تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 484 از 645 اولاول ... 384434474480481482483484485486487488494534584 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,831 به 4,840 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

آخر فروم باز XirowN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی صندلی پشت میز کامپیوتر

پيش فرض

آسیاتک چش شده ؟
    پشتیبانی جواب نمیدن اصلا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اسياتك از 17فروردين جواب نميده من دنبال adsl ارزون بودم حالا نميدونم ديگه از كي بگيرم.
    احتمالا بايد يكم بزارم رو پولم از داتك بگيرم كه اونم خيلي سرويسش تعريفي نداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

از راهنماييت ممنونماما راستش ميترسم سراغ بقيه برم اونا هم بدتر باشن.من بيشتر تعريف پارس انلاين و آسيا تک رو شنيدم که اينطور شد.واي به حال بقيشون
    ایندو شرکت بدترین شرکتهای ممکن از نظر سرویس دهی هستند اونی که برات از اینا تعریف کرده احتمالا ....

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

منظورم پورت های اینترنت است که نرم افزار هایی مثل دانلود منیجر ها و P2P ها استفاده می کنند.
    فقط براي سرويس هاي نامحدودش كه خود من دارم نوشته:

كاربر گرامي،
    اگر جزو مشتركين بدون محدوديت استفاده‌ي شركت شاتل هستيد، اين قانون به سرويس شما اعمال مي‌شود.

چرا Fair Use Policy؟
    هدف اين قانون، تامين اطمينان خاطر شما از دريافت سرويس پرسرعت و مطمئن در تمامي ساعات روز است. بي‌گمان اطلاع داريد كه خدمات دسترسي به اينترنت، به صورت Share يا به اشتراك‌‌گذاري شده به مشتريان ارايه مي‌شود. حال آن كه شركت شاتل از رويه‌ها و عرف معمول شركت‌هاي اينترنتي در كشورهاي پيشرفته تبعيت نمي‌كند و براي افزايش خوشنودي مشتريان، ضريب اشتراك گذاري را تا حد بسيار قابل توجهي كاهش داده است.
    در چنين شرايطي اگر گروهي از مشتريان، اقدام به دريافت فايل‌هاي پرحجم يا استفاده از نرم‌افزارهاي Peer-to-Peer كنند، ممكن است مصرف بالاي پهناي باند منجر به كاهش پهناي باندي شود كه شما از آن استفاده مي‌كنيد. چه آن گاه، اين موضوع مي‌تواند در ساعات اوج مصرف، افت سرعت سرويس شما را نيز در پي داشته باشد.

آيا اين قانون من را نيز تحت تاثير قرار مي‌دهد؟
    اگر شما از نرم‌افزارهاي به اشتراك‌گذاري فايل استفاده نمي‌كنيد يا اقدام به دريافت فايل‌هاي پرحجم نمي‌كنيد، اين قانون شما را هيچ گاه تحت تاثير قرار نخواهد داد. حال آن كه اگر از نرم‌افزارهاي يادشده استفاده مي‌كنيد، خواهش‌منديم با تغيير زمان استفاده از آن‌ها و انتقال آن به روزهاي تعطيل يا ساعتي غير از اوج مصرف (8 صبح تا 5 بعد از ظهر)، از سرويس خويش استفاده كنيد.

اگر مصرف من بالا باشد، چه رخ مي‌دهد؟
    اگر مصرف شما برخي از اوقات بالا باشد، از نظر شاتل مشكلي ندارد، مگر آن كه الگوي مصرف بالا به صورت يكنواخت تكرار شود.
    اگر مصرف به صورت مستمر بالا باشد، كارشناسان فروش با شما تماس مي‌گيرند و پيشنهاد استفاده از سرويس اختصاصي را خواهند داد. چنانچه در اين شرايط، مشتري قانع به استفاده از سرويس اختصاصي نشود و روند مستمر مصرف تداوم يابد، اين موضوع ممكن است شاتل را براي حفظ حقوق چندين هزار كاربر ديگر، ناگزير از معلق يا مسدود كردن سرويس كند.
    از همكاري شما كاربر گرامي، صميمانه سپاس‌گزاريم.

ولي همش كشكه! من خودم تورنت زياد دانلود مي كنم به ساعت ماعتي هم كه نوشته توجه ندارم هيچي هم نشده. اينو ميگن كه چند درصد به نفعشون بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اسياتك از 17فروردين جواب نميده من دنبال adsl ارزون بودم حالا نميدونم ديگه از كي بگيرم.
    مطمئن باش از اسیاتک صد پله بهتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

مطمئن باش از اسیاتک صد پله بهتره

آخر فروم باز XirowN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی صندلی پشت میز کامپیوتر

پيش فرض

الان در حال حاضر آشغال ترین سرویس دهنده آسیاتک هست ... فقط داتک و سپنتا

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

فن آوا رو اصلا بهت توصیه نمیکنم. نمایندگیش رو چند وقت داشتم پس دادم افتضاح.
    شاتل که دوستان میگن خوب . ولی من که خوشم نمیاد چون دزد و دروغگو هستن/
    سپنتا هم قیمتهاش خیلی بالاست.
    داتک بد نیست کمی سرعتش از آسیاتک کمتر مثلا 256 آسیاتک اگر 30ب اشه مال این 25 قیمتش یکک از آسیاتک گرون تر.
    ولي من الان 128 فن آوا دارم مشكلي ندارم.
    خيلي عاليه.
    شبانه هم كه رايگانه

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

فکر جمع آوريش هستم.اما گفتم بزار اشتراک اين ماه هم تموم بشه، پولمو نخورن.
    در ضمن خود آسيا تک محدوديت حجمي نداره.با اين سه شرکتي که معرفي کردي آشنا نيستم.مي ترسم بدتر از آسيا تک در بياد.اگه لطف کني بيشتر معرفي شون کن.
    به هيچ شركتي نميشه اطمينان كرد.
    من الان فن آوا دارم و راضيم ولي darvish1900 گفت كه فن آوا به درد نميخوره براي اينكه دليل تفاوت اين دو نظر رو بدوني نقل قول زير رو بخون.
    واقعا تصمیم گیری برای همه سخت شده. هیچ کس نمیتونه بگه کی بهترین سرویس رو میده. تو یک منطقه خوب تو یک منطقه بد. دو نفر تو یک منطقه یکی خوب یکی بد. چی بگه آ دم. فقط باید بگی یا شانس یا اقبال.
    اگر هم منطقه تون خلوت باشه که باید شکر کنی.
    تصميم با خودت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

به هيچ شركتي نميشه اطمينان كرد.
    من الان فن آوا دارم و راضيم ولي darvish1900 گفت كه فن آوا به درد نميخوره براي اينكه دليل تفاوت اين دو نظر رو بدوني نقل قول زير رو بخون.

تصميم با خودت.
    دقیقا
    اما تا یه حدودی به دو چیز بستگی داره 1 منطقه شما 2 خواسته های از اینترنت و نوع استفاده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •