مگه تا حالا عضو نبودی ؟مودها رو از کجا میگرفتی پس ؟ نکنه از اون سایته که مودهاش قدیمیه
مگه تا حالا عضو نبودی ؟مودها رو از کجا میگرفتی پس ؟ نکنه از اون سایته که مودهاش قدیمیه
ن بابا عضو بودم
باید توی تنظیمات 18+ رو رعایت میکردم![]()
داش میگم این CBBE چطوریه؟ باید حتما اون کارایی ک تو فایل آموزشیه هست رو با نرم افزاره انجام بدم؟
ویرایششششششششششششششش:
داش ... این CBBE الان نصب کردم ... ولی اون کاری ک توی فایل آموزش بود نکردم .... اما الان تغییر رو احساس کردم
فقط این ک همخانی نداره با اون لباسی که UNP بود :( وقتی UNP نصب بود درست بود
حالا به نظرت چیکار کنم؟
CBBE بهتره یا UNP ?
من ازین لباسای سبک جدید میخام مثل اینا ک واس UNP هستن میخام :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینا لباس سبک جدیدی اگه گیر آوردی بگو![]()
Last edited by ORDI; 25-05-2014 at 21:48.
من دو سال پیش نصب کرده بودم یادم نیست . اما گفتم همون UNP هم خیلی فرقی نداره و نصبش کن . من که یه زمانی داشتم و خوب هم بود و موردی نداشت .
این لباسها کلا تو کار من نیستچون بازی رو خیلی فانتزی میکنه واسه همین زیاد سمتش نمیرم . طرف رفته اتلیه ی اسکایریم راه انداخته . چه فیگورهایی هم درست کرده
![]()
Last edited by Gregar; 26-05-2014 at 10:18.
ای داداش
ولی حجم اون CBBE بیشتر بودواس همین فک کردم بهتر باشه
حالا باید دقیقا ببینم کدوم واس بعدنا بدردم میخوره
سلام داش این مود :
Realistic Needs and Diseases
چجوریه؟
چرا وقتی نصبش میکنم رنگ پوست کاراکترم بهم میریزه؟
و این مود :
Drinking Fountains of Skyrim
چه کاری انجام میده؟
----------------------------------
مودی رو بهم معرفی کن ک کاراکترم کارای آدم عادی رو بکنه و بازیم کند نشه....مثلا دیده بودم ک تو تریلرا واس بعضیا کتاب میخوند و این چیزا
من مود انیمیشن نصب کردم البته این کارا رو نمیکرد ولی بازیم تیک مینداخت پاکش کردم
یه نکته ای راجع به اون تیک هایی که قبلا گفته بودی . من یه مورد رو امتحان کردم بهتر شد . توی تنظیمات خود بازی Anistropic Filtering رو بزار روی 0 و به جاش از توی تنظیمات خود کارت گرافیکت برو این گزینه رو بزار روی 16 که البته بهتره روی 8 باشه .
مود Realistic Needs and Diseases که معروفه به RND . خیلی مود توپیه . یکی از مودهای واجب منه که همیشه نصبش میکنم . اصلا مشکلی تو بازی ایجاد نمیکنه .
اینطوریه که سیستم غذا و اب و استراحت و چیز میز های الکلی رو به بازی اضافه میکنه و سیستم مریضی رو بهتر میکنه .
اب و غذاش اینطوری کار میکنه که بعد از مدتی تشنه یا گرسنه میشی و اگه همین طور هیچی نخوری دیگه به حالت ضعف در میای و کلی افکت منفی بهت میده و در عوض وقتی سیر میشی مدت کمی بهت افکت مثبتی میده . قشنگ میشه غذا و اب خورد و هر کدوم هم انیمشین داره .
استراحت هم همینطوره . قبلا فقط میخوابیدی که حالت Well Rested رو بگیری . اما حالا وقتی مدت زیادی نخوابی خسته میشی و میری تو حالت Tired یا حتی Very Tired .
میتونی با خوردن چیزهای الکلی هم مست کنی که در حالت مستی کلی افکت منفی و دید بد بهت دست میده ولی مثلا میری تو حالت میمون مست که جالبه اگه مود SkyRe رو هم داشته باشی سبک مبارزه میمون مست رو میتونی انجام بدی .
مریضی ها هم بهتر شده و هر مریضی کلی مرحله داره که اگه درمان نشن هی به مرحله بعد میره و اثرات بدتر میزاره و حتی بعضی وقتها میشه با خوابیدن مریضیت رو خوب کنی . و وقتی مریضی زودتر خسته میشی .
راجع به پوست کاراکترت شاید اون مودی که نصب کردی مشکل داره با این RND باید صفحات مودش رو بخونی تا ببینی تداخل نداشته باشه . من تقریبا یک ماه واسه نصب مودها وقت گذاشتم .
Drinking Fountains هم مکمل RND هست که کلی چشمه توی شهر ها و روستاها اضافه میکنه که میتونی اونجا قمقمه ات رو اب کنی یا حتی ازشون اب بخوری .
این مود بعدی که میزارم همینی هست که میخوای :
من خودم نصبش نکردم و در واقع یادم رفت نصبش کنم و وسط بازی هم میترسم خراب بشه .
Frostfall
Wet and Cold
Realistic Needs and Diseases
روی چ تنظیماتی باشن توی بازی؟
اون تغییر رنگ فک کنم باگ بوده توی بازی آخه گذاشتم زمانه توی بازی چند ساعت بگذره یا فست تراول کردم درست شده بود
داش الان دارم مود فالسکار رو دانلود میکنم.... هر مودی ک بعد از فالسکار لازمه رو بهم بگو دانلود کنم
داش این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دارم دانلود میکنم ....
این : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از قبل داشتم رو هم نصب کنم یا فقط بالایی؟
مودهایی که اسکریپت زیاد دارن خیلی نصب نکن که تعداد CTD ها زیاد میشه . مثلا همین frostfall خیلی مود سنگینیه حتی از skyre هم سنگین تره . در ضمن اگه نصبشون میکنی صفحاتشون رو بخون که با مودهای دیگه ات تداخل نداشته باشن .
من frostfall رو گذاشتم که اگه بازیم خیلی CTD نداد برم سراغش . هر چند فکر نکنم بگیرمش چون همینطوری یه مقدار CTD دارم .
wet and cold رو هم پیشنهاد میکنم نصب نکنی . خیلی مشکل داره . مثلا وسط یک کوئست برف یا بارون میاد ادمایی که لازم هستن میرن تو خونشون و ممکنه دیگه بیرون نیان یا وقتی بیرون میان دیگه کوئست انجام نشه . کلا کوئست خراب کنه این مود . ولی اگه frostfall نصب میکنی این مود جزو واجباته به هر حال .
RND رو هم تنظیماتش همون اول خوبه و فقط Food Spoilage رو فعال کن و واسه خود مود هم Start رو باید بزنی . با دکمه N میتونی وضعیت کاراکترت رو ببینی که مثلا گشنه شه یا تشنه شه .
و مود IA7
همین رو نصب کنی به نظرم کفایت کنه . این مود از اونهاست که ارمور ها رو توی دنیای بازی پخش میکنه . توی تنظیماتش میتونی هر ارمور یا سپر رو تیکش رو بزنی که پخش بشه یا نه فقط خودت بتونی تنت کنی .
نصب کردن یک مود دیگه که اون هم همین کار رو میکنه ممکنه مشکل پیش بیاد . همین IA7 رو نصب کن اینقدر زره داره که نمیدونی کدوم رو بپوشی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)