من یه لپ تاپ می خوام با قیمت حدود 1 میلیون تومان چی پیشنهاد میکنید؟
من یه لپ تاپ می خوام با قیمت حدود 1 میلیون تومان چی پیشنهاد میکنید؟
سلام
با 1 میلیون تومان لپ تاپ خوب چی بگیرم؟
از djmerihki عزیز ممنونم. دوستان کسی نظر دیگه ای نداره؟
من واقعا موندم الان چکار کنم. لطف پست شماره 4802 روبخونید میخوام یه جواب جامع بگیرم ببینم چی بخرم.
اصلا چرا این مدلهای سونی با کانفیگهای تقریبا برابر با دل اما قیمتشون بالتره؟ دل 1558 بگیرم یا سونی از اون بهتر هست؟!!!
با سلاممشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 3.1 کیلوگرم
بين اين سه مدل لپتاپ براي كارهاي طولاني و نسبتا سنگين كدوم يكي را پيشنهاد ميكنيد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پردازنده: Intel 720QM 1.6 GHz Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 640 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT230 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: Intel 1.6 Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 3579 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 3.2 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i7 2.86 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 310M GPU 512 MB UpTo 1970 MB
صفحه نمایش: 16.4" - Bright LCD
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 3.2 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i7 2.86 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 310M GPU 512 MB UpTo 1970 MB
صفحه نمایش: 16.4" - Bright LCD
دوست عزيز پيشنهاد ميكنم حتما سوني بگير و اشتباه من رو مرتكب نشو...من هم با همين تصور كه كانفيگهاي سوني و دل با هم برابرند و قيمت دل بسيار پايين تره رفتم و دل گرفتم و متاسفانه پشيمون شدم كه ديگه فايده اي نداره و علت:
برادرم سوني داره و كانفيگها خيلي پاينتر از دل من ميباشد ولي دريغ از يك زره صدا كه از سوني در بياد و در عوض دل مثل ماشين صدا ميده...وقتي درايو من كار ميكنه صداش اعصاب خورد كن ميشه ولي در سوني هيچ صدايي شنيده نميشه و همينطور در مورد فن سيستم...در كل فقط به كانفيگ توجه نكنيد و كيفيت ساخت و قطعات رو هم حتما در نظر بگيريد...
سلام
با 1 میلیون تومان لپ تاپ خوب چی بگیرم؟من یه لپ تاپ می خوام با قیمت حدود 1 میلیون تومان چی پیشنهاد میکنید؟وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که دومی حدود 8 ساعت شارژ نگه میداره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما مدل رو بگید کافیه..با سلام
بين اين سه مدل لپتاپ براي كارهاي طولاني و نسبتا سنگين كدوم يكي را پيشنهاد ميكنيد ؟[نیازی نیست کانفیگشو بذارید
1558 از لحاظ نسبت قیمت و کارایی بهتره..
ولی در کل مدل Hp از این بین بهترینه.
ممنونم وفا جان. خیلی بهم کمک کرد نظرت، من هم بیشتر دوست دارم سونی همقیمت 1558 بگیرم. اما چند تا چیزش نسبت به 1558 پایین تر میشه اونوقت.
مثل کوچکتر بودن مونیتور که سونی 14 هستش اما دل 15.6. باتری سونی 6سلولی هستش که مال دل 9سلولیه(چون توی آلمان دانشجو هستم و باید از خوابگاه ببرم دانشگاه و بیارمش خیلی واسم این مهمه)، سونی Core i5 با 3M کش هستش در حالی که دل Core i7 با 6M کش.
اینا مزیت های کمی نیست توی 1558 که نسبت به سونی های هم قیمت خودش داره. کارت گرافیکش فقط نمیدونم چرا دوستان میگن متوسطه؟
من واسه کار با نرو افزارایی مثل اتوکد و ... و کلا نرم افزارای سنگین میخوام نه بازی. 1558 بهتره یا سونی؟!!!
توی پست شماره 4802 چند تا کانفیگ گذاشتم. اساتید نظرتونو بگید دیگه لطفا.
راجع به صداش هم وفا جان اگه فقط مشکل دل صدای فن و درایور هست ایرادی نداره. چون واسم این مسئله مهم نیست.
این کامپیوترم انقدر توی این مدت صدا داده که عادت کاردم با صدا کار کنم. شبها هم با صدای کامپیوتر روشن راحت میخوابم
اگه مزیت سونی فقط این باشه و مزیت سرتری نداره احساس میکنم دل بگیرم، آره؟ از نظر طراحی شطوره 1558 نسبت به سونی های همردش؟
سلام.
نظرتون در مورده toshiba Satellite A665-3DV چیه؟نصبت به قیمت و کانفینگش فکر می کنم خوب باشه اگه کسی از نقاط ضعف و قدرتش چیزی میدونه ممنون میشم به منم بگه.راستی اگه توی این قیمت یا یه کمی بالا تر با کانفینگ بهتر سراق دارید لطف کنید.شخصا با vga ati 5850 or 5870 خیلی حال میکنم.خلاصه یه چیزه توپ که زیادی به درد گیم و export های Adobe Premiere بخوره.راستی اگه از برندهای دیگه هم باشه مهم نیست البته بجز acer و dell
شرمنده مزاحم وقتتون شدمااا![]()
Last edited by mr.blackinblack; 01-09-2010 at 04:49.
آقا یکیم مارو ببینه
سلام دوستان من یه لپتاب میخوام که بشه باهاش کارای مکس و رندر رو خوب گرفت . و هارد زیاد داشته باشه . خوب طبیعتا باید cpu قوی و رم بالا با باس بالا داشته باشه .
بلوری داشته باشه یا نه مهم نیست .یعنی الکی پول بالای این چیزا ندم فقط کامفیگ بالایی داشته باشه .lcd زیاد کوچیک نباشه حد معمول باشه . اگه led باشه که بهتر .
باطری هم خوب نگه داره .
تا 1.5 میتونم بدم حالا 100 تومن اگه بیشتر شد اشکالی نداره . شما چی پیشنهاد میکنید؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)