نیرو انتظامی از همه نیروها گدا تره . حتی تو غذاهاش هم تو پادگان ها و پایگاهاش هم استحقاقیش هم کلا همه چیزش!
خدا رو شکر که یگان من یگان خوبیه. کلا نیروی دریایی جزو نیروهای کار آمد و با حساب و کتابه!
نیرو انتظامی از همه نیروها گدا تره . حتی تو غذاهاش هم تو پادگان ها و پایگاهاش هم استحقاقیش هم کلا همه چیزش!
خدا رو شکر که یگان من یگان خوبیه. کلا نیروی دریایی جزو نیروهای کار آمد و با حساب و کتابه!
دوستانی که 8/1 اعزام هستن ظاهرا برگه سفید اومده کسی هست گرفته باشه؟
میگم من که 2ماه تمدید کردم میتونم برم همون پلیس +10 که قبلا ثبت نام کردم برگه رو بگیرم؟
سلام تاریخ اعزام من 1/8 هست و 1/9 شرایط معافیت کفالت دارم . چه تاریخی باید مدارک کفالت به پلیس +10 بدم؟ تو مدت آموزشی برای انجام این کارها می شه مرخصی گرفت؟
تو گدا بودن که هیچ شکی نیست.....
این قانون هم از اواسط برج 4 صادر شده...
برم بازرسی شکایت کنم؟؟؟ حرفی میزنین ها؟؟؟ این دستورالعمل جدیده به قرارگاه ارسال شده بود.....نامش رو بهم نشون داد!! وقتی همشون از یه قشر هستن برم از دست کی و به کجا شکایت کنم؟؟؟؟ همشون یکین!!!
من که فقط نهایتا یکیش رو تحویل میدم!!!
سلام دوستان.
من دیروز کلا تسویه ام تموم شد.برگه رهایی رو هم گرفتم.
انشالله کارت هم میاد دم در.
امیدوارم همه با خوبی و خوشی خدمت رو تموم کنن.
موفق باشید.![]()
من همين 2 هفته پيش براي دانشگاه ترخيص گرفتم ، چيزي پس نگرفتن
راستي به ما كه يه بار استحقاقي دادن ، بعد از فارغ التحصيلي دوباره بريم خدمت ، بازم استحقاقي ميدن؟
کجا خدمت میکردی؟؟؟ نیروی انتظامی؟؟؟ کجا ترخیصیت رو گرفتی من قرارگاه فاتب هستم!! (ظاهرا این قانون فقط برای تهران هست) معلوم نیست به چه دردشون میخوره این پتوها!!!؟
فکر کنم آره دوباره استحقاقی میگیری!!!
سلام بچه ها.. من لیسانس الکترونیک هستم.. 1/8 اعزامم.. برای امریه توی سپاه اقدام کردم. هنوز برگه سفیدم نیومده نمیدونم امریه ام درست شده یا نه.. ولی یه سوالی داشتم.. بعضیها میگن آموزشی سپاه برای لیسانس وظیفه ها توی اصفهان یا یزد میفته.. بعضیها هم میگن میفته نیشابور یا کرمانشاه... میخواستم ببینیم کسی در این مورد اطلاعی داره که چه شهری احتمال داره بیفتم؟ (ضمنا من تهران هستم)
Last edited by podunk; 26-09-2011 at 22:26.
نيروي انتظامي - اصفهان
آماد و پشتيباني ستاد استان و شهرستان و جمعداري كلانتري هم رفتم و حرفي از استحقاقي نزدن
اگه كسي توي آموزشي ترخيص بگيره ، بايد اكثر وسايل رو پس بده ولي توي يگان خير!
راستي حقوق 2 ماه و 20 روز خدمت ما رو هم خوردن!![]()
آره ، این قانون تحویل گرفتن پتو فقط مال تهرانه . منم یکی از دوستام تو ستاد تهرانه گفت این یه بخشنامه ی جدیده . من برا ترخیصم (ترخیص معافیت موقت تحصیلی) احتیاطی جفت پتوهام رو بردم ولی فقط دفترچه ی دانستنی ها رو ازم پس گرفتن .کجا خدمت میکردی؟؟؟ نیروی انتظامی؟؟؟ کجا ترخیصیت رو گرفتی من قرارگاه فاتب هستم!! (ظاهرا این قانون فقط برای تهران هست) معلوم نیست به چه دردشون میخوره این پتوها!!!؟
فکر کنم آره دوباره استحقاقی میگیری!!!
ترخیص من و شما (Mahdi.p30) با mehdi_vsgh فرق داره . ما ترخیصمون موقتیه . باید بقیشم بریم بعدا . فک کنم به ما دیگه استحقاقی نمیدن .
کوفتشون بشه . ولی نترس ایشاالله سری بعدی که بریم همشو یه جا میریزن .راستي حقوق 2 ماه و 20 روز خدمت ما رو هم خوردن!![]()
چقدم حقوقمون قربونش برم زیاده . خرج رفت و اومدای آموزشی و دردسرای ترخیصمونم نمیشه .
Last edited by imanpod; 26-09-2011 at 23:41.
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)