ببخشيد پست غير مرتبط ميگذارم اما چون مورد خاصي هست و جايي ديگه نبود اينجا نوشتم:
امشب رفته بودم دنبال چندتا كار فني و دنبال بدست آوري اطلاعاتي در مورد دستگاه جوشكاري ميگ بودم.
از چندتايي فروشنده ابزار و بخصوص اونهايي كه ابزار و موتور جوشكاري داشتند سوال كردم اما كسي خبر نداشت..بعضيها كه خيال ميكردن اسم يه مارك تجاريه...، تا اينكه بطور اتفاقي يكي رو پيدا كردم!
از فروشنده سوال كردم و مشخصات دستگاه رو پرسيدم ، اونم فقط ميدونست كه حرارت جوشكاري با اين دستگاه كمه و فلز تاب بر نميداره، اما اينكه دقيقا براي چه فلزاتي و با چه قطري بكار ميره يا اينكه نوع و جنس و اندازه باري و سيم جوشكاري اون چيه و..اطلاعي نداشت و گفت اينها رو همكارم ميدونه كه نيست..
گفت قيمت دستگاه بر اساس قيمت قبلي و قبل از گران شدن $!! 1.250.000 تومان ميشه!!
سه تا رو حدود دو ماه قبل به يه شركت حفاري چيني فروختن و اين آخريشه..
اگر دستگاه كوچيكتر و جمع و جورتري پيدا بشه كه ارزونتر هم باشه بدم نمياد يكي داشته باشم.
سري جوشكاري اون اين بود
قسمت سري اون يه سوراخ كوچك داشت كه محل سوار شدن باري بود
يك دكمه روي سري بود كه فكر كنم براي قطع و وصل كردن جريان برق باشه، دوتا سيم هم به دستگاه متصل بود، يكي سيم برق اصلي كه به برق شهر ميخورد و يكي ديگه انبر كابل منفي اون. خود دستگاه هم با فن خنك ميشد.
بايد ببينم كجا ميشه نمونه جوشكاري اين دستگاه رو از نزديك ببينم؟ بخصوص اثر اونو روي فلز بدنه خودرو و تاثيرش بعد از سنگ زدن و سمباده كاري.
اين شركت تبليغات خودشو بصورت تراكت در نمايشگاه قطعات خودرو اهواز پخش ميكرد. چيز جالبيه، كلاچ اتو مانيك و كروز كنترل براي خودروهايي كه ندارند.
پيگير شدم اگر بشه روي مدلهاي آمريكايي هم سوار كرد اين كار رو بكنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توليد داخل دستگاه جوشكاري ميگ مگ
كليپهاي آموزشي صافكاري و بازسازي بدنه خودرو.