دقیقا جنب کوچه مفاسد ـــهالبته از طرف خیابان امام و چسبیده به قنادی ایران نرسیده به خیام جنوبی .
دقیقا جنب کوچه مفاسد ـــهالبته از طرف خیابان امام و چسبیده به قنادی ایران نرسیده به خیام جنوبی .
منظورش مرکز پیام هستش ، چهارراه خیام و امام ،یا به عبارتی روبه روی پاساژ نیکخواه .
به یه تعداد سایتهای مشهور مثل netflix حمله ddos انجام داده اند (حمله ddos اینطوریه که از یه تعداد بسیار زیاد کامپیوتر که معمولاْ صاحبانشون هم بیخبرند به وسیله تروجانهای گوش به فرمان در زمان محدود به یه سایت درخواست میفرستند). معمولاْ این حمله فقط اون سایت رو میخوابونه و مشکل دیگه ای ایجاد نمیکنه منتهی این بار اینقدر تعداد کامپیوترهای ارسال کننده درخواست زیاد بوده که تو مسیرهای منتهی به این سایتها ترافیک ایجاد کرده (مثل ترافیک جاده های ایران تو ایام عید) و اون افراد و سایتهایی که از این مسیرها استفاده میکرده اند هم سرعت ارسال و دریافتشون تا حدی پایین اومده. من شخصاْ بعید میدونم چنین مساله ای بتونه رو اینترنت گازوییلی ما تاثیر واضحی بذاره.
Last edited by firebird; 29-03-2013 at 05:40.
میدان مخابرات هم یکی هست.
سلام
به نظرتون من چه سرویسی و از کجا بگیرم؟
ماهانه حدود 25-30 باشه
پهنای باند معمولیش بین 5 تا 8 گیگ کافیه
فقط هر چی هست شبا حداقل 70-80 دانلود بده
ممنون
دو مگ مخابراتسلام
به نظرتون من چه سرویسی و از کجا بگیرم؟
ماهانه حدود 25-30 باشه
پهنای باند معمولیش بین 5 تا 8 گیگ کافیه
فقط هر چی هست شبا حداقل 70-80 دانلود بده
ممنون
من که از ماکس نت سرویس دارم پلن class بین 60 تا 90 نوسان داره و turbo هم بین 100 تا 150 کیلوبایت ترنسفر میده. فقط مشکل اینه که کلا ماکس نت ترافیک سرویساش کمه. یه نظرم یا از مخابرات بگیر یا اگه نشد یه نگاهی هم به نوین نت بکن. قبلا که ترافیک خوبی روی سرویساش میداد
نوین نت بدجور گرون کرده حجم سرویس ها رو هم آورده پایین .
قبلا سرویس 2 تا 4 مگابیت با حجم 30 یا 35 گیگابایت رو میداد 45 هزار تومان الان همین سرویس رو با حجم 36.5 گیگابایت میده 84 هزار تومان .
سلام
1-من پهنای باندم تموم شده ولی تا 15 اردیبهشت اعتبار داره.
اگه یه سرویس دیگه بگیرم در حالی که هنوز مدت استفاده تموم نشده
مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-یه سرویس با سرعت دانلود 20-30 نامحدود میخوام شما چیو پیشنهاد میکنین؟(از مخابرات)
سلام
1-نه
2- 256 نامحدود مخابرات 15000 تومان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)