تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 484 از 500 اولاول ... 384434474480481482483484485486487488494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,831 به 4,840 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

کسی هست ام دی 313 داشته باشه؟
    دو سه تا برنامه رو تست کنه برام ببینه جواب میده یا نه...این برنامه های ضبط اچ دی از روی مانیتور...
    واقعا دلم میخواد این مدل رو بگیرم..ولی یکی میگفت گرافیکش خیلی پایینه..به درد کار با تری دی مکس نمیخوره...موندم...چیکار کنم..

اگه نباشه جاش خالی می مونه truman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان من هیچ اطلاعی از سیستم های اپل ندارم و از شانس ما یه دوستی کارش به ما خورده و راهنمایی برای خرید ازم خواسته . اگر راهنماییم کنید خیلی ممنونتون میشم

اول اینکه یه مک بوک زیر دو میلیون و چهارصد میخواد.
    دوم اینه که این دوستمون گرافیسته و نرم افزارهایی که باهاش کار میکنه فتوشاپ و کرل و ایلاست ریتور هستش و امثالهم. خیلی سنگین نیست کارهاش که نیازی به تری دی مکس باشه. توی مک بوک های این رنج قیمت گرافیک ها کم نمیارن برای اینجور کارها؟
    سوم اینکه من هیچ اطلاعی از شرایط نرم افزاری سیستم های اپل ندارم. نرم افزارهاش رو باید هرکدومو خرید؟ به صورت ارجینال؟ یا میشه از این سی دی های دو سه هزار تومنی هم خرید براش؟ اصلا قابل نصب هستش نرم افزارهای کرک شده؟ ممنونتون میشم درباره این هم یه توضیحی بدید و در نهایت هر مدلی معرفی میکنید قیمتش رو هم بنویسید

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من هیچ اطلاعی از سیستم های اپل ندارم و از شانس ما یه دوستی کارش به ما خورده و راهنمایی برای خرید ازم خواسته . اگر راهنماییم کنید خیلی ممنونتون میشم

اول اینکه یه مک بوک زیر دو میلیون و چهارصد میخواد.
    دوم اینه که این دوستمون گرافیسته و نرم افزارهایی که باهاش کار میکنه فتوشاپ و کرل و ایلاست ریتور هستش و امثالهم. خیلی سنگین نیست کارهاش که نیازی به تری دی مکس باشه. توی مک بوک های این رنج قیمت گرافیک ها کم نمیارن برای اینجور کارها؟
    سوم اینکه من هیچ اطلاعی از شرایط نرم افزاری سیستم های اپل ندارم. نرم افزارهاش رو باید هرکدومو خرید؟ به صورت ارجینال؟ یا میشه از این سی دی های دو سه هزار تومنی هم خرید براش؟ اصلا قابل نصب هستش نرم افزارهای کرک شده؟ ممنونتون میشم درباره این هم یه توضیحی بدید و در نهایت هر مدلی معرفی میکنید قیمتش رو هم بنویسید
    سلام
    قیمت هرجا یه مدله، باید یا حضوری بری یا زنگ بزنی، کلا هرچی گفتن 100، 200 تومان پایین تر رو در نظر بگیر
    تا جایی که من شنیدم این مدل کارهای گرافیکی بیشتر با سی پی یو در ارتباط هستن و زیاد ربطی به کارت گرافیک ندارن
    تقریبا اکثر نرم افزارها نسخه ی مک (سیستم عامل اپل، مکینتاش) دارن، یا حداقل نسخه ی مشابه با همون کارکرد وجود داره
    اگر هم مشکل نرم افزاری بود می شه هم به صورت مجازی هم دوال بوت ویندوز 7 هم در کنارش داشت
    الان دیگه نرم افزارهاش تو همه ی Cd فروشی ها ریخته. اگه به اینترنت پر سرعت هم دسترسی داشته باشی تو اینترنت فراوونه. حتی سایت های ایرانی زیادی در این مورد موجوده. نرم افزارهاش هم به صورت کرک هست هم با سریال نامبری که واقعا کار کنه
    خلاصه خیالت راحت از نظر نرم افزاری مشکلی پیش نخواهد آمد
    در مورد مدل، هر مدلی بگیری کارت راه میوفته به راحتی، اما خب مسلما هرچه مدل بالاتر بهتر

4. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه truman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون از شما دوست عزیز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان سلام به همگی خسته نباشید امروز 19 خرداد 91 و تا 22 خرداد 91 سه روز دیگه برو بچه های استیو دنیارو شگفت زده خواهند کرد من که دارم لحظه شماری می کنم شما هارو نمی دونم در هر صورت موفق و پیروز باشید

7. 2 کاربر از siavash.0902 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه love mac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    إز ديشب صد بار سايت ها رو چك كردم بالاخره مك بوك جديد معرفي شد صفحه نمايش رتينا ١.٨ ضخامت ٢ كيلو وزن زيباترين و سبكترين مك بوكي هست كه تا به حال توليد شده اين مك بوك با قيمت 2199 دلار عرضه ميشه ولي تمام ابنها يك طرف نداشتن درايور نوري يك طرف نظر شما چيه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

خب من میخوام یک مک بوک ایر بخرم
    حالا بین جدید و قدیم موندم..چون بین جدید و قدیم خیلی تفاوتی نداره
    به نظرتون جدید رو بخرم یا قدیم؟
    گرافیک جدید با قدیم خیلی تفاوت داره؟
    بعد اگع بخوای سی پی یو رو که نوشته تا 2.8 آپگریت کنی چه قدر گرونتر برامون در میاد

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

درایو نوری که زیاد کاربردی نداره
    الان z216 سونی هم درایو اکسترنال داره
    معمولا برای مصارف دانشجویی هستن اینا که برای اینکه سبک تر بشه درایو نوری نمیزارن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان سلام بخدا توش مونیدم این همه صبر کردیم از دی ماه پارسال، الانم با وضعیت دلار فقدان درایو نوری میدونید ینی چی ینی باید 200 تومن بزاری روش تا یه سی دی رم بهت بدم از طرفی با وضعیت دلار دوماه دیگه فروشگاهها میارن سه ماه باید صبر کنی قیمتا از فضایی بودنش بیاد پایین بعدشم وای وای وای اگه میخای یه کانفیگی از اپل با md322 بخری کمتر از 5 میلیون نیست اینو شکی ندارم من هر تصمیمی بگیرم تا آخر خرداد ماه چون دیگه دوره md سر میاد مجبوری بری همون مدل جدیدا رو بخری پس هرکسی حجله داره زودی فکر کنه تا آخر خرداد بخره چون اینو هم از دست میده دیگه خودانید بقول یکی از بزرگان اگه این دست و اون دست کنید و منتظر محصول جدید باشین توی انتخاب و خریدن همیشه از همه عقبید
    دوستان عزیز و love mac شما نظرتون چیه؟

12. این کاربر از siavash.0902 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله اگه با هزینه ی بیشتر مشکل دارین هرچه زودتر اقدام کنین
    مدل بعدی خیلی گرون خواهد بود، و با وارد شدن اونا مدل فعلی هم گرون تر خواهد شد

14. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •