تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 484 از 1042 اولاول ... 384434474480481482483484485486487488494534584984 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,831 به 4,840 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

صبانت واقعا تخم مرغ شانسیه

برای من که از وقتی شارژ کردم سرعت شبانه داغونه یعنی دوروبره 20 میچرخه

فقط 2 شب خوب بود

راستی تمام اطلاعات ما (مثل پسورد و ... ) تو صبانت ثبت میشه؟! چون من بعد از دو سال که صبانت رو تحریم کرده

بودم وقتی زنگ زدم که دوباره شارژ کنم گفتن اطلاعاتت اینجا هست ما خودمون میریم پورتتو میگیریم و نیازی

نیست که اینجا بیای.

اما یه چیزی که خیلی جالب بود این بود که پسوردم همونی بود که 2 ساله قبل به من داده بودن

منم تا دیدم چراغ ADSL اومده صبر نکردم که بزنگن با همون یوزر و پس قدیم کانکت شدم
    ************************************************** ********************************

حالا گذشته از این سرعت شبانه که همچنان داغونه و خیلی نوسان داره امروز به اکانت روزانه ی من هم سرایت

کرده امروز احساس می کنم که سایت ها خیلی دیر تر از قبل بالا میاد

حالا به نظرتون مشکل از مودم میتونه باشه ؟( که خودم بعید میدونم باشه) یا کلا مشترکین صبانت دارن زیاد میشن و

مشکل از شلوغ بودن مراکز مخابراتیه؟

داره خودمونی میشه hacker2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    world war craft {mashhad}0

7

صبانت واقعا تخم مرغ شانسیه

برای من که از وقتی شارژ کردم سرعت شبانه داغونه یعنی دوروبره 20 میچرخه

فقط 2 شب خوب بود

راستی تمام اطلاعات ما (مثل پسورد و ... ) تو صبانت ثبت میشه؟! چون من بعد از دو سال که صبانت رو تحریم کرده

بودم وقتی زنگ زدم که دوباره شارژ کنم گفتن اطلاعاتت اینجا هست ما خودمون میریم پورتتو میگیریم و نیازی

نیست که اینجا بیای.

اما یه چیزی که خیلی جالب بود این بود که پسوردم همونی بود که 2 ساله قبل به من داده بودن

منم تا دیدم چراغ ADSL اومده صبر نکردم که بزنگن با همون یوزر و پس قدیم کانکت شدم
    ************************************************** ********************************

حالا گذشته از این سرعت شبانه که همچنان داغونه و خیلی نوسان داره امروز به اکانت روزانه ی من هم سرایت

کرده امروز احساس می کنم که سایت ها خیلی دیر تر از قبل بالا میاد

حالا به نظرتون مشکل از مودم میتونه باشه ؟( که خودم بعید میدونم باشه) یا کلا مشترکین صبانت دارن زیاد میشن و

مشکل از شلوغ بودن مراکز مخابراتیه؟
    بابا مگه سرعت 128 باید چقدر باشه که میگی دور ور 128 میچرخه اصل سرعت 128 16 کیلو بایت دیگه

تازه موقعی که سرعت رو بالا میبره خیلی شاکار میکنه اگر نه کی با 128 60 کیلوبایت دانلود داره؟
    اینجا ایرانه کره که نیست با 15مگ دانلود کنی
    من خودم 512 صبا نت دارم خیلی عالیه با120 تا 150دانلود دارم

داره خودمونی میشه Taraneh935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مرکز تلفن توحید شرکت سپنتا هم پر شد به سلامتی.!!!!
    اگر کسی برای پیش شماره 6693 یک شرکت خوب معرفی کنه ممنون میشم.
    میخوام 128 یا 256 نامحدود بگیرم.
    Last edited by Taraneh935; 06-08-2009 at 16:08.

آخر فروم باز jamy_khoshtip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آسياتك asiatech.ir

پارس آنلاين parsonline.net

داتك datak-telecom.com

سپنتا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شاتل shatel.ir

صبانت
    کد:

فن آوا
    کد:

لايزر laser.ir

ندارايانه neda.ir

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11

من ADSL صبا دارم. الان یه یکی دو سالی میشه. اولا سرعت خوب بود همیشه با حدود KB/s 50 دانلود میکردم. ولی الان چند ماهه قضیه فرق کرده:
    اول که شروع به دانلود می کنم سرعت میرسه به 100 KB/s. بعد از حدود 2 دقیقه یک دفعه سقوط می کنه به 17.9 KB/s. چون من از Torrent و E-mule زیاد دانلود می کردم فکر کردم صبا نت داره ترافیک شبکه Torrent و E-donkey رو مخدود میکنه (اصطلاحا به این کار میگن throttling)ولی حالا متوجه شدم برای هر نوع دانلودی این اتفاق می افته. تو speedtest.net تست کردم این نتیجه حاصل شد:

یعنی سرعتی که یک سال پیش داشتم رو الان هم باید داشته باشم. شبها من از طریق Torrent دانلود می کنم و میانگین سرعتم دور و بر 30 -35 KB/s هست (چند ماه پیش سرعت شبانه تقریبا دو برابر بود).

