تو پیام نور چند بار مشروط بشیم ( متوالی و غیر متوالی ) ، اخراجمون میکنن ؟
تو پیام نور چند بار مشروط بشیم ( متوالی و غیر متوالی ) ، اخراجمون میکنن ؟
فکر کنم برای مشروطی ها 12 واحد در نظر گرفتنببيم معدلت چه جوري ميشه مشروط شي كه 15 تا وگرنه 20 تا اگه معدلت 17 به بالاست كه 24 !
دوستان من و از جمله خود من 4 بار بیشتر مشروط شدیم و اخراج نشدیمتو پیام نور چند بار مشروط بشیم ( متوالی و غیر متوالی ) ، اخراجمون میکنن ؟
سلام
کی می تونیم انتخاب واحد کنیم؟
Last edited by ARAS71; 17-01-2012 at 21:06.
انتخاب رشته یا انتخاب واحد ؟ فکر کنم 11 بهمن ماه ......... آره بچه ها ؟ زیاد مطمئن نیستم
بچه ها این ترم ریاضی 1 ارائه میشه ؟ مبانی کامپیوتر چی ؟
در ضمن ترم 4 زبان تخصصی داریم طبق چارت....... میشه ترم 3 برداشت ؟ چون تا اون موقع پیش نیازهاش به امید خدا پاس شده دیگه !!!!!!!!!!!!!!
و اینکه تابستون میشه 3 تا معارف برداشت ؟ 6 واحد عمومی ؟
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
پ. ن : ARAS71 عزیز اون موقع که من نقل قول کردم انتخاب رشته نوشته بودی ..... بعد ویرایش شد به انتخاب واحد![]()
pdf تربیت بدنی عمومی رو کسی داره؟
تربیت بدنی کلا عمومی هستش . تربیت بدنی 1 یا 2 ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن میتونی از لینک زیر درس های دیگه رو هم دانلود کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میدونی من از این برنامه نویسی اینا زیاد خوشم نمیاد تا حدودی بلدم ها ولی نمیدونم اصلا موقع خوندش حال نمیکنم از سر ناچاری باید بردارم کلا فراموشش کرده بودم
ممنون![]()
شما رشتتون نرم افزاره؟اگه آره که باید به برنامه نویسی عادت کنید چون در دانشگاه حداقل 30 واحد به برنامه نویسی ارتباط داره و 9 واحد زبان برنامه نویسی داریم.میدونی من از این برنامه نویسی اینا زیاد خوشم نمیاد تا حدودی بلدم ها ولی نمیدونم اصلا موقع خوندش حال نمیکنم از سر ناچاری باید بردارم کلا فراموشش کرده بودم
ممنون![]()
نه رشتم فیزیک هست![]()
پس نباید پیش نیاز هم باشه.نه رشتم فیزیک هست![]()
مشکلی نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)