سلام دوستان یه سوال چطوری توپ رو از بالای سرم بندازم؟؟؟؟
و اینکه چطوری خودشو زمین میندازه؟؟؟
سلام دوستان یه سوال چطوری توپ رو از بالای سرم بندازم؟؟؟؟
و اینکه چطوری خودشو زمین میندازه؟؟؟
یه سوال
من الان بخوام یه جام حذفی 16 تیمی بندازم که 2 تا یوزر داشته باشه و هر یوزر 8 تیم باید چی کار کنم ؟![]()
حتما باید برم تو کومونیتی 16 تا یوزر تعریف کنم ؟![]()
سلام:
گرافیک لپ تاپ بنده 5470 می باشد که در لیست ساپورت گرافیکی توضیحات این بازی نیست و بازی هم اجرا نمیشه.
اون علامت دایره ای شکل سبز رنگ همینطور فقط می چرخه!
آیا راهی هست که بتونم اجراش کنم؟
با سلام.
منظور شما اینکه توپ رو از بالا سر خودتون رد کنین یعنی همون رنگین کمونه ؟
اگه همینه که باید این نوع دریبل رو تو قسمت انتخاب دریبلها ( Link Feints ) روی یک جهت تنظیمش کنید.
و برای عمل دایوینگ یا همون شبیه سازی خودمون اگه تنظیمات دریبل روی دیفالت ( Default ) باشه با فشار دادن وسط انالوگ سمت راست این عمل انجام میگیره .
سپاسگذارم.
دوستان پچ PesEdit 0.5 هم اومد...!
تغییرات انجام شده به نقل از گروه PESEdit:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Complete 2. Bundesliga (all players with correct appearence, stats and boots; all teams with correct squads, numbers, kits, lineups & map locations
Complete kits configurations for Americas national teams
Corrected boots for more than 500 players
More than 20 new edit mode hairstyles
New boots (adiZero Cyan/White/Pink, adizero Green/White/Pink, Predator X Electricity/Red/White)
New kits (Aue, Cottbus, Düsseldorf)
New faces (Abate, Barrios, Biabiany, Fuchs, Fucile, Geromel, Holtby, Kuba, Lens, Robert Lewandowski, Lukaku, Neymar, Marica, Mario Suarez, Pieters, Piszczek, Prödl, Schwegler, Szalai, Zambrano)
Updated squads for Argentina, Brazil & Germany
اینا تیم ایران و میسازن چرا تو هیچ کدوم از نسخه ها درستش نمیکنن ؟!!!![]()
کونامی خودش پچ نداره که تیم ایرانم درست بشه ؟
واقعا دلیلش چیه که درستش نمیکنن ؟!
دوست عزیز اینا بیان برزیلو درست کنن ایران پیشکش .نه خودش همچین پچی نداره ولی شاید تا چند وقت دیگه ادیتورهای ایرانی پچ لیگ برترو که ساختن داخلش ایران هم درست باشه![]()
این همه پچ میریزین چه فایده؟؟
بعد از اینکه من فیفا رو هم بازی کردم به نظر میرسه توی یه سری مسائل فیفا جلوتره
یکی از مهمترینش خطها توی مقعیت خطر ناک هست که داور هرجوری باشه خطا میگیره. اصلا تا حالا نشده که داور آوانتاژ بگیره
واقعا خیلی رو اعصابه
هم این هم موضوع آفساد گیری ها
اگه شما یه نفر تا آفساید داشته باشین پاس بدین به یار بغلیتون آفساید میگیره . چون یه نفر بهرحال تو آفساید بوده!!
بله قبول دارم این مشکلاتو...
ولی این پچ ها بیشتر واسه بهبود ساختار تیم ها و ظاهر بازی هستش...
چندین شماره هستش که pes رو دور یکنواختی افتاده!!!
با سلام
به نقل از سایتدر تاریخ 24 نوامبر (چهارشنبه 3 آذر) آپدیت جدیدی از سوی کونامی منتشر خواهد شد. متن انگلیسی خبر و اشکالاتی که رفع خواهد شد به شرح ذیل است:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
KONAMI Announce New PES 2011 Update for November 24.
Konami Digital Entertainment GmbH has revealed the content for the latest free update for its PES 2011 title.
The update will be automatically downloaded from 24th November, and adjusts the defender AI to allow for more consistent pressing from various situations and includes a series of alterations based on feedback from users. The difficulty and success rate of Rainbow Flicks has been adjusted to improve gameplay, while throw-ins can now be passed back to the taker. Cursor switching has been generally been improved including situations when the ball is crossed, while the way transfer fees are calculated in Master League has been reworked. Names above CPU players can also now be switched off as they mimic player settings. Shooting has also be tweaked to produce more realistic reactions and results depending on real-time situations.
Some chants within the game have also been refined or changed, and PC owners using relatively low-spec machines will also be able to find matches more easily within the game’s Legends mode
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)