میکنه).
ویندوز اورجینال7 64 بیتی هست و فقط 5 روزه که سیستم رو خریدم.(ی 2 روز اول این مشکل رو نداشت)
بایوس سیستم رو هم آپدیت کردم ولی باز مشکل دارم.
راستی ویندوز رو هم آپدیت کردم ولی باز مشکل فریز شدن رو دارم.
با تشکر
اگه کلا سیستم هنگ میکنه ، شما چه آنتی ویروسی رو سیستم نصب کردی؟ کلا آنتی ویروس و فایروال و این چیزا
شاید تداخل دارن با هم.
همیشه هم آپدیت بایوس مزیت نداره. خیلی وقتا هست ( بیشتر روی سیستم های قدیمی البته) یه سری چیزها فقط توی ورژن های قدیمی بایوس قابل دست کاری و شناسایی هستن . تو ورژن های جدید اتوماتیک هستن !
ویندوز سون 64 بیتی نصب کردم. که خود این لپ تاپ هم با ویندوز 7 سازگاری داره کاملن.
ویندوز قبلی نداشت.داس بود.والا تازه خریدمش و از اول روش ویندوزی نبود.
نه.جلوی هیچ کدومشون تو دیوایس منیجر علامت سوال نیست.ولی از هر چیزی 100 تا هست.مثلن تو قسمت بلوتوثش 2 نوع برنامه ی بلوتوث هست و بقیشون هم به همین ترتیب...
سلام دوستان...
من يك لپ تاپ سوني مدل EA1AGG دارم...وقتي اونو با كابل HD به LCD SAMSUNG وصل مي كنم و باهاش فيلم HD تماشا مي كنم صدا هر 2-3 دقيقه 1 بار قطع و وصل ميشه...مي دونيد ايراد از كجاست؟!
كابل ها درست هستند و 2 تا كابل بارها با xbox360 و ديگر دستگاه ها چك شده اند
فيلم ها درست هستند و چندين فيلم مختلف چك شده است و همه اين مشكل رو دارند
ايراد از player هم نيست و با vlc player و media player و bs player و..... چك شده است
لپ تاپ هم كه سالمه و بدون وصل كردن به tv همه چيز حله...lcd هم كه كاملا سالمه....
البته وقتي يك موزيك رو مي ذارم پخش بشه موردي نداره و صدا قطع و وصل نميشه...ولي همين كه مي رم تو فيلم اين مشكل ايجاد ميشه....
كسي مي دونه چرا؟
سلام دوستان
به تازگی یه pavilion dv6-2170 گرفتم ولی وقتی به صفحه نگاه میکنم به راحتی پیکسل ها رو میتونم ببینم طوری که از دور انگار خطوط موازی راه راه محوی رو صفحه وجود داره
می خواستم بدونم این حالت طبیعیه و در بقیه مدلا هم مشاهده میشه؟یا مال من مشکل داره؟
اگه کلیت داره چرا شرکتی مثل hp باید بیاد از همچین مانیتور های بی کیفیتی روی مدلای نسبتا خوبش استفاده کنه؟
راستش تا اونجایی که من اطلاعات دارم کابل HDMI حداکثر تا رزولوشن 1080 رو میتونه ساپورت کنه و انتقال بده.
شما این کارا رو که میگم بکنین ببینین درست میشه
اول برین تو بخش POWER OPTIONS توی بخش کنترل پنل و سیستم رو اگه روی حالت POWER SAVE یا هرچیز دیگه ای هست روی حالت Advance قرار بدین.
ولی به طور کلی نباید مشکلی باشه!
با برق کار میکنید یا باطری؟
با باطری هم اگه استفاده میکنین باید از روی حالت Power save خارجش کنین!
من این موضوع رو روی یک مورد LCD x دیدم.
ولی اینکه درسته یا نه طبیعتا درست نیست.
رلوزوشنی که ویندوز بهتون معرفی کرده و روی اون ست شده چنده؟؟
برای این مدل به صورت معمولی از LCD Wxga استفاده میکنه که حد اکثر رلوزوشن 1280 در 800 رو داره.
چک کنین ببینین همینه!
رزولوشن نیتیو 1366*768 هستش
با تشکر از آقاMilad_4171،منو ببخشید گزینه تشکر واسم فعال نیست.چرا؟
![]()
خودتون ویندوز نصب کردین؟؟
لروزوشن رو روی همونی که گفتم ست کنین بعد ببینین درست میشه
یعنی رزولوشنی رو روش فیکس شده اینه؟؟
خوب
شما یه کار دیگه کنین!
توی Run بزنین DXdiag
توی بخش Display ببینین واسه LCD و گرافیک چه رزولوشنی رو مشخص کرده!
از اونجایی که خریدی مطمعنی؟؟؟
( اگه مشکل حل نشد در تاپیک سیستم عامل ها مطرح کنین چون من الان 7 ندارم. دقیقا نمیتونم بگم{ ولی میدونم چطوری هست} )
Last edited by Milad4171; 28-10-2010 at 17:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)