نتیجه ای که من گرفتم:
    صبانت سرعت رو روی 512Kb/s نگه می داره تا سایت speedtest سرعت بالا نشون بده و همرو جذب کنه. ولی سیستمی طراحی کرده که بعد از 2 دقیقه (که تست کردن سرعت توسط speedtest مسلما تموم شده) به مقدار اسمی اشتراکی که گرفتین (یعنی 128 kb/s یا 17KB/s) برسه. یعنی عملا داره مشتری ها رو گول میزنه. حالا می خوام بدونم فقط منم که چنین تجربه ای دارم یا همه همینطورن؟!
    این قضییه هیچ ارتباطی به ایجاد اختلال توسط صبانت نداره... منم الان یه سال و خورده ایه توی صبانتم میدونم چی میگید ولی به هر حال صبانت سعتا رو از حالت اسمی درآورده دیگه... اون قضییه هم که میگید فقط برای رویس 128 هستش و اینکه توی اکانت روزانه سرعت اولش 120 کیلوبایت بر ثانیه س بعد میشه 16-17 کیلوبایت بر ثانیه، به خاطر speedtest و به به و چه چه من و شما نیست... به خاطر اینه که سایتا سریع باز بشن... وقتی 30 ثانیه اول دانلود توی اکانت روزانه سرویس 128 سرغت 1024 هستش به خاطر اینه که سایتا سریع باز بشن و نه به خاطر دانلود شما... با سرعت 1024، سایتا به سرعت هر چه تمام تر باز میشن و هیچ مشکلی نخواهید داشت و هیچ سایتی با چنین سرعتی بیش از 20 ثانیه طول نمیکشه اومدنش...

من الان اومدم سرویس 1024 صبانت و دیگه این مشکل رو ندارم...

در مورد وضعیتی که توی سرویس شبانه هستش، این وضعیت توی تهرانه و جاهای دیگه کشور چنین مشکلی نیست... تی توی خود شرکت صبانتم این مشکل هست و این پشتیبانی بیچاره میگه خود منم برام سایتا کند باز میشن...

در واقع در اکانت شبانه به دلیل حجم بسیار زیاد ترافیک شبکه، پینگ خیلی میره بالا و به این دلیل سایتا با سرعت کمی باز میشن ولی سرعت دانلود توی اکانت شبانه به هیچ وجه از 80 کیلوبایت بر ثانیه کمتر نمیشه (لینک مستقیم) توی تورنتم به دلیل اینکه ارتباط کمی به پینگ داره یه ذره توی سرعت تأثیر داره و سرعت حول و حوش 50-60 میچرخه... اینکه شما سرعت دانلودتون از تورنت انقدر کمه، یا تنظیماتتون خوب نیست و یا اینکه فایلی که دارید دانلودش میکنید سیدراش کمن یا سرعتشون کمه... روی تورنت زیاد نمیشه نظر داد چون به صدها چیز بستگی داره...

ولی سرعت دانلود از لینک مستقیم توی اکانت شبانه با اکانت روزانه 1024 فقط 10-20 تا فرق داره...

البته خوشبختانه صبانت در نظر داره تا این مشکلات رو حل کنه و با خرید پهنای باند بیشتر و افزایش پهنای باند تهران این مشکلو حل کنه... ولی میگن مخابرات همکاری نمیکنه...

اینا رو بخون:

کد:
    کد:
    کد:
    Last edited by Cleeev; 06-08-2009 at 17:55.

داره خودمونی میشه elnaz_fa66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ميخوام از شهراد ADSL بگيرم، چطوره؟ كسي استفاده مي‌كنه؟

پروفشنال stam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

salam

agar momkeneh chand sherkate motabare degeh baraye adsl dar tehran moarefi konid tamam
    دوست عزیز طبق قوانین باید فارسی پست بدید اینطوری زودتر جواب میگیرید.
    ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این قضییه هیچ ارتباطی به ایجاد اختلال توسط صبانت نداره... منم الان یه سال و خورده ایه توی صبانتم میدونم چی میگید ولی به هر حال صبانت سعتا رو از حالت اسمی درآورده دیگه... اون قضییه هم که میگید فقط برای رویس 128 هستش و اینکه توی اکانت روزانه سرعت اولش 120 کیلوبایت بر ثانیه س بعد میشه 16-17 کیلوبایت بر ثانیه، به خاطر speedtest و به به و چه چه من و شما نیست... به خاطر اینه که سایتا سریع باز بشن... وقتی 30 ثانیه اول دانلود توی اکانت روزانه سرویس 128 سرغت 1024 هستش به خاطر اینه که سایتا سریع باز بشن و نه به خاطر دانلود شما... با سرعت 1024، سایتا به سرعت هر چه تمام تر باز میشن و هیچ مشکلی نخواهید داشت و هیچ سایتی با چنین سرعتی بیش از 20 ثانیه طول نمیکشه اومدنش...

من الان اومدم سرویس 1024 صبانت و دیگه این مشکل رو ندارم...

در مورد وضعیتی که توی سرویس شبانه هستش، این وضعیت توی تهرانه و جاهای دیگه کشور چنین مشکلی نیست... تی توی خود شرکت صبانتم این مشکل هست و این پشتیبانی بیچاره میگه خود منم برام سایتا کند باز میشن...

در واقع در اکانت شبانه به دلیل حجم بسیار زیاد ترافیک شبکه، پینگ خیلی میره بالا و به این دلیل سایتا با سرعت کمی باز میشن ولی سرعت دانلود توی اکانت شبانه به هیچ وجه از 80 کیلوبایت بر ثانیه کمتر نمیشه (لینک مستقیم) توی تورنتم به دلیل اینکه ارتباط کمی به پینگ داره یه ذره توی سرعت تأثیر داره و سرعت حول و حوش 50-60 میچرخه... اینکه شما سرعت دانلودتون از تورنت انقدر کمه، یا تنظیماتتون خوب نیست و یا اینکه فایلی که دارید دانلودش میکنید سیدراش کمن یا سرعتشون کمه... روی تورنت زیاد نمیشه نظر داد چون به صدها چیز بستگی داره...

ولی سرعت دانلود از لینک مستقیم توی اکانت شبانه با اکانت روزانه 1024 فقط 10-20 تا فرق داره...

البته خوشبختانه صبانت در نظر داره تا این مشکلات رو حل کنه و با خرید پهنای باند بیشتر و افزایش پهنای باند تهران این مشکلو حل کنه... ولی میگن مخابرات همکاری نمیکنه...

اینا رو بخون:

کد:
    کد:
    کد:
    خوب پس شما ظاهرا از سرویس 1024 که گرفتین راضی هستین. واسه گرفتن این سرویس باید دقیقا چه نامه ای از دانشگاه بگیرم؟ (در پست های قبلی نوشته بودند نیاز به نامه از شرکت یا نامه دانشجویی هست).

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

بابا مگه سرعت 128 باید چقدر باشه که میگی دور ور 128 میچرخه اصل سرعت 128 16 کیلو بایت دیگه

تازه موقعی که سرعت رو بالا میبره خیلی شاکار میکنه اگر نه کی با 128 60 کیلوبایت دانلود داره؟
    اینجا ایرانه کره که نیست با 15مگ دانلود کنی
    من خودم 512 صبا نت دارم خیلی عالیه با120 تا 150دانلود دارم
    من گفتم دور و وره 20 میچرخه نه 128

عزیز همه ی بچه های قدیم فروم ( یعنی 2 سال پیش) اینو میدونن که همه به خاطره شبانه ی صبا و

سرعتش رفتن صبانت اون ابتدا سرعت رو خوب کردن که همه برن بگیرن که بعد از مدتی سرعت رو آوردن پایین

که بچه ها اگه یادشون باشه شرکت سابین خراسان یه فکس به صبا زد که چرا سرعت روزانه رو آوردین پایین و بقیه

ماجرا که بچه های فروم قبل که قفل شده میدونن...
    کد:
    کد:
    میشه بگی کجا هستی که با 120 یا 150 دانلود میکنی مگه 1 مگابیت گرفتی؟

صبانت خیلی وقته که اکانت های روزانه رو به سرعت قرارداد رسونده (فکر کنم 1 سالی بشه ) و همه ی دعوای

سابین و صبا سره همین بود حالا شما چطوری با 512 سرعتت 120 هست درضمن 1 مگابیت حداکثر 128 میزنه

نه 150 یا 140 !!!
    Last edited by VahidDG2007; 07-08-2009 at 00:43.

10. این کاربر از VahidDG2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

دوست عزیز کی میگه این مشکل تو تهرانه!

تو مشهد هم این مشکل هست و فقط یکی دو تا مرکز مخابراتی تو مشهد سرعتشون تقریبا خوب شده

من خیلی وقته که سرعت شبانم از لینکهای مستقیم به 25 هم نمیرسه و فقط بین 16 تا 20 نوسان میکنه

سایت هم که کلا تو ساعات شبانه بالا نمیاد مرورگر جون میکنه تا میخواد یه سایت رو باز کنه
    Last edited by VahidDG2007; 07-08-2009 at 01:34.

12. این کاربر از VahidDG2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •