تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 484 از 577 اولاول ... 384434474480481482483484485486487488494534 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,831 به 4,840 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود

دوست خوبم درسته توی سایت ندا نوشته که...

ولی بی خیال چیزی نیاز نیست
    شما بدون هیچ کارتی میتونید تا 2 مگ رو بگیرید و هیچ دنگ و فنگی هم نداره و نه نیاز به کارت داره نه اجازه مخابرات و استادی و دانشجویی و اینها همش کارای اداریه که اصلا نیاز به اجراش نیست
    با مراجعه به یکی از نماینگی های اصلی میتونید تقاضای ای دی اس ال بدید تا 2 مگ به راحتی
    من اون موقع جلفا بهم گفت که ما بهت میدیم، ولی اگر بعدا مدرکی تحویل ندی؛ سرعتت رو از مخابرات کم میکنند. به آریا خان هم همین رو گفته بوده.

---------------------------------------------------------------------

آقا یه نیم ساعتی هست که تلفن ما قطع شده؛ یعنی بالاخره دارند این دوستان شهید قندی کاری واسه رانژه انجام میدند؟

2. 2 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه roohroba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

این شبکیه چی شد تکلیفش؟ پنل؟ دانلود شبانه؟ این adsl هوشمند که تو سایتشون زدن همینه که ما داریم الان؟! واقعآ که عالیه!!

4. این کاربر از roohroba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

این شبکیه چی شد تکلیفش؟ پنل؟ دانلود شبانه؟ این adsl هوشمند که تو سایتشون زدن همینه که ما داریم الان؟! واقعآ که عالیه!!
    والا ما هم مثل شما.هرچی هم که زنگ میزنیم تازه طلبکار هم هستند.الان کلی فایل تو آی دی ام دارم که لینکشون اکسپایر شده.فکر کن 1 ماه دانلود شبانه قطع باشه...

آره خیلی عالیه...من که دارم لذت میبرم.

6. 3 کاربر از saeid127 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

آخـــــــــــــــــــــــــــــیش این نت ما هم بالاخره راه افتاد
    امروز تا تلفن قطع شد؛ زنگ زدم به مسئول شهید قندی، شروع کردم دعوا که آخه ما از 26 تا حالا هنوز که هنوزه خبری نشده؛ اخه این چه وضعشه و ... بعدش گوشی رو داد به طرفش؛ گفت شمارتو بده، تا گفتم، گفت همین الان رفتیم واسه رانژه از بس موی دماغشون شدم؛ آشنا شدیم دیگه با اینا
    بهدش فوری زنگ زدم فن آوا، گفتم مخابرات به من اینطور گفت؛ گفت که صبر کن، یه چک زد و هنوز خبری نبود؛ گفت مطمئنی؟ گفتم همین الان خودشون گفتند بهم؛ گفت هنوز جوابش واسه ما نرسیده، حالا من میفرستم تهران که یوزر و پس ات رو فعال کنند و تا یه 2 ساعت دیگه باید چراغ مودمت اوکی بشه و از روشن خاموشی در بیاد.
    خلاصه باز ساعت 4 شد و خبری نشد، زنگیدم فن آوا و گفتم پس چه خبر شد من که تو پنل ام میرم ولی هنوز چراغ ثابت روشن نیست؛ گفت آخه هنوز مخابرات رانژه نکرده چون واسه ما لیست ندادند. اینا عادتشونه کارا رو تیکه تیکه ای میکنند ولی چون اینطوری بهت گفته، تا یک ساعت دیگه یا فردا صبح وصله.
    بهدش بهش گفتم خانم نزنی ما رو به خاطر دانلود محدود کنیا ! گفت که نه ما مثل شاتل نیستیم

خلاصه بالاخره وصل شد.

8. 2 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

شما چه سرویسی از فن آوا گرفتید؟

هزینه رانژه چقدر گرفتن؟

10. این کاربر از saeid127 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود

شما چه سرویسی از فن آوا گرفتید؟

هزینه رانژه چقدر گرفتن؟
    من چون دانلودم بالا بود و مشکلی با افت و تغییر سرعت نداشتم؛ این نامحدود سه ماهه PG2 اش رو گرفتم.
    نامردا 10 تومن رانژه گرفتند

این سرویسش :

الان هم دارم از سایت سی نت ، آنتی ویروس دان میکنم؛ این سرعت دانلودش؛ فقط به قول خودشون سرعت این سرویس متغیر هست، از 16 تا 64 به جز فکر میکنم شرینگ 1/8 اش موقع شلوغی خط ها که خب واسه من 45 میره و میشه 75 هی تغییر میکنه مدام ولی بیشتر رو 50 و 60 هست. همه چیز میشه سرعتش

12. 2 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مرسی از توضیحاتی که دادید.من حساب کردم اگر شما با سرعت متوسط 55 کل 24 ساعت رو دانلود کنید روزی 4.5 گیگ دانلود دارید.

خوبه ولی واسه وبگردی مناسب نیست.روشن بودن 24 ساعته سیستم رو هم باید مد نظر داشت.

14. این کاربر از saeid127 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تکراری، حذف شود لطفا
    Last edited by Lord Farshad; 02-01-2012 at 20:05. دليل: پوزش از دوستان؛ تکراری فرستاده شد.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود

مرسی از توضیحاتی که دادید.من حساب کردم اگر شما با سرعت متوسط 55 کل 24 ساعت رو دانلود کنید روزی 4.5 گیگ دانلود دارید.

خوبه ولی واسه وبگردی مناسب نیست.روشن بودن 24 ساعته سیستم رو هم باید مد نظر داشت.

البته پینگش هم بدکی نیست؛ قبلا که گرفتم رو 0.51 بود؛ الان هم نورتون رو نصب کردم و دو تا تست:

جالب اینجاست هر بار هم تست میگیری یه طور میشه؛ مثلا یه بار سرعت دانلود 0.45 هست یه بار 0.51 یه بار 0.32 و ... که خب اصلی ترین دلیلش همین سرعت متغیرش هست. من چون وبکم و ... نیاز ندارم، این مناسبم بود، چون هم دانلودم زیاده؛ هم حتی با گوشی زیاد دانلود میکنم و ... و از طرفی به خاطر دانشگاه و مشکلات و ... نمیتونستم دانلودامو بذارم واسه شب؛ واسه همین بهترین بود واسم. اما خب مثلا دوستم خونشون 22 بهمن هست و فکر میکنم ندا 128 اش رو روی 1 مگ بسته و با 160 و اینا دان میکنه تو روز ولی خب به قول خودش اونم مثل منه؛ فوری حجم تموم میکنه.

17. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alim4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

درود
    اینم یک تست از adsl مخابرات

بدک نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •