با سلام
profiles.yahoo.com/ID YAHOO
موفق باشید.
با سلام
profiles.yahoo.com/ID YAHOO
موفق باشید.
سلام خدمت همه دوستان عزيز
من يك سوالي دارم كه حدس ميزنم تكراري باشه، اما متاسفانه با سرچ كردن نتونستم پيداش كنم. پيشاپيش عذرخواهي ميكنم اگه سوالم تكراريه و در اين صورت اگر كسي لطف كنه لينكش رو برام بذاره خيلي ممنون ميشم.
من قبلا با ياهو خيلي راحت چت تصويري و صوتي ميكردم. اما الان چند وقتيه كه وقتي كليد چت ويدئويي يا صوتي رو ميزنم پنجره مربوطه باز ميشه، اما نه صداي زنگ خوردن مياد و نه اين كه طرف مقابل تماس منو دريافت ميكنه. عينا همين اتفاق براي وقتي كه سمت مقابل با من تماس ميگيره تكرار ميشه.
ســـــــــلام
چند روز پیش یکی از دوستام خواست از طریق مسنجر باهم صحبت کنیم.Voice داشته باشیم
من هم رد دادم بعد پیغاماش هم برام ایمیل شد هم تو خود مسنجر توی یه کادر جداگانه به نام Call History نمایش داده شد که از اونجا هم پاک کردم.
حالا اون پنجره خراب شده بازم میاد و هیچ جوره بسته نمیشه.فقطم توی این آیدیم باز میشه تو بقیه نمیاد.
میخوام ریختشو دیگه نبینم چیکار کنم؟![]()
سلام ..
من یه آی دی Rogers داشتم که امروز ظهر هرکار کردم لاگین نشد !
تو ایمیلمم نمی رفت ! میگفت کنسل شده و از این حرفا !بعد از همون مراحلی که داده بود یه آی دی ساختم و ایمیل های راجرزمو به اون فرستاد ولی متاسفانه ادلیست هام ب ایمیل جدیدم ارسال نشد !
کسی میدونه چجوری ادلیست هامو برگردونم ؟ یعنی از همون راجرزی که نابود شد ، به این ایمیل جدیدم بر گردونم !
سپاس !![]()
سلام چطور میشه کسی که add request اش رو رد کردی قبلا اسمشو پیدا کنی؟
خودم فهمیدم ..
رفتم تو ایمیل جدیدم ، تو قسمت Conversation ، اونجا با هرکی که چت کرده بودم با آی دی راجرزم ، آی دیش بود + متن ها ..
Last edited by xaxi; 25-04-2012 at 09:13.
سلام دوستان
من هر كاري ميكنم ياهو مسنجرم وصل نميشه اولش نتم به ديليله اتمام ترافيك تموم شدش بعدش كه دوباره گرفتم ترافيك را هر كاري كه كردم ياهو مسنجرم وصل نشد حتي چند بار پاك كردم چند ورزن را امتحان كردم حتي ويندوز را هم عوض كردم
باز وصل نميشه پ رو كسي هم فعال نيستش
من بايد چيكار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يكي كمك كنه
هر كاري كه ميشدش كردم
ايدم سالمه به نرم افرار Trillian باز ميشه از خودته سايته ياهوهم باز ميشه با بقيه نرم افزار هم مشكل نداره
اما با ياهو مسنجر و نيم باز باز نميشه كه قيلا راحت با اينا من كار ميكردم
اما ياهو منجرم اصلا انگار به اينرنت هم وصل نيستيش
Last edited by 981368; 25-04-2012 at 15:34.
چند روز شد هر كار ميكنم ياهو مسنجر كار نميكنه اما به راحتي وارد ايميل ميشم و از اون قسمت آنلاين ميشه و مشكلي ندارم.نرم افزارم پاك كردم و دوباره نصبش كردم.چند تا ورژن مختلف نصب كردم اما هنوز اين مشكل برام وجود داره.
فقط از طريق وي.پي.N كار ميكنه ياهو مسنجرم.
راهي هست كه نياز به وي ... نباشه
آخه این یاهو 11 چقدر مزخرفه !
یعنی آدم باید با صفحه به این بزرگی چت کنه؟کل مانیتورو گرفته !
یعنی از لحاظ عرضی از این کوچیکتر نمیشه؟
اه
![]()
این مسنجر ما چرا با و.پ.ن و پروکثیفایر کار میکنه و بدون اینا فلجـه ؟
از مخابرات اینترنت دارم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)