تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 484 از 1291 اولاول ... 384434474480481482483484485486487488494534584984 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,831 به 4,840 از 12902

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

پروفشنال ehsan_jan3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نیست عزیز کجا ۱۲ کی میده . سرعت واقعی ۱۰ بیته نه ۱۰ بایت و نه ۱۰ کیلو بایت

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

امروز وایمکس من وصل شد و متاسفانه اصلا کیفیت خوبی نداره.
    انتن دهی هم فوق العاده پایینه و در بهترین حالت 44%.البته همیشه 32 است و باید 1000 جا امتحان کنم تا بشه 44.
    سرویس 128 که باید 16 باشه واسه من 12 است و از مخابرات کمتره.پینگشم اصلا جالب نیست.

به دوستانی که در مناطق طرشت.خسرو هستن به پیشنهاد میکنم از وایمکس استفاده نکنن انتن دهی ضعیفه.
    البته اگر مثله من سیستم ثابت ندارن چاره ای نیست.

دوست عزيز شما كجاي طرشت هستي؟؟؟ خوب تو نقشه وضعيت منزلتون چيه؟؟؟ من كه سبز هستم. در ضمن اين مدت كلا به دلايلي اينترنت ها مشكل داره و هنوز در نابساماني به سر ميبره اداره ما كه 3 مگابيت هست امروز يه سايت رو چند بار ريفرش ميكردم تا بياره و افتضاح بود.

3. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    من از یکی از دوستام وایمکس گرفتم و حالا میخوام مودمو به اسم خودم بزنم و دیگه به نام من بشه. دوستم شرکتی گرفته بوده 256 اگه بخوام به نام خودم بکنم این 256 میپره و باید 128 بگیرم یا نه؟؟
    کمک کنین که چطوری به نام خودم بزنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون از پسخی که دادی ... ولی یه چیزو متوجه نشدم اون عددی که توی حسابهای ویژه گفتین نوشته باقی مانده از حجم ترافیک رایگان (این رایگان چیه دیگه؟) بقیه ستون ها صفر هستن حالا اگه مثلا این عدد تا پایان این ماه مصرف شد واسه ماه بعد خودش دوباره 3 گیگ شارژ میکنه؟ چون 6 ماهه گرفتم ... اگه ازش باقی بمونه و مثلا وسط ماه آینده تمام بشه تکلیف چیه؟ البته اینطوری که این داره کیلو کیلو ازش کم می کنه تا یه هفته دیگه تمومه حالا خوبه دانلودم نمی کنم هیچی
    کسی جواب سوالات منو می تونه بده؟؟

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

چراغ های سیگنال در مودم من BM635 ثابت روشــن نمیشن و من اصلا نمیتونم وصل شم به اینترنت!
    چکار باید بکنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

چراغ های سیگنال در مودم من BM635 ثابت روشــن نمیشن و من اصلا نمیتونم وصل شم به اینترنت!
    چکار باید بکنم؟
    سریعا با 707 تماس بگیر تا به بخش فنی اطلاع بدن. من هم این مشکلو داشتم اما نه به صورتی که شما دارین ، ما خونه مون در تهران نو هستش و هیچ مشکلی از لحاظ افت سیگنال یا افت سرعت و هر چیزه مشابه دیگه ندارم اما اون اوایل دو سه بار رفتم خونه دوستم که پشت دانشگاه علم و صنعته، خونه دوستم چون نزدیک انتن هست هم سیگنال و هم پارامتهای دیگه در محله شون بیشتره اما عجیب این بود به شدت سیگنال و چراغ های اون پرش داشت و ثابت نمیموند. من این موضوع را اطلاع دادم و فرداش شخصی از طرف بخش فنی ایرانسل تماس گرفت و گفت مشکلتون حل شده و میتونید هر جایی که آنتن وجود داره از وایمکس استفاده کنید. بار بعد که رفتم خونه دوستم دیدم که حرفشون حقیقت داره و مشکل کاملا حل شده.

داره خودمونی میشه IvIoI-IsEn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من تقریبا تمام نقاطی که سیگنال مودم وایمکسم تو خونه (هر 3 تا شون روشن میشن رو می دونم) و مودم رو اونجا ها می زارم الان هم که از طریق وایمکس کانکت هستم هم مشکلی ندارم در ضمن خود مودم هم یه ریست داره ولی مطمئن نیستم که اگه ریست بشه باید تنضیماتش رو از نو انجام بدم یا نه
    Last edited by IvIoI-IsEn; 08-09-2011 at 12:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز شما باید به پنل کاربری ایرانسلوارد بشین ، بعد وارد طرح تعرفه بشین بعد در قسمت پهنای باند سرعت مورد نظر خود رو انتخاب کنید مثلا 1 مگابایت رو انتخاب کنید و بعد در قسمت طرح تعرفه خود را انتخاب کنبد حجم خود رو که میخوایت انتخاب کنید و دلیل رو هم در قسمت دلیل هم دلیل خود رو انتخاب کنید بعد هم ارسال رو بزنید اگه متوجه نمیشید تصویری آموزش بدم سوالی داشتی بپرس در خدمت هستم
    سلام و ممنون

مشکل اینجاست که هیچ گزینه ای به جز 128 کار نمی کنه. یعنی الان که می خوام برم 256 بردارم هیچ گزینه ای که ماهانه میخوای یا 6 ماهه و از این حرفا نیست. فقط رو سرعت 128 این گزینه ها فعال میشه. فکر کنم چون مشتری حقیقی هستم دیگه نشه تغییرش داد وگرنه الان تغییرش می دادم. مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام و ممنون

مشکل اینجاست که هیچ گزینه ای به جز 128 کار نمی کنه. یعنی الان که می خوام برم 256 بردارم هیچ گزینه ای که ماهانه میخوای یا 6 ماهه و از این حرفا نیست. فقط رو سرعت 128 این گزینه ها فعال میشه. فکر کنم چون مشتری حقیقی هستم دیگه نشه تغییرش داد وگرنه الان تغییرش می دادم. مرسی
    اتفاقا بار اولی که من وایمکس ایرانسل گرفتم همین مشکلو داشتم و فقط تعرفه های با سرعت 128 برام باز بودن و وقتی که با مرکز تماس وایمکس ایرانسل تماس گرفتم گفتن که چون شما کاربر خانگی هستین و فقط مجاز به داشتن سرعت 128 هستید نمیتونید طرح های دیگه رو انتخاب کنید برای همین هم اون های دیگه فعال نیست. گفتم که حالا باید چه کار کنم من نامه هم دارم؟ گفتن که: باید دوباره ثبت نام کنید و شرکتی حقیقی انتخاب کنید و در قسمت مودم هم مودم اشتراکی علامت بزنید و سپس آدرس مک مودمتونو اونجا وارد کنید. من هم این کارو کردم اما دوباره 8000 تومان دیگه پرداخت کردم و مدارک با فکس ارسال کردم. و سرعت 512 هم برام فعال شد. یعنی الان با یک شناسه دیگه دارم کار میکنم.

11. این کاربر از o457 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

بچه‌ها الان اوضاع وایمکس چه جوریاس؟ سرعتش خوبه؟ شبانه رایگان داره؟
    این 128 سه گیگش 15 تومنه؟ سرعت دانلودش 15-14 است یا 60-50 ؟
    بهترین سرویسش کدومه الان؟
    مودم هزینه راه اندازیش چقدره و چقدر طول می‌کشه راه‌اندازیش؟

مرسی ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •