تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 484 از 1138 اولاول ... 384434474480481482483484485486487488494534584984 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,831 به 4,840 از 11377

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ببخشيد پست غير مرتبط ميگذارم اما چون مورد خاصي هست و جايي ديگه نبود اينجا نوشتم:
    امشب رفته بودم دنبال چندتا كار فني و دنبال بدست آوري اطلاعاتي در مورد دستگاه جوشكاري ميگ بودم.
    از چندتايي فروشنده ابزار و بخصوص اونهايي كه ابزار و موتور جوشكاري داشتند سوال كردم اما كسي خبر نداشت..بعضيها كه خيال ميكردن اسم يه مارك تجاريه...، تا اينكه بطور اتفاقي يكي رو پيدا كردم!
    از فروشنده سوال كردم و مشخصات دستگاه رو پرسيدم ، اونم فقط ميدونست كه حرارت جوشكاري با اين دستگاه كمه و فلز تاب بر نميداره، اما اينكه دقيقا براي چه فلزاتي و با چه قطري بكار ميره يا اينكه نوع و جنس و اندازه باري و سيم جوشكاري اون چيه و..اطلاعي نداشت و گفت اينها رو همكارم ميدونه كه نيست..
    گفت قيمت دستگاه بر اساس قيمت قبلي و قبل از گران شدن $!! 1.250.000 تومان ميشه!!
    سه تا رو حدود دو ماه قبل به يه شركت حفاري چيني فروختن و اين آخريشه..
    اگر دستگاه كوچيكتر و جمع و جورتري پيدا بشه كه ارزونتر هم باشه بدم نمياد يكي داشته باشم.

سري جوشكاري اون اين بود

قسمت سري اون يه سوراخ كوچك داشت كه محل سوار شدن باري بود

يك دكمه روي سري بود كه فكر كنم براي قطع و وصل كردن جريان برق باشه، دوتا سيم هم به دستگاه متصل بود، يكي سيم برق اصلي كه به برق شهر ميخورد و يكي ديگه انبر كابل منفي اون. خود دستگاه هم با فن خنك ميشد.

بايد ببينم كجا ميشه نمونه جوشكاري اين دستگاه رو از نزديك ببينم؟ بخصوص اثر اونو روي فلز بدنه خودرو و تاثيرش بعد از سنگ زدن و سمباده كاري.

اين شركت تبليغات خودشو بصورت تراكت در نمايشگاه قطعات خودرو اهواز پخش ميكرد. چيز جالبيه، كلاچ اتو مانيك و كروز كنترل براي خودروهايي كه ندارند.
    پيگير شدم اگر بشه روي مدلهاي آمريكايي هم سوار كرد اين كار رو بكنم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توليد داخل دستگاه جوشكاري ميگ مگ

كليپهاي آموزشي صافكاري و بازسازي بدنه خودرو.
    Last edited by camaro lt; 06-01-2012 at 19:48.

2. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من یا پست نمیتونم بدم یا اگر بدم باید تایید شه
    رو همین حساب پست زدن بدجور حالم رو میگیره
    ------------------
    سلام. میخواید از یوزر من استفاده کنید؟ من اکثرا چون رو سکو کار میکنم اینترنت درستی ندارم و این یوزر اکثرا آن نمیشه
    Last edited by amiva; 09-01-2012 at 15:13.

داره خودمونی میشه زادمهر...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام. میخواید از یوزر من استفاده کنید؟ من اکثرا چون رو سکو کار میکنم اینترنت درستی ندارم و این یوزر اکثرا آن نمیشه
    مرسی دوست عزیز
    ظاهرا فعلا مشکل حل شده ولی اگر دوباره ایجاد شد مزاحمتون میشم

5. این کاربر از زادمهر... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امروز فرصت كردم برم و مقداري از كاراي ماشين رو براي باز كردن موتور انجام بدم.
    متعلقاتي كه بايد قبل از پياده كردن موتور انجام بشه رو باز كردم، اعم از رادياتور، كمپرسور و كندانسور كولر، پمپ هيدروليك فرمان، پروانه و پولي واترپمپ و خرده ريزه هاي ديگه..پيچهاي دسته موتور ها هم باز شد .
    باران شديدي باريد و من گاهي ناچار بودم به زير سقف پناه بگيرم! البته در نهايت خيس شدم !!متاسفانه بعضي عكسها رو نتونستم دقيق بگيرم چون باران مجال نميداد!!

باران خيلي شديد شد و ناچارا كمي صبر كردم تا كمتر بشه..

همه وسائلي كه باز كردم، توي صندوق عقب گذاشتم.

چند روز ديگه موتور و گيربكس رو پياده ميكنم. شيشه هاي جلو و عقب رو موقتي سوار كردم و روي پنجره هاي بدون شيشه درها هم پلاستيك كشيدم تا آب باران وارد اتاق نشه.

7. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کامارو جان اینطور که داری ماشین جمع میکنی دیگه حیفه بفروشیش نگهش دارین برای زیر پا حرف نداره.

راستی یادم نیست این سوال رو پرسیدم یا نه
    در مورد گیربکس همین دنده ای رو روش میزارید یا اتوماتش میکنید؟

9. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنونم جناب حجازي. در واقع من هر ماشيني كه بگيرم ، براي استفاده شخصيه و از اين ديد بهش نگاه و رسيدگي ميكنم . البته اگر هم روزي قصد فروش داشتم بازم جوري درستش ميكردم كه خريدار پشت سرم لعنت نفرسته و بگه سرم كلاه گذاشت و چي رو به ما انداخت!!
    اتفاقا چند روز پيش كسي رو كه كامارو منو خريده بود ديدم..اومده بود فروشگاه و منتظرم بود..اون تا چند سال ماشينو داشت و البته تغييراتي توش داد كه من واقعا ناراحت شدم اما ديگه ماشين خودش بود و حقي در اون نداشتم.( مثل تي تاپ كردن سقف) تا مدتها هي تماس ميگرفت و تشكر ميكرد كه چه ماشين تميزي رو بهش فروختم و باور نميكرد كه واقعا هرچي گفتم همون بوده. اينبار هم آمده بود تا بازم تشكر كنه البته گفت سر يه مسئله يا ناچار شده بود ماشينو بفروشه( اينجور كه گفت 3.5 فروخته) اما ميگفت همون موقع 8 تومن هم مشتري داشت اما ديگه نتونستم بفروشم..
    يه چيزي كه توي زندگي هميشه برام مهم بوده وجدان راحت بوده كه كاري نكنم ديگران از دستم عذاب بكشن، توي همين ماشينها هم كه داشتم سعي ميكردم جوري بازسازي كنم كه هروقت ناچار شدم بفروشم ، صاحب جديدش ناچار نباشه هي خرج كنه و بد و بيراه بگه! البته گويا زمانه اي شده كه همين كسايي كه قورباغه بزك ميكنن و با قيمتهاي كذايي به ملت ميندازن برنده هستن..نمونه هاي اونها رو هم كه زياد ديدين!
    در مورد گيربكس فعلا تصميمي ندارم..ترجيح ميدم دستي باقي بمونه چون يه مقداري روي قدرت و شتاب بيشتر دستي حساب ميكنم، مشكلي هم باهاش ندارم.
    Last edited by camaro lt; 10-01-2012 at 13:06.

11. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

علی آقا هزینه تعمیر موتور رو حدودا چقدر برآورد میکنید؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تا موتور باز نشه نميتونم دقيق بگم چون اين بستگي به مقدار فرسودگي موتور داره و ممكنه بفرض نياز به تعويض ميل لنگ باشه يا مثلا سوپاپها و گيت اونها همه عوض بشن و يا اينكه كلا سر سيلندر تعويض كامل بشه. اگر تراشكاري و اورسايز سيلندر هم لازم باشه و اون لبه زده باشه اونهم خودش هزينه جداگانه اي داره. قيمت لوازم هم هست.
    البته حدودا شايد چيزي بين 800 تا 1.200 بشه بطور متوسط چون خريد لوازم رو اينقدر حدس ميزنم. ولي ميتونه خيلي بيشتر از اينهم بشه. در هر صورت من موتور رو كامل بازسازي ميكنم چون ميخوام يكبار باز كنم و ببندم و حوصله دوباره كاري و خرج مضاعف رو ندارم.
    الان بيشتر نگراني من در مورد گرفتن مجوز تغيير رنگ هست كه اگر بگن بايد همه وسائل رو ببندي و مجوز بگيري خيلي حالگيريه!!

14. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه زادمهر...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

علی جان یادمه قبلاً میشد اول تعویض رنگ کرد و بعدش رفت راهنمایی برای بازدید
    منتها راهنمایی شما رو جریمه میکرد چون بدون مجوز تغییر رنگ دادید
    در نهایت مدارک اصلاح میشد
    الان خبر ندارم میشه این کار رو انجام داد یا نه
    یه سرچ کنید ببینید اوضاع از چه قراره

16. 4 کاربر از زادمهر... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درسته . اين كار رو خيليها انجام ميدادند..حتي تعويض موتور كه من براي كامارو انجام دادم و نفر بعدي كه خريد برد براي پلاك ملي و يه جريمه مختصر تعويض موتور داد و همه چيز توي سند و كارت جديد زده شد و مشكلي نداشت..اما الان نميدونم چي ميشه چون قوانين مرتب عوض ميشه و اين جريمه هاي سنگين و قوانين دست و پاگير و داستان خودروي فرسوده و صدتا مسئله ديگه هركدوم ميتونه يه جوري دردسر ساز بشه. به مرحله رنگ كه رسيدم ميرم ببينم چيكار ميشه كرد؟
    امروز صبح فرصت شد برم و موتور و گيربكس رو پياده بكنم.
    اول كاپوت رو باز كردم. متعلقاتي كه قبل از پياده شدن بايد باز ميشد رو قبلا باز كردم و امروز هم اگزوز از گلويي و دسته گيربكس، گاردان و استارت و اهرم دنده داخل اتاق رو در آوردم ماهكهاي دنده را هم باز كردم. روغن موتور و گيربكس هم تخليه شد.
    متاسفانه دوباره باران شديدي شروع به باريدن كرد و لي البته بيشتر زير سقف بودم و زياد مشكلي نداشت.

ماشين رو برديم زير جراثقال سقفي و موتور رو با زنجير و قلاب بستيم و كم كم بالا كشيديم.

موتور و گيربكس با هم پياده شد و روي يه چهار چرخه گذاشتيم و روي درب كاربراتور يه پلاستيك كشيدم تا باران داخلش نشه .
    از هفته ديگه باز كردن قطعات رو شروع ميكنم.
    Last edited by camaro lt; 11-01-2012 at 17:05.

18. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •