به... به... میبنم که 12 ساعته کسی اینجا سر نزده همگی دارید واسه آزمون میترکونید دیگهجالبه همیشه 2-3روزه مونده به آزمون اینجا تقریبا متروکه میشه ای کاش بقیه روزا هم مثل این 2-3روز بخونید
![]()
به... به... میبنم که 12 ساعته کسی اینجا سر نزده همگی دارید واسه آزمون میترکونید دیگهجالبه همیشه 2-3روزه مونده به آزمون اینجا تقریبا متروکه میشه ای کاش بقیه روزا هم مثل این 2-3روز بخونید
![]()
آره دیگه همه دارن با سرعتی برابر با سرعت نور درس می خونن![]()
امروز یه برنامه ای واسه دروس پایه تو این یه ماه ریختم با روزی 65صفحه خوندن+285 تا تست به نظرتون خوبه ؟ سنگینه؟ سبکه ؟ چجوریه؟چون من تا به حال زیاد تست نزدم نمیدونم روزانه باید چندتا تست بزنم
![]()
یعنی می خوایی روزی 285 تا تست بزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
حالت خوبه؟؟؟؟
امتحان کن ببین اگه تو یه روز تونستی حدود 150 تا تست بزنی مشکلی پیش نمیاد بعد برو سراغ 285 تا
اگه هر تستی 1 دقیقه طول بکشه(+خوندن جواب) حدود 5 ساعت از روز در حال تست زدنی
حال برات نمیمونه که بتونی تشریحی بخونی
اگرم بتونی 285 تا تست بزنی مطمئنا در یک دوره طولانی مدت به مشکل برمی خوری
Last edited by saeed atletico; 22-12-2009 at 23:01.
سلام.
پستای بقیه بچه ها رو نگاه کردم ترسیدم. نکنه یوقت شما از ما جلو بزنید و ما نتونیم بریم دانشگاه. : دی
کی می خواد 285 تا تست توی یه روز بزنه ؟!
فعلا که داره امتحانا شروع میشه.
منم اگه وقت کنم توی این تاپیک بیشتر میام.
همگی مففق باشید![]()
285 تا تست اگه عمومی باشه که کاری نداره ! مثل ادبیات و دین و زندگی .
ولی اختصاصیا رو نه میتونی نه درست هست با این حجم .
حالا امتحان کن ولی سر یه هفته میبری و یه هفته هم هیچی نمیخونی تا خستگیت در ره![]()
اوه ... اوه .... جو متشنج کردم همگی سر و کلشون پیدا شد
به شما که نمیرسیم این امیر خان داره رد گم میکنه ها حواستون بهش باشه از بروبچس المپیاد بوده تو راهنمایی ولی امان از دست رفیق نابابایول امیر داری بد جوری می خونیا![]()
الانم شاید شروع کرده به ما چیزی نمیگه تا چندتا از رقباشو گمراه کنه
حلم خوبه دادا فقط یادم رفت منابع بگم من کل این کتاب جمع کردم گفتم خودت ببینیعنی می خوایی روزی 285 تا تست بزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
حالت خوبه؟؟؟؟
1-هندسه 1و2 مبتکران
2-معارف2و3 همگامان
3-زبان انگلیسی 3مبتکران
4- زبان فارسی همگامان
5-کتاب تست جلد سوم رمزینه (ریاضیات پایه)
6- ادبیات 3 گاج
7- عربی ایاد فیلی تا صفحه 298(100صفحه اول مرور!)
8-تناسب مفهومی دکتر سبطی
9-آمار گاج
10-واژگان و املا دکتر سبطی
11-ریاضیات گسسته و جبر و احتمال گاج(فصل 5-6-10-11)
12-فیزیک پایه اندیشه سازان
اگه توجه کنید بیشتر تستها از دروس عمومیه پس میشه یه جوری با 285 تا تست کنار اومد اگه یکم به خودمون سختی بدیم از 7:15 تا 1:15 بخونیم(با یک ساعت استراحت) بعد تا 14 نهار دوباره از 14 تا 15:30 یه درس عمومی دوباره از 16 تا 17:30 و...
خوب تا اینجا میشه 8ساعت خداوکیلی کسی که فارغ التحصیل این کارارو بکنه مگه کار بزرگی کرده؟!
بعدش از 17:30 به بعد هم اگه خسته شد بره بیرون یه چرخی بزنه دوباره مثلا اگه از 21 تا 23 هم بخونه ساعت مطالعش میشه 10 ساعت یعنی تو 10 ساعت نمیشه 285 تا تست مخلوط(عمومی+اختصاصی) زد؟!
دوستان اگر اين رو ملاك قرار بديد حتما موفق مي شيد:
الهي قمشه اي در توصيف دوران تحصيل خود مي گويد:
باغ و بهار ما و ساقي گلعذار ما و شراب و شمع و شاهد ما.همه در حجره و ايوان حلقه ي درس و بحث و گفت و گو با طالبان ديگر خلاصه مي شد.
2 روز به امتحان ، این تاپیک شده شهر جزامی ها ، فقط منم که 10 دقیقه میام نت و میرم
ایشاالله همگی خوب بدید ، برای منم دعا کنید
نميشه پيش بيني كرد چون كيفيت مهمتره ! پس بستگي داره به كيفيت تست زدن ! اگه همينطور الكي تست بزني كه فايده اي نداره (اگه واقعا رو درسا مسلطي اينكارو كن ببين ميتوني يا نه ...)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)